Ga naar inhoud

B3rt

Members
 • Aantal items

  74
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Good

Profile Information

 • Plaats
  Deurne
 • Naam
  Robert

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. B3rt

  Standkachel bougie?

  Ik heb een originele standkachel in mijn (2009) CC zitten. Nu verwarmt deze niet meer, hij loopt wel (je hoort hem) en de ventilator etc springen ook in de auto aan. Nu heb ik van de week een diagnose gemaakt en ik meen gezien te hebben dat er iets stond met een gloeibougie (niet goed gekeken dus helaas), helaas heb ik de error verwijderd om vanmorgen weer opnieuw te proberen, maar helaas vanmorgen was het weer niet warm. (kan hem nu niet uitlezen). Hoe werkt zo'n standkachel exact, gezien ik een benzine auto hebt zal deze wel benzine uit mijn tank nemen en dit gebruiken. Hiervoor zal dat wel via een bougie gaan, klopt dit? Waar zit dat ding ergens en wat voor bougies zijn dat exact, wil even vooraf kijken (voordat ik ermee naar de garage ga) hoe duur zoiets is maar heb geen idee waar op te zoeken.
 2. ik overweeg ze eventueel zelf te maken. Heb namelijk die van die link zelf al en heb de originele dus 'over'. Denk dat ik een dynamische led strip ga bestellen met wittel DRL en geel/oranje dynamisch strip voor richting. Dan haal ik de originele behuizing open en plak (de strips zijn voorzien van 3m tape) de DRL strip in de originele behuizing, als het goed is zie je daar dan vrijwel niets van. De bedrading wordt gewoon via de originele uitgang en connector aangesloten, die haal ik eventueel van de andere set of originele lamp af (als het werkt). Leuk projectje lijkt, heb gekeken naar de originele behuizing en die is volgens mij redelijk eenvoudig te openen, hij hoeft niet waterdicht te zijn gezien de led strips dit al uit zichzelf zijn, zolang er maar geen water in komt te staan.
 3. nope, die zijn niet dynamisch. Ook is de led bij deze op e video veel schermer/feller, het is een led strip, op de link zijn het lampjes.
 4. klopt, maar op alixpress (en alibaba) is helaas niets te vinden.
 5. Iemand een idee waar je deze LED DRL lampen kunt bestellen?
 6. Kun je de verliching van een Facelift CC monteren in een pre-facelift CC? Het gaat me dus om de volledige achterlichten en de xenon koplampen, passen deze? Is dit 'plug en play' of moet je hiervoor de carrosie en/of bedrading aanpassen? Iemand een idee?
 7. gedaan, maar werkt helaas niet, krijg een error met opslaan: out of range.... Ook dit heb ik geprobeerd, maar ik heb dus geen bit 5 bij byte 2, zet je die er met de hand bij dezelfde error: out of range.
 8. Welke software gebruik jij waar die screenshots van zijn?
 9. ik heb even gekeken bij byte 25, alle bits staan bij mij op 0, met vcds zie ik alleen maar 0000000 voor alle byte 25 , heb even met VCP gekeken en daar zie ik wel de bit apart staan maar ook geen omschrijving bij Als ik je screenshot goed lees moet dit dus 0 zijn (wat het al is), bij 1 blijft die altijd aan, ook bij DRL of is dat nu net andersom?! Moet dus byte 25 bit3 nu 0 of 1 zijn om je stadslampen bij DRL UIT te hebben?!?
 10. ok thx. En enig idee mbt tot de optie drive (select)? Is er een optie om de drive modi (comfort, normal, sport) te bieden via je RNS en of deze te individualiseren?
 11. Welke opties kunnen wel/niet in een CC uit 2009? - drive (select), ik weet van mijn vorige auto (audi A4 uit 2008) dat je dit kon activeren via vcds, je kon het bedienen via de MMI(radio interface) of je plaatste fysieke drive knoppen erbij, gezien de CC deze niet heeft zal dat denk ik voor de CC volledig via de RNS gaan vermoed ik. De vraag is, kan dit ook bij een 2009 of alleen bv bij het facelift model. (eventueel hoe). - in mijn CC heb ik lane assist, dus een front camera onder de spiegel, kun je met deze camera ook de opties voor traffic sign (verkeersbord herkenning) en high beam assist (groot licht automatisch aan/uit bij tegenligger) activeren/gebruiken of is dit een andere camera/sensor die dit weer regelt?
 12. B3rt

  R36 logo voor CC

  ok, maar welk R36 logo past op de CC dan..... Die van een B6 of B7 misschien?
 13. B3rt

  R36 logo voor CC

  Bestaat er een R36 logo voor op de gril wat past op een CC uit 2009? Ik heb al gezocht maar kan niets vinden, mijn CC (3.6) heeft geheel geen type aanduidingen meer, die heeft de vorige eigenaar eraf gehaald. Nu vind ik een R36 badge op de voor gril wel wat hebben (het is immers ook een R36), wil deze er dus op zetten maar kan er geen vinden. iemand een idee waar te koop of welke ik moet hebben?
 14. Ja en alles werkt ook gewoon, enige is dat die de cd speler melden dat die niet werkt terwijl die er niet meer inzit. Kan nergens een optie vinden om die cd speler dus 'UIT' te programmeren.
 15. die opties heb ik helemaal niet eens....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden