Ga naar inhoud

B3rt

Members+
 • Aantal items

  102
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Good

Profile Information

 • Plaats
  Deurne
 • Naam
  Robert

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. als je facebook hebt kijk hier eens: https://www.facebook.com/groups/vagcoding/
 2. Mijn linker spiegel van mijn 2009 CC is defect, deze klapt niet meer (elektrisch) in. Nu wil ik deze gaan vervangen maar kan geen gebruikte vinden, de kap kan ik denk ik gewoon omzetten (spiegel zelf is niet beschadigd etc), dus kleur maakt niet uit. Nu overweeg ik een aftermarket nieuwe te kopen echter ook deze kan ik niet vinden... grrrr Je zal wel denken, hoezo niet te vinden, zie hier linkje xxxxx Klopt echter ik heb een 15 polige stekker, vrijwel alles wat ik vind is 6, 9, 11 of 13 polig, te weinig dus. Dan vind ik er soms 1 maar dan staat er niet bij dat ie ook dimmend is, dan is die wel 15 polig maar nergens staat vermeld (bij nieuw aftermarket) of die dimmend is. Ik zoek dus een werkende Elektrisch verstel-, verwarm- en inklapbare linker buiten spiegel maar ook met instap verlichting, knipperlicht, geheugen standen en zelf dimmende spiegel, dus de hele rataplan behalve side assist, dat bestond bij de eerste generatie nog niet. De vraag is: - iemand een idee waar ik deze (behalve bij de dealer) kan kopen, gebruikt of nieuw? - past toevallig een spiegel van een ander VW model ook, ik denk aan de spiegel van een Passat B6 of B7 ook of wellicht een nieuwere CC (vanaf 2012) ? - iemand ervaring of je bij een imitatie/aftermarket (nieuwe) spiegel de kap van de originele spiegel er op kunt omzetten? Alvast bedankt..
 3. B3rt

  Dash mount / cradle VW

  Ik heb deze ook in mijn auto zitten. Kan iemand me vertellen hoe je die docking station eruit krijgt? Wil dat extra laatje/klepje wel behouden maar dan zonder die cradle erin, wil er een draadloze IQ laden inbouwen zodat de telefoon daarin gelegd kan worden en zo automatisch wordt opgeladen, maar dan moet dat ding er wel uit. Ik zie geen enkel schroef zitten en wil niet meteen grof geweld gaan gebruiken om het eruit te broeken, wellicht is er een trucje om het er eenvoudig uit te halen?
 4. ok... daarom vraag ik het ook. Maar vreemd is het wel, maar houd dat in dat een universele camera dan ook niet werkt met die cinch kabel?
 5. en wat bedoel je daarmee? Zover bekend werkt de originele high camera niet met de DM zonder de nodige aanpassingen (die ik niet wil doen aan het camera systeem), een universel camera blijkbaar wel. Je kan je originele camera met een paar euro adapter namelijk universeel maken. Wat is hier aan het wiel opnieuw uitvinden?
 6. Waarom zou de Radio met de achteruit module communiceren? Hij krijgt via de canbus al het signaal dat auto in achteruit en dan springt de radio op camera ingang en geeft beeld, via canbus krijgt de module ook de stuur bewegingen door voor de lijnen die je dan ziet. Dit doet ie volgens mij ook als je de RNS los koppelt. Ik vermoed dat als er zelfs geen radio inziet en je zet hem in de achteruit dat je logo gewoon uit klapt en de camera aanspringt en produceert ie ook gewoon beeld
 7. Nou het proberen is net het probleem, dan moet ik eerst de mib2 kopen.. Ik wil juist alleen de mib2 kopen als dit kan..... Ik twijfel nog steeds sterk wat ik moet doen, ik wil gewoon mijn huidige functionaliteit zoveel mogelijk behouden, zeker de high achteruit camera. Die camera zelf wil ik dus niet vervangen of aanpassen. Als ik een aftermarket radio koop dan heb je altijd die camera adaptor naar cinch nodig, maar dan behoud je gewoon je lijnen. De lijnen worden blijkbaar door de camera module in het beeld geprojecteerd en dan pas naar de radio gestuurd. Dus in je aftermarket radio (via cinch) heb je dus nog steeds je high camera beelden. Voor de mib2 kun je een eenvoudig kabeltje bestellen voor paar euro die je in de quadlock stopt met cinch stekker eraan voor een aftermarket camera.... Wat dus als dit dus gewoon je high camera is met die adaptor, laat ik die adaptor namelijk net al hebben....
 8. Wie weet of dit mogelijk is: Plaats een camera adaptor van VW naar cinch en plug deze dan in op een mib2? Het schijnt dat de lijnen door de camera module worden gegeneerd en deze dus al in het beeld zitten wat naar de radio gaat. Er zijn diverse adaptors te koop die de originele vw camera omzetten naar cinch zodat ze in een 'universele' radio ook werken. Je kan voor de mib2 dus een kabeltje kopen voor universe camera ingang (cinch dus), wat als je daar dus je originele high camera inplugged via zo'n adaptor?
 9. Klopt het is de DAB+ uitvoering, daar zocht ik ook na. Het is volledig vrij, dwz de compoment beveiliging verwijderd, apple carplay en android auto beschikbaar, voice control weet ik niet. Maar ik zie af van het hele verhaal, ik wil mijn high camera behouden en heb ook geen zin mijn modules te gaan vervangen, daarnaast werkt ook de AC niet en die zou ik ook al moeten gaan vervangen. (heb bv originele standkachel en dat wordt al weer een hele uitdaging om zo 1 te vinden).
 10. gewoon een front en achterkant (aansluitingen) foto, er zijn geen nummers op te zien. Het is een 5C0 035 680 E aldus de verkoper.
 11. ja ok, maar waar gaat die nieuwe kabel/stekker dan in de mib2? Heb die mib2 bekeken maar daar zit ook nergens een aparte camera ingang op.
 12. De radio die ik kan kopen is wel al vrij geschakeld en ook is de compoment bescherming reeds verwijderd. Dus is geen plug and play, zal wel weer uiteindelijk een duur grapje worden en heel veel werk om het goed werkend te krijgen. Je hebt niet toevallig een onderdeelnummer van de juiste module? Maar is het alleen omruilen die module en klaar en werkt, blijf me echter dan nog steeds wel afvragen hoe sluit hem dan aan? Bedoel welke kabel komt er van die module af en waar gaat die dan heen want in de discover zie ik geen camera ingang of moet je ook nog de gehele bedrading gaan vervangen?
 13. Ik overweeg mijn RNS510 te gaan vervangen voor iets anders, kan helaas niet echt een goede vervanger vinden behalve de MIB2 dus. De Mib2 kan vrijwel alles wat de RNS510 ook kan en meer zoals dus android auto/apple carplay en ook DAB+ Wat ik echter niet kan vinden is de volgende info: - Hoe sluit in nu mijn originele (highline) achteruit camera (ik heb dus dynamische inparkeer lijnen, dat is volgens mij dus de highline uitvoering) aan op de mib2 PQ, want de mib2 heeft dus niet die 26 polige aansluiting voor de camera die mijn RNS510 dus wel heeft, waar sluit je op de mib2 dus die originele VW camera aan? - Indien mib2 is vrij geschakeld en de beveiliging is verwijderd is het dan enkel nog een kwestie van inpluggen en het werkt of moet er ook nog iets gecode worden om het werkend te krijgen? - Ik zie hier en daar vermeld 'incl quad lock verloop stekker', is dit een speciale uoadlock stekker (past de versie van de rns niet gewoon) en is deze ook ergens los te koop of heb ik die niet nodig bij mijn CC uit 2009 met originele RNS510? Alvast bedankt voor enige tips...
 14. Ik overweeg ook mijn rns510 te vervangen maar zit nog met enkele vragen die me niet geheel duidelijk zijn. Ik heb dus een CC uit 2009 met een originele rns510 incl BT (premium), OPS en originele achteruit rij camera met dynamic lines. De vragen die ik nog heb mbt deze unit zijn: 1. werkt mijn originele achteruit rij camera nu wel of niet (plug and play) en behoud je ook de dynamic guide lines? 2. als alles geactiveerd is, wordt dan ook bv de originele microfoon van de auto gebruikt? 3. werkt de AC unit etc ook op de DM, als je nu de verwarming bediend verschijnt dat op het RNS scherm, is dat bij deze ook? 4. als je de DAB versie neemt, is deze dan ook eenvoudig aan te sluiten op de originele auto antenne, ik wil namelijk geen plak antenne op de raam (werkt vaak voor geen meter). 5. vervallen of zijn er functies die de RNS510 wel kan en deze niet?
 15. B3rt

  Drive mode voor CC 2009

  bedoel ook niet op de rns510, ik overweeg een andere radio te kopen, echter ik vraag me af of dit een functie is van de radio zelf. Bij mijn audi moest ik bv dit eerst allemaal coden via vagcom om driving mode uberhaubt te kunnen gebruiken. De vraag is dus eigenlijk, kan driving mode wel met de gen1 CC (met een radio die het ondersteund).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden