Ga naar inhoud

joepie1122

Members
  • Aantal items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Neutral

Profile Information

  • Plaats
    Leiderdorp
  • Naam
    Jaap

Overige

  • Vagcom
    RossTech HEX-V2 VCDS PRI 20.4

Recente bezoekers van dit profiel

214 profielweergaven
  1. joepie1122

    ABS probleempje

    weet niet voor welke catogerie dit valt, maar ben nog op zoek naar de vw database voor elsawin 6.0 iemand het op de plank?
  2. joepie1122

    ABS probleempje

    @Passat Rdi Het is uiteindelijk gelukt, securitycode en dan in aanpassen en niet in de basisafstellingen iedereen bedankt voor het meedenken
  3. joepie1122

    ABS probleempje

    @passat rdi heb ik geprobeerd maar geeft dan aan dat het niet gevonden wordt, misschien de manier waar ik het benader? Lopende motor ? procederu? misschien doe ik daar wat fout?
  4. joepie1122

    ABS probleempje

    @Vinniepilon Ja en Ja ABSpomp is vervangen waardoor alles opnieuw moet worden ingelezen. is allemaal gelukt alleen de overboost blijft "hangen"
  5. joepie1122

    ABS probleempje

    goedemorgen, het probleem is, zo goed als, opgelost. na donderdag nogmaals de bedrading doorgemeten bleef het probleem aanwezig. Voor de zekerheid ook het wiellager nog vervangen Magneetdeel van de ring vond ik toch wat minnetjes. maar ook dat was niet de oplossing. Vrijdag een originele ABSsensor gehaald en YES, probleem verholpen. Alles opnieuw in geleerd en geen lampjes meer op het dashboard. er blijft toch een melding staan die ik er niet uit krijg: Adres 03: ABS Remmen Labels: 3AA-614-109.CLB Regelapparaat Onderd.nr.: 3AA 614 109 AF
  6. joepie1122

    ABS probleempje

    @Vinniepilon denk dat ik dat idd nog maar ga proberen, maar dat wordt op z'n vroegst donderdag
  7. joepie1122

    ABS probleempje

    @areikelboom de pomp is gewisseld na het het vervangen van de sensor en doormeten van de bedrading van de foutcode
  8. joepie1122

    ABS probleempje

    @JanP64 gisteren ook de sensoren gewisseld, en de brading zit wel goed want als ik aan het linkerwiel draai geeft die ook in vcds snelheid aan op het linkerwiel
  9. joepie1122

    ABS probleempje

    @ patrickDS accu is los geweest voor het vervangen van de ABSpomp @Jaap Gisteren een nieuwe naaf erop gehad en gaf nog steeds geen wielsnelheid aan @areikelboom uiteraard zijn de codes gewist en iedere keer komt die weer terug 4675 - Regelapparaat voor ABS-rem U1017 00 [047] - Storinggeheugen afvragen [ABS brake control moduleRead out DTC] Bevestigd - Getest sinds Wissen Geheugen Freeze frame: Fout Status: 00000001 Fout Prioriteit: 2 Fout Frequenti
  10. joepie1122

    ABS probleempje

    Even een vraagje heb een variant van 2012. Kreeg laatst een compleet oranje dashboard bij het uitlezen bleek de ra ABSsensor de oorzaak te zijn. Op zich geen groot probleem de sensor is zo ver vangen, dacht ik. Helaas bleek het niet zo simpel. na het vervangen van de sensor bleef de storing. vervolgens de bedrading door gemeten en die lijkt in orde, geen onderbreking, geen onderlingen verbinding. Je zou vermoeden dat het dan in het regelapparaat zou zitten. Helaas blijkt dit dus niet het geval nu is de vraag, wat kan het nu nog zijn? scan passat.txt
  11. joepie1122

    DSG 7: STOP

    {late} Update. Had de gegevens ook naar de DSGdokter gestuurd en die gaf ook aan dat de Megatronic defect zou zijn. De auto vervolgens naar Varseveld gebracht en die bevestigde het nogmaals en zei dat de koppeling ook wel aardig versleten leek, maar na het vervangen van de Megatronic zou hij het nogmaals controleren. Mijn geluk kennende bleek dat die idd dat ook versleten was, dus die ook maar gelijk laten vervangen. Ook kreeg ik gelijk de aangepaste software. En dat laatste was wel ff wennen, schakelpatroon idd anders en een raar gevoel bij het inschakelen en wegrijden van de achte
  12. joepie1122

    DSG 7: STOP

    Geen koppelingsplaten als toevoeging? Of zijn die ook versleten?
  13. joepie1122

    DSG 7: STOP

    Goedenavond, Rijd met de auto en krijgt op een gegeven moment een steeksleuteltje op het dashboard. ik denk dat het wel mee zal vallen en lees hem thuis wel uit. Helaas kwam het niet zo ver en komt er een melding op het dashboard. Stop OVERVERHITTE VERSNELLINGSBAK. gelukkig een parkeerplaats en laat de boel een uurtje afkoelen. Was niet de oplossing want de pook in D of R de auto beweegt geen meter. volgens de Belgische Touring, hydraulische pomp of klep defect. Vagcom zegt het volgende: 02-Autom. Transm. -- Status: Functioneert niet 0010 9 foutcodes gevonden: 0060
  14. Goedenavond heren en dames. Ik heb blijkbaar iets voud gedaan met het willen installeren van een nieuwe kaart. Misschien te ongeduldig geweest of ik weet niet wat. Bij het inschuiven van de DVD, kwam na een tijdje het schermpje met de vraag om te installeren of DVD gebruiken, helaas stond er een ander schermpje voor waardoor de keuze niet meer te maken was. Gevolg is dat de navigatie wel werkt maar alleen vanaf de DVD. Vraag is nu: Hoe krijg ik de kaart nu toch op de harde schijf. Alvast bedankt voor de info. P.S. betreft een RNS510 p en software 5274 (dacht ik) reset
  15. Beetje laat misschien, maar had het zelfde probleem. dacht dat de meest rechtse sensor defect was. Was niet het geval, het bleek dat de bedrading in de bumper doorgesleten was op het bumperframe. ff solderen en hij werkt weer perfect.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden