Ga naar inhoud

areikelboom

Full Members
  • Aantal items

    571
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Alles dat geplaatst werd door areikelboom

  1. Als iemand je wil helpen voor €25,- in het uur zou ik dat gewoon aannemen. Als je het zelf wil doen zul je eerst een XZN set moeten kopen en een fuseekogeltrekker. De winst van het zelf doen ben je dan al verloren.
  2. Iedere motor die gebruikt wordt, verbruikt olie ? Maar zolang je de service intervallen haalt, is dat geen kwalijke zaak lijkt me.
  3. areikelboom

    ABS probleempje

    Er zit niet iets in die pomp? Dat is één van de laatste dingen die je vervangen hebt dus misschien zit daar iets van de oorzaak?
  4. areikelboom

    ABS probleempje

    Blijft de storing of komt de storing terug? Een no brainer misschien maar je hebt wel alle storingen gewist toch?
  5. Ik snap je punt. Maar ook bij een fabrikant lijkt het me niet de filosofie dat na 100dkm een versnellingsbak aan barrels ligt. Volgens mij mag een versnellingsbak best 300dkm zonder problemen mee gaan. Om maar wat nuance aan te brengen in mijn eerdere post. Er zijn genoeg auto's die meer dan dat rijden zonder problemen met de bak (dan zijn er uiteraard ook genoeg andere dingen aan vervangen).
  6. Iedere auto heeft onderhoud nodig. De een meer dan de ander. Dit kan soms domme pech zijn. De meeste dingen zijn redelijk regulier onderhoud. Maar ik vind een koppeling bij 100dkm wel vroeg. Dat zal ongetwijfeld met de vorige rijder te maken hebben. En versnellingsbakken moeten gewoon een autoleven mee gaan bij normaal gebruik.
  7. Klopt mijn downpipe was bedoeld voor een Milltek uitlaat. Maar als je de juiste Milltek (of ander merk) downpipe besteld past die gewoon op jouw uitlaat. Dit is verder niet anders als bij een EU model. Tuning is wel gelukt. Alleen men had nieuwe "basis" software op de ECU gezet. Deze grijpt in bij 210km/uur. Hierdoor wordt de topsnelheid begrensd. Het vermogen haalt die daarentegen wel. Dit wordt nog opgelost door JD. @paul86 Als je nog vragen hebt over ervaring met tuning van een US CC, doe maar een PB.
  8. Ik heb er ook een Miltek onder. Die doet het uitstekend. Maar zeker niet de goedkoopste. Ik heb overigens ook een Wagner intercooler. Dat is het overwegen waard als je naar stage 2 gaat vind ik.
  9. Hier zijn Nederlandse laboratoria ook mee bezig. Het schijnt wel degelijk kans van slagen te hebben. Alleen het uitontwikkelen en testen kan nog twee jaar duren. Dus goed nieuws alleen voorlopig hebben we er niks aan.
  10. Ok, dank voor de toelichting. Lastig, dergelijke intoleranties. Maar aan de inname van calcium geen gebrek dus ?
  11. Helder. Misschien had ik mijn reactie dan ook duidelijker moeten verwoorden. Ik richt mij tot J.J. omdat hij altijd heel stelselmatig is met het noemen van een bron. Dat vind ik lovenswaardig. Ik kan dan ook zelf nalezen waar het vandaan komt en wat ik er al dan niet mee doe. Dat ontbreekt in zijn laatste bericht. Dat vind ik jammer. Het lijkt nu een veel willekeuriger opsomming van meningen. Maar ok, dat is zijn goed recht. Daarna geef ik aan dat iedereen, dit serieus zou moeten nemen en zich zou moeten houden aan de voorschriften. Ik heb nooit bedoeld dat J.J. dit niet doet. En als laatste bedoelde ik dat het een ieder in zijn algemeenheid zou sieren om geen foutieve informatie te verspreiden of nepnieuws te verspreiden. Dit draagt volgens mij niet bij aan hoe we hier mee om zouden moeten gaan. Dus ik begrijp je punt, maar mijn bedoeling was dus wel anders.
  12. Ja, dus wat bedoel je hiermee precies?
  13. Wel bijzonder dat je bij veel dingen een link zet naar de bron. En hier nu juist niet. Je lijstje is wel een erg vrije en eigen interpretatie van wat er gezegd is. We moeten het virus serieus nemen, evenals de maatregelen. Maar laten we nou alsjeblieft stoppen met de hele tijd onzin nieuws of onjuiste informatie te verspreiden.
  14. Dat kan natuurlijk. Allergie voor water komt nauwelijks voor in de wereld. Maar ik kan me voorstellen dat iemand overgevoelig is voor calcium. Dit komt wel meer voor. Calcium zit dan weer wel in leidingwater. Maar calcium zit ook in bar-le-duc
  15. Vervelend dat de gezondheid het af laat weten J.J. Even uit interesse, wat verdraagt jouw vrouw niet aan leidingwater? Dat is in Nederland namelijk zuiverder dan Bar Le Duc.
  16. Drie maanden celstraf, lijkt me een prima quarantaine ?
  17. De maatregelen hadden misschien strenger gekund. Maar of dat allemaal het gewenste effect heeft is ook sterk de vraag en blijft de vraag. Ik zou nu ook nog niet willen stellen dat wij Italië achterna gaan. Uiteindelijk is het niet relevant of we ziek worden of niet. Het gaat er om of er een spreiding kan plaatsvinden zodat het zorgstelsel niet te zwaar belast wordt. En dus ook ons land verder kan functioneren.
  18. Niets, meer algemeen lijkt me
  19. Ik heb een CC gekocht omdat ik die mooier vind dan de Passat. Maar de 35i blijf ik stiekem ook mooi vinden. Al is dat eigenlijk gewoon jeugdsentiment. Mijn vader had er ooit één.
  20. Sorry hoor maar denk je nou echt dat ze je laten verhongeren als er een dorp op slot gaat? Dat je wat eten in huis wil snap ik verder best hoor. Maar om nou water in te slaan gaat wel echt ver hoor. Dat blijft gewoon uit de kraan komen ondanks zo'n virus. Als de dijken breken en half Nederland staat onder water dan wordt het weer een ander verhaal. Belangrijkste is vooral, probeer de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken.
  21. Schokdemper boven vast laten zitten. Draagarm losmaken. Schokdemper zou dan al iets los moeten komen. En anders even induwen en dan boven los maken.
  22. Het schakelen gebeurt op basis van het feit dat de auto en originele radio met elkaar kunnen communiceren. De software laat dan het schakelen van de plus toe. Zonder die communicatie werkt dat gewoon niet. Dan zijn er verschillende manieren om dat te omzeilen. Welke ik overigens niet ken. Maar een makkelijke manier is dan toch gewoon ouderwets "doorlussen" en ergens anders een geschakelde plus vandaan halen.
  23. Heeft in principe niks met die kabel te maken natuurlijk. Maar het gemis van de originele radio blijft als "fout" in VCDS aanwezig als je daar verder niks mee doet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden