Ga naar inhoud

Patrick007

Members
 • Aantal items

  53
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Patrick007

 • Verjaardag 07-01-1968

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Brabant
 • Naam
  Patrick

Recente bezoekers van dit profiel

557 profielweergaven

Patrick007's Achievements

17

Community reputatie

 1. Ik heb hem ondertussen gevonden, dankjewel voor je reactie.
 2. Beide achteruitrijlichten werken ineens niet meer. De lampen zelf zijn in orde. De 15A zekering (31) is ook in orde. Ik vermoed een probleem met de achteruitrijschakelaar. Waar kan ik die vinden bij mijn 3BG 2004?
 3. Patrick007

  mijn passat V5 2.3

  Passat V5 2.3 Athene Sport in bezit sinds juni 2016
 4. Even een vraagje, mijn V5 van 2004 geeft tot nu toe totaal geen problemen. Ik geniet er nog iedere dag van. Heerlijke auto. Net weer een beurtje gehad, apk en koplampjes gepolijst. Maarrrr... Heel af en toe, wanneer ik op de snelweg een constante snelheid aanhoud komt het voor dat de auto even inhoudt. Als of er even geen brandstof meer is of zoiets. Ik houd dan het gaspedaal op dezelfde positie en met een paar seconden is er weer reactie alsof er niets gebeurd is. Dit gebeurt af en toe en ook alleen op de snelweg bij een constante snelheid. Heel soms gaat even later dan het motormanagement lampje branden. Wanneer ik dit uitlees komt code P0410 naar voren. Deze is wel steeds te resetten. Ik begreep dat code P0410 met de secondary air pump te maken heeft die voor extra lucht zorgt bij een koude motor. Kan dit er mee te maken hebben? Afgelopen weekend 700 kilometer Duitsland in gereden zonder problemen. Iemand een idee?
 5. Ik lift ff mee op deze vraag, ben benieuwd. Ik heb het zelfde probleem met de afstandbediening. Ik moet soms bijna tegen de auto aan staan voor de afstandbediening uiteindelijk effect heeft.
 6. Patrick007

  DAB+ valt vaak weg

  De standaard auto antenne is niet altijd toerijkend voor een goed DAB ontvangst. Er zijn betere opties. Onder andere DAB antennes voor achter de voorruit. Google maar eens op DAB antenne.
 7. Welkom Ronald, Bedoel je misschien het Multi Function Display(MFD)
 8. Doet ff heel zeer €1200 maar daarna weer lekker genieten van de 2.3 V5. Lekker man! Lekker geluid!
 9. Ik zou niet meteen aan de multiriem denken, die is geribd en slipt daarom zomaar niet door. Misschien een spanrol of omlooprol. Een lager dat moeite heeft om op gang te komen.
 10. Geweldig dit forum. Op zoek naar service jetzt reset mogelijkheden kom ik dit bericht van een jaar en een paar maanden geleden tegen. Dankjewel! En het werkt!
 11. Mooi dieselaar! But call me stupid, waar vind ik de poll? Laat maar.. Gevonden!
 12. Goed plan! Doe mij ook maar een setje.
 13. Mijn passat staat regelmatig langere tijd stil ivm zakelijk vervoer. Bij een koude start hoor ik het geluid van de ketting ook heel even. Een secondje of 2. Hij gromt ff als ie aan de gang moet maar loopt daarna meteen als een zonnetje en wil vooruit. Het lijkt een beetje op mijn hond, die reageert ook zo als ik haar wakker maak. Ik neem het geluid voor lief, ik vind het niet bezwaarlijk. Het is maar kort 1-2 seconden en heeft volgens mij enkel te maken met een te kort aan smering bij de start. Verder.. Gewoon een heerlijke auto de 2.3 v5. Lekker genieten!
 14. Doe ik normaal gesproken ook niet. Het kwam zo uit. Mijn 3BG wordt niet dagelijks gebruikt. Ik mis of negeer onbewust nog wel eens de Bitte tanken melding. Ik was gewoon benieuwd naar wat er nog in de tank zat nadat de benzineteller uiteindelijk op 0 komt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden