Ga naar inhoud

Pien81

Members
  • Aantal items

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Pien81

Profile Information

  • Plaats
    Utrecht
  • Naam
    Pien

Recente bezoekers van dit profiel

409 profielweergaven

Pien81's Achievements

12

Community reputatie

  1. Pien81

    Kabel VAGCOM

    Heeft iemand wellicht een linkje met de juiste kabel? Het liefst niet te duur ;-). Ik zie namelijk door de bomen het bos niet meer. En is de soort kabel nu wel of niet afhankelijk van de software die gebruikt wordt?
  2. Pien81

    Kabel VAGCOM

    Welke het precies is weet ik niet. Hij had dacht ik een universele werkt wel op zijn Alfa maar dus niet op onze VW.
  3. Pien81

    Kabel VAGCOM

    Ik wil misschien een kabel aanschaffen om zelf de auto uit te lezen. De kabel die mijn broer heeft werkt helaas niet op onze auto (passat V5). Iemand een linkje met de juiste en goede kabels die wel op onze auto werkt?
  4. Pien81

    Remschijven maat

    Top! Dank. En slijtage indicator zitten alleen op de remblokken voor, toch?
  5. Pien81

    Remschijven maat

    Ben ik weer. De remschijven voor moeten vervangen worden. Dat wil ik zelf gaan doen. Dus ben ik online gaan kijken. Alleen kom ik verschillende maten tegen; 282 mm of 312 mm. Iemand enig idee welke erop een Passat V5 uit 2003? Gr. Pien
  6. De garage man heeft foto gemaakt van de kapotte koppeling. Ik zal morgen vragen of hij de foto even door appt.
  7. De drukgroep en dan vooral de diafragma veren waren kapot. Veel daarvan waren volledig naar beneden ‘gedrukt’. Koppeling is gemaakt. Er worden nog nieuwe kappen bij de aandrijfas opgezet en dan kunnen we vanaf morgen weer gaan rijden!
  8. Is een Passat Variant 2.3 V5 uit 2003 met 260.000 op de teller. Alleen het lampje van de remblokken brand maar die zijn nog prima. Dus zal waarschijnlijk een storing zijn. En afgelopen zomer een nieuwe brandstof pomp erin laten zetten. Verder rijdt de auto motorisch prima. Dus ja, denk wel dat het het geld van reparatie waard is? Verder nog een keer via VAG-COM bij iemand de cruise controle weer laten werken, sinds we een nieuwe accu hebben doet die het niet meer.
  9. Net bij de garage geweest. Advies gehele koppeling en alles daaromheen vervangen. Kosten net geen 1200 euro.
  10. Een klein beetje wel als je gas geeft gaan de toeren snel omhoog maar zakt ook direct weer.......dus voor je gevoel of dat hij moet schakelen.
  11. Dank je wel voor je tijd! Morgen langs de garage. Ik laat weer van me horen zodra ik meer weet.
  12. Dat wordt sowieso morgen naar de garage. Om de juiste diagnose te stellen moet denk ik toch wel veel arbeid verricht worden om bij de koppeling te komen? Even prijs technisch gezien deze vraag omdat we anders iemand even om hulp vragen.
  13. De hand is een schakelbak of bedoel je of het lijkt of die nu rijdt als een automaat . Zie mijn vorige post over het rijden zoals jij hier uitlegt
  14. Even gereden: in de 3e versnelling, bij 2000 tmp schieten de toeren door richting 3000 tmp maar ook direct weer terug naar de 2000 tmp zonder verandering wat gas geven betreft. Twee andere vragen/opmerkingen: - De bediening van het kopppelingspedaal is lichter dan voorheen, was altijd vrij zwaar koppelen nu helemaal niet - Is er wellicht slijtage op de drukgroep, een afgebroken veer oid? Toen dit probleem ontstond leek er iets af te kraken als een veer.
  15. Hoe bedoel je rijdt als een automaat? Dus bij 2000 tmp vol gas geven, zonder de koppeling aan te raken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden