Ga naar inhoud

Lucas

Sponsors
 • Aantal items

  1182
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door Lucas

 1. Lucas

  Chiptuning 1.6TDI

  Octavia 5E 2014 = MQB en heeft een compleet andere 1.6TDI
 2. Lucas

  ACC inleren Passat 3C

  Opnieuw calibreren bij de dealer denk ik. Komt wel eens voor helaas. Maar zal niet goedkoop gaan zijn vrees ik...
 3. Hoe heb je die module overgezet dan? T5 = boordnet en comfortmodule apart (ieder meerdere stekkers) T5GP = boordnet en comfort geintegreerd in BCM (2 grote stekkers)
 4. Je kan ook een willekeurige B7 module pakken, werkt ook prima. Dat de achterdeur niet uit te lezen is, dat is normaal vanwege de reden die Dreke aangaf.
 5. Probeer eens een hele lage firmware, gelijk naar 3810 ofzo zal niet gaan lukken omdat je RNS gewoon vrij oud is.
 6. Ik heb het specifiek over de g450 storing, niet over alle storingen in het algemeen natuurlijk... ???? Wij vervangen deze sensor gemiddeld een paar per week denk ik, allemaal niet meer terug gezien. En zo duur is deze sensor niet, kabelboom doormeten is duurder qua uurloon.
 7. Aangezien deze sensoren zo vaak stuk gaan is het denk ik niet raar dat je deze gelijk vervangt. Als storing dan terug komt moet je wel gaan opletten idd. Vind het overigens wel raar dat de kabelboom bloot in de ribbelbuis zit.
 8. Dat zal echt met de laptop gefixt moeten worden.
 9. Wij schrijven deze fout gewoon weg, mag geen probleem zijn voor het roetfilter bij een PD TDI.
 10. Wat voor een motorcode? Meestal kun je deze niet los vervangen.
 11. Lucas

  VW schandaal?

  We kunnen het wel maar denk niet dat men het gaat uitbesteden.
 12. Dat kan ik ook wel verklaren, de code die ze ingeven activeert de cruise op de hendel omdat je af fabriek geen MF-stuur hebt, dat moet je dus weer goed zitten in de stuurkolommodule en gateway. Kom je er niet uit dan maak ik het wel voor je.
 13. Bekabeling wordt zelf maken denk ik. Daar ben je wel een paar avondjes zoet mee...Je kan s zoeken naar een kabelset voor Golf6 dynaudio, volgens mij is de aansluiting op de versterker hetzelfde namelijk. Maar als je er zo veel werk in gaat steken dan zou ik toch gelijk voor Dynaudio gaan. Het verschil in kwaliteit is duidelijk te horen.
 14. Beter een Scirocco 2016 stuur nemen dan werken de knoppen ook.
 15. Volgens mij niet, dwz heb 't nog niet gezien.
 16. Cruise-control kun je bij een Gol7 niet activeren met VCDS, dat kan alleen online via een activeringscode. Dit wordt inderdaad in de gateway vrijgeschakeld.
 17. Ik meen dat deze modules niet flashbaar zijn.
 18. Wat voor een camera module en waar moet ie heen?
 19. Met VCDS niet mogelijk, misschien met VagCanPro wel, daar kun je de eeprom waardes welke achter byte18 verscholen zitten rechtstreeks aanpassen.
 20. Lucas

  Die VW toch..

  En toch heb ik wel een paar voorbeelden waar dat niet zo is. VW geeft opdracht aan een fabriek een onderdeel te maken, wil niet zeggen dat dit volgens dezelfde specs gebeurd. Bv hydraulische druklagers, staat beide LUK op maar die je bij VW besteld zijn van metaal en bij de grossier van plastic.
 21. Lucas

  Die VW toch..

  Als je naar het metaal kijkt (lijkt gestraald) dan lijkt me het waarschijnlijker dat Febi een originele VW motorsteun gereviseerd heeft?
 22. Lucas

  Stuur Passat

  Ja gaat gewoon werken, je moet er wel de juiste airbag bij zoeken, dit is een andere dan een 3C8 airbag ook al ziet deze er van de voorkant hetzelfde uit.
 23. Denk eerder accu, antenne op het dak heeft er niks mee te maken. Sleutel kun je ook maar op 1 manier inleren. Er is een update voor de 3AA959799A naar sw versie 0341, je kan even kijken of je een oudere versie hebt.
 24. Ik had dit ook wel eens met mn Passat, maar alleen als de auto echt koud was en een tijdje had gestaan. Eigenlijk te weinig om er wat aan te doen
 25. Bij een B7 zit er ook nog een coding in de BCM...Misschien dat eens proberen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden