Ga naar inhoud

Frankenstein

Members+
  • Aantal items

    65
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Frankenstein

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Drenthe
  • Naam
    FR

Overige

  • Vagcom
    VCDS +VCP

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Frankenstein's Achievements

4

Community reputatie

  1. Uit eigen ervaring zijn de verstuivers bij de 1.6 tdi slecht, zijn ook best moeilijk te vinden, want ze gaan als warme broodjes. Lease-maatschappijen reserveren ze bij sloop/demontagebedrijven voordat ze ook maar binnen zijn. En de HD-pomp wil nog wel eens stuk gaan. Dit bij mij allemaal tot 123.xxx !! Wat ik heb gehoord, maar niet zelf heb ervaren, is dat de versnellingsbakken ook slecht zijn en dan de DSG nog erger dan de handgeschakeld... Ik weet nog heel goed mijn eerste keer dat ik de ANWB moest bellen door deze auto. Ik heb geen lidmaatschap dus deze keer had mijn broertje gebeld voor mij, omdat ik zelf geen lid was. En de beste man vertelde mij dat dit buitengewoon slechte motoren zijn, tezamen met de 2.0 tdi. Hij vertelde mij ook hetzelfde verhaal over de versnellingsbakken. De Passat 1.6 tdi was de reden dat ik lid ben geworden van de ANWB, dit verdiende zich later ook terug. Al met al geen leuk verhaal, maar wel wat ik heb ervaren en gehoord. Wil natuurlijk niet zeggen dat bij jou hetzelfde gaat gebeuren, echter is mijn auto tot heden bij een officiële dealer onderhouden, dus hij had wel alle wind mee. Sorry als ik wat negatief overkom.
  2. Voor dat geld mag je die van mij ook wel hebben Alleen heeft die van mij veeel meer opties. Beetje duur, imho.
  3. Frankenstein

    Chippen.

    Een schroef mag je losdraaien (als er geen gevaar tot schade is). Echter iets wat ''permanent'' vast zit niet, denk aan een popnagel. EDIT: soms moet je die zelfs losdraaien, bijvoorbeeld als de remleidingen afgedekt zijn door een plastic kapje die met schroefjes vastzit.
  4. Werkt camera met onderdeelnummer 3aa 980 654D in een Passat b7 uit 2011 voor inbouw van lane assist? Heb je ook een andere spiegel nodig voor die camera, of alleen die 2 kapjes rond de camera? Alvast bedankt.
  5. Onder andere de kabelboom aangepast. Dus (aparte) comfortmodule van T5 geëlimineerd. Dus in principe is het elektronische gedeelte nu hetzelfde als bij een GP.
  6. Helaas, beide procedures werken niet. Met VCDS krijg ik de oude sleutels niet uit de comfort module verwijdert. Maar dat kan ook aan mijn kabel liggen denk ik, is eentje van ali illegali Wordt tijd om een kabel te bestellen denk ik.
  7. Dit heb ik nog niet geprobeerd, ga ik zo doen, thanks!
  8. Ja, het is de comfort module. Ik heb de exacte codering overgeplaatst naar de andere module, echter zonder succes. Ik zat nou te kijken of ik wat kan met Vag Can Pro, maar er is niet veel over te vinden op het internet.
  9. En ja, met uitgeleende boordnet bedoel ik de benodigde/degene die uit dezelfde auto komt als de motor, teller, etc
  10. Ik heb er al een, alleen als ik deze erin zet doet de afstandsbediening het niet, omdat deze niet werkt met de overige electronica (denk ik). Ik heb geen sleutel die bij deze boordnet past.
  11. Beste forumleden, ik had een vraagje in verband met een Volkswagen stuurapparaat. Het gaat niet om een Passat, maar ik denk dat daar weinig onderscheid in zal zijn, en ik denk dat hier op het forum wat meer kennis is wat dit soort dingen betreft dan andere fora. Kort geleden heb ik mijn T5 omgebouwd naar een T5 GP in verband met wat schade aan de voorkant. Ik heb particulier een complete voorfront gekocht inclusief de motor, aangezien mijn 2.5 pompverstuiver al aardig wat km's had gelopen en ook niet meer zo lekker/vlot liep. Daarbij kreeg ik een hele nette inruilprijs voor mijn 2.5. Echter, bij de motor heb ik de ECU, de teller en een sleutel gekregen, zodat ik de auto kon starten. Alles werkt inmiddels, auto is op kenteken ook gewijzigd, alleen mijn centrale deurvergrendeling op afstandbediening werkt niet. Ik heb de sleutel al laten ''in leren'' bij iemand, maar zonder succes. Daarna de man gebeld van wie ik de onderdelen heb gekocht en die vertelde mij dat ik daarvoor de boordnet module nodig had. Hij heeft de computer ook aan mij uitgeleend om het te testen, en inderdaad, het werkt. Alleen wil hij de computer niet verkopen.... Nou vroeg ik me af of het mogelijk is om deze software letterlijk ''over te zetten'' naar mijn boordnetmodule? Graag zou ik weten of dit uitvoerbaar is en hoe. Zou ik heel dankbaar zijn.
  12. Is zonder bekabeling indd. Zag niet dat die op ebay met kabelboom was.
  13. http://link.marktplaats.nl/a1036888734
  14. Ik heb geen variabele lichtverdeling, maar de gewone. Ik heb inmiddels een xenon koplamp gekocht, ik kon er heeel goedkoop aan komen dus heb het risico maar genomen. Maar het onderdeelnummer is een beetje anders dan wat jij daar hebt staan Dreke, namelijk 3AB 941 751...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden