Ga naar inhoud

Hendrik38

Members+
 • Aantal items

  255
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Hendrik38 won de laatste dag op augustus 15 2018

Hendrik38 had de meest gelikete inhoud!

Over Hendrik38

Profile Information

 • Plaats
  Amsterdam
 • Naam
  Hendrik

Recente bezoekers van dit profiel

649 profielweergaven

Hendrik38's Achievements

70

Community reputatie

 1. Gewichtsverhouding! Als je 1800 kg aan de haak hebt moet je voor een goede stabiliteit je auto ook aardig beladen. Rijklaar is mijn auto op kenteken bijna 1700 kg en ik belaad hem tot ongeveer 2200 kg. Advies verhouding caravan tov auto is 75 procent. Werkt voor mij goed en combi is erg stabiel. Ik ben zoekende naar een andere auto, maar denk niet dat ik qua rijden met caravan gauw weer zo’n goede combi vindt. De 4 motion wordt ook continu ingeschakeld bij druk op de kogel. Dat maakt het denk ik ook stabiel.
 2. @ Bart-sss Hello, ik ben weer terug met de hut. Dit jaar is het met de temperatuur veel beter gegaan dan vorig jaar. De temperatuur is een paar keer richting de 95/100 geweest, maar niet verder. Dit gebeurde vorig jaar wel, terwijl de buitentemperatuur wel veel hoger was dit jaar. Moet ook zeggen dat ik de olietemperatuur op een gegeven moment uit beeld heb gezet omdat ik er beetje panisch van werd bij iedere berg op. Ik heb toen alleen de KVS temp in de gaten gehouden, wat dus best wel goed ging. De condensor vond de dealer destijds niet verdacht omdat er een actieve aanzuiging achter zit. Ze hebben vervolgens gekeken naar de thermostaat van de DSG. Volgens hun zeggen was deze defect en deze is vervangen. Ik heb weliswaar de 2.0 liter 4 motion dsg variant met 1800 aan de haak. heb jij ook een DSG? Die electrische waterpompen kan ik mij best voorstellen dat die minder worden trouwens. Ik ben wel zijdelings op zoek naar een andere auto, omdat ik graag de overstap naar benzine wil gaan maken. Ik betwijfel of dit een vw wordt, ik heb het vertrouwen in het product behoorlijk verloren, Alhoewel de auto wel lekker smoelt bij de caravan
 3. Net terug van het Gardameer. Snachts in 1 ruk teruggereden. Dan vallen de werkzaamheden erg mee. En in combi met de caravan heb je er weinig tijdsverlies door. Rijdt goed met de 4 motion.
 4. Hendrik38

  Front assist

  De acc blijft het wel doen en krijg geen melding in display v front assist niet beschikbaar oid. Bij de laatste beurt zijn bij uitlezen geen fouten naar voren gekomen.
 5. Hendrik38

  Front assist

  P.s. misschien wel vaker voorgekomen...maar niet bewust geregistreerd
 6. Hendrik38

  Front assist

  Sinds mijn 2 jaar bezit heb ik nu 2 x gehad dat de auto in de lijst met hulpsystemen de front assist niet laat zien. Ook bij op contact is hij in dashboard niet zichtbaar. De adaptieve cruise control doet het wel gewoon, ook op moment dat de front assist niet beschikbaar is in de hulpsystemen. Volgende x starten, na tijdje stilstand, is hij wel weer beschikbaar. Herkenbaar voor iemand?
 7. En stel iemand koopt later jouw auto...en zet zijn kindje voorin en denkt dat airbagschakelaar werkt....nee..voor mij ook geen geknutsel daaraan.
 8. @ wulfke, dank. Ik heb idd een 3AA 4 motion uit 2011. Met toch best veel opties, dus zal duur sleepringetje zijn gok ik. Offerte nog niet binnen..ik laat het weten
 9. Is de sleepring hetzelfde als stuurhoeksensor?
 10. Vanmorgen bij dealer geweest. Verdenking idd stuurhoeksensor of sleepring (verschil?) Krijg nog een offerte voor vervangen. Kan op zich geen kwaad zei monteur. Afh. V prijs laat ik het wel of niet vervangen. Ben bang dat het weer een dure wordt.
 11. P.s. radio moet wel uit anders hoor je het niet
 12. Hendrik38

  Draaien stuur knispert

  Dag allen, Ik heb ook weer iets nieuws. Denk niet dat het iets groots is, maar het irriteert wel, dus wil het wel opgelost hebben. Sinds 2 wkn heb ik bij het draaien v h stuur zowel naar links als rechts op onwillekeurige plekken in de draai een kleine knispering vanuit stuur kolom. Het klinkt als een heel zacht klinkende relais die schakelt of als een knispering van aluminium folie. Het komt niet uit de ophanging en ik voel niks in het stuur qua schokje of iets dergelijks. Stuurkolom al op en nee en in en uit gedaan, maar geen verandering. Iemand een ingeving?
 13. Kan het je koppelstang niet zijn? Ik heb ook zoiets gehad en toen bleek de koppelstang gaar te zijn. Klachten m.n. bij snelheden beneden de 50 en klinkers
 14. Terug van de dealer. De dsg thermostaat was inderdaad defect na testen. Deze is vervangen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden