Ga naar inhoud

bweetle

Members
  • Aantal items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over bweetle

Profile Information

  • Plaats
    antwerpen

bweetle's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik ben een nieuwe VW Passat met file assistentie , ACC. Echter wanneer mijn voorganger langer dan 3 seconden stopt moet ik zelf terug gas geven of op de RES knop duwen om de wagen terug te laten aanpikken aan de voorganger. Ik zou graag die 3 seconden verhogen is dit mogelijk ?
  2. Is de navi lock ook al leverbaar in België welke garage kan deze monteren ? Of heeft er iemand een adres in NL rond bergen op zoom ?
  3. Heeft er iemand ervaring met de Iphone 4 en een kufatec fiscon car kit ?
  4. Hoe kan je tijdens de navigatie toch kijken hoeveel km je nog kan afleggen met huidige tank inhoud ? Op het mfd scherm krijg ik navigatie instructies maar had toch ook wel graag geweten hoeveel km ik nog kan afleggen als ik probeer te switchen met knopjes op hendel van ruitenwisser gebeurd er niets tot hier toe zet ik de navigatie uit en terug aan maar is er geen andere mogelijkheid ? nb: ik heb geen multifunctioneel stuur
  5. Dus als ik dvd oost aanschaf dan kan ik deze er gewoon insteken en gebruiken ik hoef niets te installeren en op mijn hd zal er niets overschreven worden ?
  6. Ik ben er achter gekomen dat kroatie niet in mijne nieuwe passat zit met een rns 510 kan ik deze er bij installeren ? of ga ik dan de rest verliezen en wat kost dit ?
  7. ik vind sensor wel handig voor in tunnel alleen gekoppeld aan snelheid niet
  8. ik heb sinds het begin van de week mijn bluemotion met lichtsensor , nu heb ik gemerkt als ik op de snelweg rij dat mijn lichten ook aangaan , (ik denk vanaf een bapaalde snelheid) in het midden van de dag met veel zon hebben jullie dit ook ? (waar moet dit ingesteld worden ?) Dit stoort me enorm vermits mijn rns dan ook in nachtmodus gaat, als het donker is dan stoort me dit niet maar wel in de dag
  9. Heeft iemand een digitale handleiding van een passat 3C variant model 2010 en rns 510 alvast bedankt
  10. gisteren documenten gekregen om de wagen in te schrijven , vandaag of morgen zou hij afgeleverd worden na 1,5 maand vertraging !!! nu nog fiscon module van kufatec laten inbouwen ik weet alleen nog niet waar bij VASS Car Electronics of Electronic 4 Cars heeft er iemand hier ervaring mee ?
  11. Vandaag bericht gekregen dat er achterstand is bij VW en dat mijn blue motion ipv eind april eind mei geleverd zal worden
  12. Werner, Ik heb als optie een reservewiel en een afneembare trekhaak besteld (wel op variant) versie
  13. Bijkomende vraag is er al iemand die zijn 1.6 TDI blue motion (105 pk) heeft laten tunen ? is dit mogelijk ?
  14. bweetle

    RNS 510

    Ik heb een passat bluemotion besteld met RNS 510 dvd navigatie systeem er in maar zie door het bos de bomebn niet meer ivm blue tooth connectie met windows mobile telefoon) garagist raad een parrot systeem aan omdat de blue tooth module van vw niet zou werken wat is jullie ervaring ?
  15. is een 1.6 TDI Bluemotion te chip tunen ? wat gaat het schelen heeft iemand info hierover ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden