Ga naar inhoud

tvc15

Members+
 • Aantal items

  350
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

tvc15 won de laatste dag op april 7

tvc15 had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Over tvc15

Profile Information

 • Plaats
  Enschede
 • Naam
  Kolo

Overige

 • Auto
  B8 Variant GTE modeljaar 2021

Recente bezoekers van dit profiel

932 profielweergaven

tvc15's Achievements

141

Community reputatie

 1. Volgens mij niet, in ieder geval kon ik bij mijn vorige 2015 GTE niets aan functionaliteit toevoegen. Bij de facelift kan je de auto ook openen en sluiten vanuit de app, dan kan met de pre-facelift ook niet, Je kan eens kijken op myvolkswagen.net wat er mogelijk is voor jouw auto, misschien zie je daar je verbruik wel. Voorbeeld van mijn auto toegegevoegd.
 2. Volgens mij kan We-Connect bij de pre-facelift niet meer tonen dan wat jij laat zien. Bij de facelift heb je een extra regel op dat scherm waarop elektrisch- en benzineverbruik getoond wordt.
 3. tvc15

  Trip (dag) teller

  Ik zou het niet doen, 2.76 bestaat niet voor zo ver ik weet. Bovendien staan er waarschijnlijk meer updates voor je auto klaar, dus mijn advies is om het de dealer te laten uitvoeren.
 4. tvc15

  Trip (dag) teller

  @Ozzy, de facelift heeft een eigen 4G verbinding, die is de eerste 3 jaar altijd online. Kaartenupdates en andere kleine updates lopen automatisch in de achtergrond, je hoeft daar niets voor te doen. Na 3 jaar moet je gaan betalen: “slechts” 145 Euro per jaar. @subdin je hebt kaartmateriaal 21.9, dat is op dit moment de meest recente versie.
 5. tvc15

  Trip (dag) teller

  Je hebt dus nu softwareversie 1.52, die moet geupdate worden naar 2.78. Dat moet iedere VW-dealer gratis voor je doen, je hebt immers nog fabrieksgarantie. Vervelend dat de verkopende dealer deze versie er niet opgezet heeft bij aflevering, ik zou de verkoper daar nog even op aanspreken. Als je nog wat ervaringen van Duitse my 2020 Passatrijders wilt lezen over hun ervaring met vroege softwareversies zoals die van jou: https://www.motor-talk.de/forum/mib-3-mj20-21-update-0278-alle-fin-freigegeben-t6713312.html Een klaagzang van ca. 800 pagina’s……
 6. tvc15

  Trip (dag) teller

  Deze update gaat niet Over The Air, je moet ervoor naar de dealer. Ik ben benieuwd welke versie je nu hebt.
 7. tvc15

  Trip (dag) teller

  @subdin als je nu nog garantie hebt, dan heb je dus een facelift modeljaar 2020. Daar is voor het multimediasysteem een update, versie 2.78. Deze lost een hoop problemen op, ook het af en toe resetten van je dagteller. Volgens mij moet je daarvoor bij iedere dealer kostenloos terecht kunnen. Je kan op het multimediasysteem zien welke versie je nu hebt. (Menu, Set up, Systeeminformatie). Installatie duurt wel een aantal uren, reken er maar niet op dat je er op kan wachten.
 8. tvc15

  Trip (dag) teller

  Als je een digitaal dashboard hebt, dan is dit waarschijnlijk een softwareprobleem. Een VW dealer moet kunnen zien of er voor jouw wagen software-updates beschikbaar zijn.
 9. Ik heb sinds afgelopen vrijdag nu ook softwareversie 2.78. Kaart-update werkt nu weer: ondertussen heb ik versie 21.9. Ik kan nu via de We-Connect app een bestemming selecteren en die naar de auto sturen. Dat had al moeten kunnen, maar werkte bij versie 2.70 maar heel sporadisch.
 10. tvc15

  Climatronic touch

  Ik heb je pm gelezen en beantwoord, ik kan zelf geen scan maken
 11. Mee eens, hybride op de snelweg en e-mode waar de snelheid flink omlaag gaat is in praktijk het zuinigst. in de GTE mode ontlaad je de accu als je power nodig hebt en laadt de auto hem met de benzinemotor weer bij (tot 35% bij pre-facelift, tot 50% bij facelift),]. Dat opladen met de brandstofmotor is een stuk minder efficient. Overigens is de hybride mode bij de facelift slimmer bij de facelift dan bij de pre facelift: als je een bestemming programmeert en je rijdt in hybride modus, dan is je accu leeg bij aankomst. In praktijk rijd je dan een enkeltje Enschede-Schiphol met een verbruik van 3-3.5 l/100km. Erg netjes vind ik.
 12. Als het CCS-laadpalen worden zonder vaste kabel, dan kan je volgens mij je standaard kabel met Mennekes-connector er nog gewoon inpluggen. Je laadt dan gewoon AC, net als nu.
 13. Mooi dat in ieder geval je kaartmateriaal nu OTA update. Ik zit op SW 2.70 en mijn kaarten zijn nog versie 20.11. Ik ga in november voor de eerste beurt, ik neem aan dat ik dan ook 2.78 geïnstalleeerd krijg. Behalve de kaart-updates die niet doorkomen heb ik op dit moment weinig problemen met 2.70, vandaar dat ik geen haast heb met de update naar 2.78.
 14. tvc15

  passat gte

  Als je DCC hebt op een GTE, dan kiest hij ook de stugste vering (“sport”) als je de GTE knop indrukt. Voor mij was dat een reden om geen DCC te selecteren, want ik vind de sportstand veel te stug, maar dat is een kwestie van smaak.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden