Ga naar inhoud

tvc15

Members+
 • Aantal items

  326
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

tvc15 won de laatste dag op april 7

tvc15 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

130 Excellent

1 Volger

Profile Information

 • Plaats
  Enschede
 • Naam
  Kolo

Overige

 • Auto
  B8 Variant GTE modeljaar 2021

Recente bezoekers van dit profiel

742 profielweergaven
 1. tvc15

  acculaadklep

  Kan op 2 manieren, ik hang hem meestal met het koordje over het haakje.
 2. tvc15

  acculaadklep

  Er zit een beschermkap over de aansluiting op de auto, tijdens het laden kan je die aan het laaddeurtje hangen. Mist die bij jou?
 3. Is de positie van de 2 delen van de sensor t.o.v. de grond anders dan bij de originele bumper? Misschien wijkt de meting van de afstand van de antenne tot de grond in rust teveel af van de range waarvoor de sensor gekalibreerd is.
 4. Is het geen Plasti-Dip? In dat geval zou het makkelijk te verwijderen zijn. Ik kan op de foto’s niet zien hoe dik de laag is, wel dat het prutswerk is.
 5. tvc15

  ACC inbouwen

  Is het niet zo dat als je Front Assist uitzet je ACC verandert in gewone CC? Ik heb het nooit geprobeerd overigens, dus geen garantie op succes.
 6. Voor sommige modellen kan je op de Volkswagen-site een digitale versie van het instructieboekje vinden op basis van je VINnummer: https://www.volkswagen.nl/service/pechhulp/instructieboekje Er staat ook een telefoonnummer bij, misschien kunnen ze je daar helpen, mocht je VINnummer niet werken.
 7. Op dit moment wordt voor modeljaar 21 softwareversie 0278 uitgerold. Schijnt nog niet bij alle dealers beschikbaar te zijn.
 8. tvc15

  krakende wagens

  Goed punt, Ozzy. Vanwege Corona een stuk minder km dan normaal, ik heb er nog ongeveer 11.000 km mee gereden in 6 maanden. Daarna kreeg ik m’n huidige…Ik ben dus benieuwd of mijn huidige ook gaat kraken na een tijdje, nu na een half jaar nog geheel stil.
 9. tvc15

  krakende wagens

  Bij mijn vorige GTE (2015) zijn uiteindelijk de wieldraagarmrubbers van de voorwielophanging vervangen. Daarmee was het probleem over.
 10. Nee, maar de facelift GTE heeft wel een partikelfilter in de uitlaat. Hoe de regeneratiestrategie werkt bij benzine weet ik niet precies, volgens mij is dit meer een continu-proces als de motor op temperatuur is.
 11. 0270 is de laatste (en enige) versie van MY21 MIB3 tot nu toe. Ik heb die versie ook, maar wel in combinatie met de digital cockpit (standaard in NL) en de knoploze Discover Pro. Vastlopers zoals jij rapporteert heb ik nog niet meegemaakt, het lijkt me inderdaad verstandig om bij de dealer te laten kijken of er ergens wat mis is.
 12. Geweldige website! Kende ik niet, bedankt voor de link.
 13. Helemaal mee eens. VW en software is niet zo’n gelukkige combinatie. Ik heb een jaar gratis de optie “mobiele sleutel” erbij gekregen: je kan dan Android telefoons machtigen om als sleutel voor je auto te fungeren. Ik heb geen Android telefoon, dus voor mijn niet interessant, maar ik krijg nu iedere week mailtjes waarin gemeld wordt dat de mobiele sleutels gedeactiveerd zijn en meteen erna een mailje dat ze weer actief zijn. Vervolgens is de communicatie met We Connect compleet in de war. Ik zou die optie dus het liefst deactiveren, maar dat lukt niet. Het enige deel van het MIB3 infotainme
 14. Ik had vandaag ook een vergelijkbaar probleem met mijn facelift GTE: wereldbolletje midden bovenin het display grijs in plaats van wit, dus niet online. Ik werd als gast aangemeld in plaats van op mijn eigen account. Zal wel een VW serverstoring gweest zijn. Bij mij kon ik het oplossen door in het menu “gebruikers” te kiezen en mijn eigen naam te selecteren. Als jij dat ook doet, dan zie je dat je daar je diensten ook weer kan activeren in een submenu. Hopelijk lukt het.
 15. Mijn 1996 Passat was een 2.0 benzine, vandaar mijn opmerking. Fijne auto, prima motor, maar met 115 PK niet echt een scheurijzer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden