Ga naar inhoud

Heatsink

Members+
 • Aantal items

  265
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

98 Excellent

1 Volger

Over Heatsink

 • Verjaardag mei 23

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Limburg
 • Naam
  Naam

Overige

 • Vagcom
  Ja
 • Auto
  VW Passat 3C/B6 2.0 FSI

Recente bezoekers van dit profiel

690 profielweergaven
 1. Heb je na het vervangen van de koppelingsschakelaar eventuele foutmeldingen gewist?
 2. Heatsink

  Passagier airbag

  Bij USA modellen (VW en Audi) moet inderdaad iemand op de stoel zitten vooraleer de airbag inschakelt. Ik meen dat bij Canadese modellen de airbag overigens helemaal niet uitgeschakeld kan worden.
 3. Super bedankt en geen probleem van die oogjes! Met deze informatie moet het wel goed komen
 4. Heel erg bedankt voor het uitzoeken! Dan weet ik dat alle drie de onderdeelnummer passen en heb dan ook gelijk eentje besteld. Gezien wat deze nieuw kost heb ik niet teveel betaald. 😅 Ik ga gelijk verder op zoek naar 16mm2 kabel, de zekering en bijhorende perskabelogen. Zo ook even op zoek naar de canbus-connector plus draden. Kan ik toevallig ergens terug vinden welke maat het oog moet zijn? (M10, M12 ... ) of beter nog, hebben de originele ook een onderdeelnummer gezien ze toch wel apart gevormd zijn? Zodra ik alles in huis hebt, zal ik er een leuke How to van maken met foto's
 5. Daar heb ik inderdaad mijn informatie vandaan. De E-versie zou geschikt zijn maar de F niet meer. De F heeft ook geen canbus connector meer (daardoor niet geschikt voor mijn modeljaar?) Mijn vermoeden is dat zowel de C, D als E geschikt zijn maar wilde dat graag even controleren met de kenners onder ons om een miskoop te voorkomen 😊 Hetgeen ik niet weet te vinden is het nummer van de canbus connector zelf. Enig idee waar ik deze kan vinden? Edit: Connector gevonden! Onderdeelnummer: 1K0972704C
 6. Ik ben voornemens om een verwarmingselement (J604) achteraf in te bouwen in mijn 3C van 2006. Ik heb een Denso luchthuis met elektronisch geregelde airconditioning (Gen 1 climate control). Op basis van het chassisnummer kom ik uit op de 1K0963235E welke geschikt zou moeten zijn maar ik kom ook de 1K0963235C en 1K0963235D tegen. Kan iemand op basis van bovenstaande informatie zeggen of deze twee ook geschikt zou zijn?
 7. Is een electr. auxiliary air heater geen mogelijkheid? (Geen idee hoe dit als optie genoemd wordt)
 8. Ah je bent dus nog wel even zoet. 😅 Wat de verlichting in het middenconsole aan gaat zou het zomaar kunnen dat ook daar het lampje defect is. Ik meen me te herinneren dat daar 1 enkel lampje zit die de knoppen verlicht. Edit: Ik meen dat dit een T05 lampje is Check even deze video. Vrij simpel te doen:
 9. Ook ik wens iedereen alvast fijne feestdagen en op naar een mooi 2021!
 10. Mooi dat dat is opgelost! Hop naar de APK dus. 😃 Wat betreft de verlichting in de middenconsole lijkt het erop dat er een probleem is met een kabel/massalas in het dashboard. Kan het zijn dat ook bepaalde functies weg zijn gevallen? (Achterruit verwarming, recirculatie) Werken alle standen van de aanjager of slecht 1 (de hoogste) stand? Doet de airco het überhaupt nog? Welke lichtjes op het dashboard/middenconsole doen het wel/niet?
 11. Ik sluit me aan bij Mike. Zeker beginnen met het controleren van de zekeringen voor wat betreft de verlichting in het middenconsole. Beste is om deze met een multimeter door te meten en niet op het blote oog te beoordelen. Wat betreft de kentekenverlichting, deze zijn parallel op elkaar aangesloten. Als 1 van beide wel brandt, dan vermoed ik geen defecte zekering maar een kabelbreuk naar de andere fitting of oxidatie op de contactpunten o.i.d. Je stadslicht zou een BAY15D moeten zijn, ofwel 1 bulb waar zowel stads- als remlicht in zitten verwerkt. Deze is dan ook te herkennen aan een
 12. @Diver Deze optie vind je in de ABS module:
 13. Ik heb in het verleden ook eens probleem gehad met de schakelaar. Wellicht kan dit je helpen:
 14. De knop dient inderdaad in de R stand te staan. Zodra je vooruit rijd boven een bepaalde snelheid, kantelt de spiegel vanzelf weer terug.
 15. Ik heb de accu destijds niet losgekoppeld maar had volgens mij wel een foutmelding daarna. Zeker weten doe ik dat niet meer. Wil je zeker weten geen meldingen krijgen, kun je het beste je accu loskoppelen. Edit: Net even geprobeerd zonder sleutel op het contact. Knop kan bij mij gewoon uitgenomen worden en terug geplaatst zonder foutmelding. Knop eruit mét sleutel op contact geeft een melding. Eenmaal de knop aangesloten en bedienen gaan de melding weer weg. Geen garantie natuurlijk dat dit bij jou ook het geval gaat zijn. Succes!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden