Ga naar inhoud

guidoscm

Members+
  • Aantal items

    64
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

guidoscm won de laatste dag op november 24 2023

guidoscm had de meest gelikete inhoud!

Over guidoscm

Profile Information

  • Plaats
    Amersfoort
  • Naam
    Guido Schmidt

Overige

  • Auto
    Passat B8 Variant

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

guidoscm's Achievements

37

Community reputatie

  1. Het lijkt er op dat deze fout naar boven kwam tijdens het nameten. Een soort bijvangst.
  2. Afgelopen woensdag (einde dag) is de auto bij de dealer neergezet. Ze hebben donderdag metingen gedaan om te kijken of er lekstroom was. Uiteindelijk bleek toch de accu niet meer sterk genoeg. Deze is nu vervangen en de melding is verdwenen.
  3. Het is een Passat B8 2.0 TDI handgeschakeld uit 2016. De accu is reeds eenmaal eerder vervangen.
  4. Morgen middag gaat de auto terug voor de test, ik zal eens vragen wat de sensor doet. En waarom ze deze vervangen hebben.
  5. Blijkbaar is er een sensor die de accu status meet. Meer info heb ik niet. Mijn vrouw heeft de auto opgehaald.
  6. Starten gaat moeilijk. Er zit een start - stop systeem op de auto. In combinatie met de handbak word dat bijna niet gebruikt. Andere meldingen hebben we niet.
  7. Afgelopen jaar weinig aangepast aan de auto. Er stond niets meer op het lijstje. Sinds 2 weken hebben de melding "12v accu zwak, opladen door te rijden" Mijn vrouw rijd 4x per week Amersfoort -apeldoorn , dus kan hij voldoende opladen. Bij de dealer geweest, zij hebben de getest dmv zware belasting. Uiteindelijk is er een druksensor vervangen. Het ging een paar dagen goed maar de.melding is terug. Eind deze week gaat hij 2 dagen voor een lange test naar de dealer. Zijn er nog dingen die ik zelf kan controleren? Accu voltage zonder contact: 11.59 V Accu voltage met stationair draaien: 14:55 Achteraf ingebouwde opties zijn camera achter, zit er al 3 jaar in volgens mij. Dashcam voor, ook al langere tijd aanwezig. Ben momenteel niet direct in de buurt van de auto, dus kan niet gelijk dingen testen.
  8. Het is de eerste keer in de 3 jaar dat we onze Passat hebben. Onze connected functies zijn minder uitgebreid, dus liggen de kosten lager. Ik heb het een keer aangeschaft. Nu vind ik de kosten te hoog. Wij kunnen alleen punten delen en live verkeersinfo ontvangen.
  9. guidoscm

    Webcam (FitcamX)

    Ik heb dezelfde camera alleen werd deze onder de naam 'jabriel' verkocht. Ik doe weinig met de beelden maar het is fijn om te weten dat er beelden zijn als het nodig is.
  10. Dat inderdaad de achtergrond info zijn. Gelukkig was het snel op te lossen .
  11. Dealer nog niet gesproken maar probleem opgelost. Vanochtend reed mijn vrouw weg en heeft ze beeld. Het lijkt er op dat programmeren goed is gegaan en dat alleen de auto een keer opnieuw moest opstarten. Problem fixed.
  12. Ja, die ga ik morgen bellen. Ik was pas thuis toen de dealer al dicht was. Dus word sowieso vervolgd.
  13. Vandaag is de Passat B8 naar de garage geweest. Mijn vrouw heeft de auto opgehaald en kwam thuis met " iets met de camera en een reset, achteraf ingebouwd" Zoiets. De camera is achteraf ingebouwd en toen via VCDS gecodeerd. Af gelopen jaren ook geen issues gehad. Sinds kort heb ik obdeleven en alleen needle sweep, fan speed, Scandinavische DRL aangezet. Blijk heeft de garage een module gereset. Nu gaat de camera wel uit in de achteruit maar geeft geen beeld. Via obdeleven net volgende ingesteld. Zie foto's. Helaas nog geen beeld. Heeft iemand een idee waar nog verder te kijken. Bij de apps geeft hij dat de camera functie ook geactiveerd is.
  14. Ik heb het werkend op de B8 met losse dongle Afgelopen weekend werkte het ook weer goed in Duitsland. Verwarming kan ik er niet mee regelen maar heb wel de volgende functies. * File informatie, is sneller en uitgebreider dan FM. * Adressen doorsturen. (Via telefoon ook doorsturen) * Poi's zoeken online. Op zich wel handige functies of ik ga verlengen weet ik nog niet.
  15. We rijden nu een Passat B8 2.0 TDI handgeschakeld (2016 / 145k). Ik was ook aan het kijken of een GTE interessant is om particulier te rijden. Op de Autoweek site staat nog een leuk artikel. https://www.autoweek.nl/autotests/artikel/volkswagen-passat-tsi-lpg-gte-en-tdi-triotest/ Als je over stapt vanaf een diesel moet er nog veel worden bijgelegd om op dezelfde leeftijd uit te komen. We blijven nog wel een paar jaar door dieselen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden