Ga naar inhoud

Acuda

Members+
 • Aantal items

  33
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Acuda

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Overijssel
 • Naam
  Alex Acuda

Overige

 • Auto
  VW Passat Variant 1.6TDI 2016

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Acuda's Achievements

9

Community reputatie

 1. @HansJan Er is zeker niet met de instellingen geklooid en het probleem is inderdaad spontaan ontstaan. Op het Duitse Passat forum stond een gelijksoortig probleem en het schijnt te maken te hebben met het zitvlak in de laagste stand icm easy-entry. @Ozzy heeft mij geholpen na het plots niet meer functioneren van de memory functie en hij zag een foutcode “Lumbar adjustment motor” die na wissen steeds weer terugkeerde. Daarom hielp het terugzetten van de basic settings niks vermoeden wij. De VW dealer kon die fout ook zien, maar na het wissen deed de memory het weer. So far so good!
 2. Inmiddels ben ik langs de VW dealer geweest en is deze storing verholpen. De fout zat in de basisinstellingen, deze zijn gereset en opnieuw ingegeven. De kosten waren €36 in combinatie met de inspectie- en olie beurt. Ter info! ps. @Ozzy nogmaals bedankt voor het meedenken en het uitlezen!
 3. Mooi Ozzy! Leuk dat je hier een topic van gemaakt hebt. gr. Alex
 4. @Ozzy een tripje naar Deventer kan uiteraard snel geregeld worden! Wanneer schikt het jou?
 5. Joh! Thanks @Ozzy Zal Emiel de groeten doen als ik hem tref.
 6. @ATS ja dat dacht ik ook al. Ik laat hem een deze dagen maar eens uitlezen bij de dealer.
 7. @Ozzy@wulfke hartelijk dank voor het meedenken. Uiteraard heb ik de voorgestelde procedure gevolg, maar helaas geen resultaat. Zelf dacht ik eerder aan de zekering die dit aanstuurt, maar ik neem aan dat als de elektrische verstelling, stoelverwarming en massage werkt dat het daar niet aan kan liggen.
 8. Niemand een idee over hoe ik dit kan oplossen? Het is zo irritant….
 9. Beste Passat rijders, Van het ene op het andere moment werkt mijn stoel geheugen niet meer. Ook easy entry doet het niet. Heb de stoel via de knoppen volledig naar voren/achter/onder/boven gedaan maar dat helpt niks. Voor de duidelijkheid, de elektrische verstelling werkt nog wel handmatig. Weet iemand de oplossing? Zou het helpen de accupool tijdelijk los te maken zodat er een reset van het systeem is? Alvast bedankt voor het meedenken. Gr. Alex
 10. @mikerosauer Ja dat wordt een dingetje inderdaad. Maar eens zien hoe dat netjes los te halen is.
 11. Beste Passat rijders, Zojuist heb ik een andere achterbank gekocht met verwarmingselementen. Helaas komt het design en kleur niet overeen. De bedoeling is dus om deze verwarmingselementen over te bouwen in mijn eigen achterbank en dit natuurlijk werkend te maken. Het bedieningspaneel voor achterin heb ik inmiddels ook al gevonden. Heb al lopen zoeken of iemand mij is voor geweest, maar ik kon zo snel niets vinden. Het enige wat ik volgens mij nog nodig heb is de kabelboom. Of moet deze optie ook worden aangemeld? Zie ik nog andere zaken over het hoofd? Bedankt alvast voor jullie reacties. Gr. Alex
 12. Thanks @wulfke ik ga contact met hun opnemen. Wie weet heb ik geluk!
 13. @bm-erDank je wel voor de informatie. Gezien de korte periode dat deze optie geleverd is, denk ik dat het realistischer is om uit te wijken naar een alternatief. Nogmaals dank!
 14. @Ozzy Thanks, kijk hier ben ik naar op zoek! @bm-er Vraag over de alu bagage rails achterin. Klopt het dat de standaard deelbare vloer plaat te breed is als je deze rails wilt plaatsen? Dit is mijn kofferruimte namelijk en ik zie geen ruimte voor de rails…
 15. Wie heeft de originele bagage fixatie kit met de aluminium rails achter in zijn B8 Variant zitten? Fijn dat de kofferbakruimte zo groot is, maar als je iets kleins wil meenemen wil ik dit vast kunnen zetten. Ik zie dit systeem vaak achterin Audi’s zitten, maar nog nooit gezien in een B8. Als ik dit in zou willen bouwen denk ik ook dat de deelbare vloer te breed is als aan beide zijden de aluminium rails geplaatst is. Wie o wie heeft er meer informatie? Heb inmiddels wel wat afbeeldingen gevonden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden