Ga naar inhoud

Arteon

Members+
  • Aantal items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Over Arteon

Profile Information

  • Plaats
    Almere
  • Naam
    Ridvan

Recente bezoekers van dit profiel

890 profielweergaven

Arteon's Achievements

3

Community reputatie

  1. Thanks! Laat me aub weten als jullie hem ook voor mij hebben
  2. Update: atm schijnt hem te hebben: https://www.atm-chiptuning.com/chiptuning/volkswagen-arteon-15-tsi-150pk/ iemand ervaring met ATM?en nog beter, iemand al gechiped?
  3. Is hier al wat meer over bekend?
  4. Iemand al ervaring met chiptuning Arteon 1.5 tsi?
  5. Hmm, ik zal het ze vragen
  6. Gelijk maar gedaan ben benieuwd wat ze gaan zeggen
  7. Iemand ervaring met het tunen van de 1.5 TSI ? Mijn huistuner heeft het afgeraden terwijl meerdere andere tuners waaronder mobile tuning en Ventura aangeven dat het prima te doen is. Wat mij ook onzeker maakt is dat veel tuners aangeven voor de Arteon 1.5 chining nog in ontwikkeling is.... Wat is wijsheid?
  8. Nogmaals heel erg bedankt! Nu voelt de Arteon completer dan ooit. Manman wat een geluid dat deze subcombi Oplevert! Nog wel 1 dingetje, wordt de amp van jou ook zo warm? Iemand daar ervaring mee?
  9. Nice! Bedankt, deze gaf aan dat een passat cc afstelling ook zou kunnen
  10. Bm-er! Aardig van je! Zou geweldig zijn, wat is je telefoonnummer? Dan app ik je voor de details!
  11. Hi bedankt voor je reactie! Heb aangegeven een Arteon te hebben gek genoeg kan dit type niet gecodeerd worden :S vandaar de Passat afstelling. De auto is net een paar dagen oud, vindt het zonde zelf te proberen. Heb liever een professional aan het werk.
  12. Hi Guys! Nieuw op de forum! Heb sinds 3 weken een mooie Arteon en in de brochure las ik dat er een Helix Plug en play sound upgrade is. Na wat speurwerk stuitte ik op de 000051419B deze heb ik vervolgens aangeschaft op ebay bij Autohaus Stoye voor €350,-. Nu wil ik hem laten ombouwen en heb ik twee vragen. - Heeft iemand een idee op welk model de subwoofer gecodeerd kan worden? De dealer wist het niet echt en gaf aan dat de Passat B8 het meeste erop lijkt - Heb al wat inbouwstations afgebeld en niemand had echt ervaring met het inbouwen van dit type woofer. Wie heeft goede ervaringen en kan me wat aanraden? Heb zelf helaas 2 linkerhanden Groeten
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden