Ga naar inhoud

elpaatericko

Members
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Neutral

Profile Information

 • Plaats
  Den Haag
 • Naam
  Patrick

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dat is zeker waar hahaha. Ik dacht misschien is er een kwaaltje wat veel voor komt en hier op lijkt. Ik stuur je even een pb
 2. Dus even stand van zaken: Alle meldingen zijn gemaakt en heb geen meldingen meer. Auto nog steeds erg schokkerig rijdend en als ik stil sta. In stationair loopt ie hele tyd te pingelen tussen 7/900 toeren. Kracht is weg met optrekken. Als ik in zijn 1 op trek dan lijkt het of hij wilt afslaan moet dan wat gas bijgeven. Terwijl ik toen hij geen problemen had gewoon als 'n zonnetje weg reed. Turbo werkt nog steeds die hoor je goed. Je hoort 'm wel veel langer fluiten (misschien omdat hij zo langzaam op trekt). Geprobeerd hoge snelheid te halen en gaat gewoon 180+ (Ik wou niet harder). Iemand een idee wat het kan zijn omdat ik ook geen foutmeldingen meer heb en er wel weer minimaal 100 km op heb zitten ondertussen?
 3. Ik heb 'm Los getrokken maar geen verschil. Ben trouwens 2x heen en weer naar werk gereden en melding blijft nu weg. Het probleem dat hij nog rot rijd is wel gebleven. Heb geen meldingen meer in vcds.
 4. Een nieuwe... Maar kan de auto in noodloop komen als die niet goed werkt? Ik heb deze melding vaker voorbij zien komen (ook toen hij goed reed). Zal het probleem miss ergens anders kunnen liggen. Dat er geen melding van komt?
 5. Ik heb de nokkenas positie sensor vervangen dus 3 meldingen weg. Auto reed nog rot erna weer uitlezen bleek lambdasonde nog stuk te zijn. Die ook vervangen voor een goede van Bosch (de voorste bij katalysator) Melding die ik weer kreeg is: 17521 oxygen lambda sensor b1 s1. P1113 - 35-10 internal resistance too high. Het vermogen is nog steeds weg. Schokken tijdens stationair. Tijdens optrekken bij stoplicht niet weg te krijgen. Als ik melding verwijderen trekt ie even als vanouds op en dan is vermogen weer weg. Ik baal wel zeg
 6. OK ik heb even gegoogled en moet niet heel moeilijk zijn die te vervangen. Ik zal zo eens kijken of ik die sensor ergens kan vinden. Ook las ik dat de symptomen het zelfde waren die erdoor komen. Ik weet niet of al die ellende nou komt door het chiptunen of door de ouderdom. Laat ik het maar houden op ouderdom🤣😂
 7. Hallo allemaal, Het is weer eens raak met mijn vw passat 1.8T. Motor apu. Sinds een paar dagen rijd de auto weer heel rot. Trekt bijna niet op. Schokt heel erg tijdens het optrekken. Als ik eenmaal op snelheid ben en hou 1 snelheid aan schokt ie bijna niet. Stationair schokt ie ook steeds. Ik had toen een beetje het zelfde gebeuren met mijn lmm. Die heb ik vervangen maar probleem was het zelfde. Ik heb hem ook uitgelezen en de volgende fouten kwamen omhoog: 17521 oxygen lambda sensor P1113 internal resistance to high. 16490 manifold/barometric pressure sensor P0106 implausible signal 17746 camshaft position sensor P1338 open or short to plus. 18047 accelerator positionsensor 1/2 P1639 implausible signal. Weet iemand toevallig wat het inhoud en of dit ook kan komen door bijv. de lambda sensor als ie stuk is ofzoiets. Alvast bedankt.
 8. Ik heb hem ondertussen wel weer er tussen. Moest uit Spanje komen.
 9. Bedankt voor de tip. Ik had nog gezocht maar zag niets helaas.
 10. Ahh dat is jammer. Ik hoopte dat 't wel zou kunnen. Apk komt er weer aan binnenkort dus dat zou zonde zijn. Ik ga nog even verder struinen. Bedankt voor de snelle reactie.
 11. Goede dag, Mijn koplampen van mijn passat 3b2 zijn aan vervanging toe. Ze zijn dof uitgeslagen(zijn vaker gepolijst) en er zit ook vocht in. Ook de knipperlichten zijn aan vervanging toe. Zit zelfs groene troep in haha. Nu keek ik toevallig op Amazon en zag een mooie set voor niet te duur. Met de knipperlichten er ook vast in. Alleen zijn deze h7 en h1 terwijl mijn passat h7 en h4 heeft. Nu is mijn vraag, is het mogelijk om h4 naar h1 te bouwen of past een h1 lampje ook in de h4 stekker? Alvast bedankt
 12. Dank jullie wel. Het gaat over de vw passat 1.8T 3b2 Ik kreeg tijdens het rijden de bekende melding: stop oldruck beprufen (of zoiets). Dus naar maatje ermee en wou m laten maken. Het zeefje vervangen nieuwe oliefilter erop en de thermostaat ook meteen vervangen. Ik vond het interessant dus kon beetje meehelpen en te leren. Helaas zijn bij de vorige eigenaren een partij beunhazen bezig geweest. De carterpan leek wel vast gemetseld en de bouten waren dol gedraait. Ze hadden al grotere torks erin geslagen en met vastdraaien ook weer dol gedraait. Dus die maat heeft uiteindelijk paar dagen over gedaan om alles los te krijgen. Nu bleek dat de oliespatplaat los erin lag en kapot was. Nu moeten we wachten op 1 uit Spanje omdat volgens de auto materialen zaak geen meer te krijgen is. Het is echt rot, want zit nu zonder auto en moeten maar afwachten hoelang het gaat duren. Nu staat mijn beestje er zo bij.
 13. Goede avond, Ik ben opzoek naar dit onderdeel. Alleen weet niet hoe het heet en ook het serie nummer niet? Het zit in de carterpan. Alvast bedankt ❤
 14. Ik had beetje gekeken op internet, daar kwamen deze dingen toch het meest omhoog. Toch de gok gewaagt en heeft goed uitgepakt. Die vriend had t liggen dus even getest. Ga de auto wel nog even laten uitlezen. Kijken of er verder nog dingen zijn.
 15. Goede dag, Een maatje van me had nog wat onderdelen liggen van een passat. Naar aanleiding van mijn problemen zijn we eens wezen kijken. Eerst de N75 maar probleem bleef. Toen de LMM verwisseld en ging m testen, de auto schoot ineens weer vooruit. Dus dat was het kapotte deel. Toch liep hij niet helemaal lekker naar mijn idee en originele LMM gekocht en loopt stukken beter.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden