Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 26-01-21 in alle zones

 1. Absoluut Zie onder. Nee, ook zoals @bm-er al zei moet je de montagepunten uiteraard vrij laten. De opbouw zie je terug in mijn draadje. Ik heb op het hele paneel alubutyl gebruikt om het te verzwaren en daarmee resonantie te beperken, maar met name tussen het met leer bekleed paneel en de portierplaat ook materiaal gedrukt. De resonantie die bij mij ook niet om aan te horen was is hiermee volledig verdwenen. Het foam is voor het verder wegnemen van ander geluid en in combinatie met het dempen van de binnenkant van het portier klinkt het nu waanzinnig veel beter. Er zitten heel wat uurtjes in, maar wat mij betreft de moeite waard. Werkt ook heel therapeutisch Voorlopig kan ik het niet wegens omstandigheden niet aan je laten zien en horen (ik kom nog wel eens in Zwolle), maar dat kan nadat de maatregelen zijn ingetrokken uiteraard altijd. Of je moet binnenkort naar Arnhem willen komen, laat ik het je graag zien. 👍 Succes en houdt ons op de hoogte!
  3 punten
 2. Wat nieuwere modellen kan kessy worden uitgezet (knop op ab en direct daarna hendel aanraken). Het lukt mij niet voor de B8 uit 6.2017. Nieuwe modellen (vanaf 2020?) hebben een bewegingssensor in de sleutel die rally hack niet meer mogelijk maken. De sleutel schakelt zichzelf uit wanneer deze enkele minuten geen beweging meer detecteert. Gezocht op internet en na overleg met dealer het volgende gevonden: https://www.keylessprotector.nl/producten/ Deze firma Komt langs om de sleutels van een bewegingssensor te voorzien. Ben benieuwd. Ik zal mijn ervaring uiteraard delen.
  1 punt
 3. En toch zijn de modellen wat dit betreft niet gelijk. Golf en Passat lijken veel op elkaar, maar zijn niet hetzelfde.
  1 punt
 4. Creatieve oplossing, ik vraag me wel af hoe makkelijk het is om je batterij te vervangen, want dat moet helaas nog al eens.
  1 punt
 5. Mocht je de code niet kunnen vinden. Had ik ook met mijn 315. Ook via dealer was dit een drama kun je dit ook via https://www.vwradiocode.nl/ opvragen. Kost 20 euro maar dan heb je wel weer een code erbij. Misschien kan het wel goedkoper maar ik had bij deze site het meeste vertrouwen. Ik had binnen het uur de code binnen.
  1 punt
 6. Je brengt natuurlijk geen dempingsmateriaal op de bevestigingspunten aan. Het is meer het gewicht van het materiaal dat iets doet dan het volume van het materiaal. Door de diverse panelen te verzwaren, zowel van de deur (binnen- en buitenkant) als het deurpaneel neemt de massa toe en verlaag je de resonantiefrequntie enorm. Het dempt ook nog eens het rijgeluid dat van buiten naar binnen komt. Je verlaagt dus de ruisvloer en de mechanische vervorming neemt enorm af. Dientengevolge zal het Dynaudio systeem veel beter presteren.
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden