Ga naar inhoud

JdeBoer

Members+
  • Aantal items

    62
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over JdeBoer

  • Verjaardag 20-12-1982

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Plaats
    Oosterwolde
  • Naam
    Jacob de Boer

Overige

  • Auto
    Passat B7 Variant 1.6TDI

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

JdeBoer's Achievements

19

Community reputatie

  1. Auto is gekocht. Technisch zover mogelijk geen problemen gevonden/gezien. Ketting geen gekke geluiden eigenaar van het bedrijf is 10 jaar lang werkzaam geweest in werkplaats bij VW en garandeerde dat deze goed was en anders mochten we gewoon terugkomen. Rechterscherm heeft inderdaad plekje maar de rest van de auto zag er prima uit. Iedereen bedankt voor de extra info ik heb weer een blije zwager 😀
  2. Ik heb in ieder geval een aantal dingen waar ik extra op ga letten. Het service menu trucje om olie temp te zien is zeer handig om te weten. Garage staat zover ik heb kunnen achterhalen wel goed bekend maar je weet het nooit natuurlijk.
  3. Ketting verhaal had ik inderdaad gisteravond nog wat over gelezen. Met koude start zal ik hier goed opletten.
  4. Ja dat is hem. Sleutel is bekend inderdaad.
  5. JdeBoer

    Aanschaf Passat 3C

    Voor mijn zwager gaan we vrijdag kijken bij een passat 3c variant 1.4 tsi Highline uit 2008. Weet iemand als er bij dit model dingen zijn weer je op moet letten? Aangezien ik al jaren diesel rij is dit toch iets onbekender terrein 😁 Ik neem sowieso VCDS mee om hem ook even uit te lezen.
  6. JdeBoer

    Off line Long Coder

    Heb je naast Windows Defender nog een andere virusscanner erop staan?
  7. Moest even zoeken maar volgens mij moet je deze hebben. Tijdje geleden zelf ook mee bezig geweest om te kijken voor voorruitverwarming https://www.bm-parts.nl/onderdeel/165624/kachelbediening-diverse-vw?filter=55eyJ0IjoiYiIsInAiOjE1LCJzdWIiOjg2LCJjYXQiOjAsImNhciI6NTEsInMiOiIifQ==
  8. Mocht je de code niet kunnen vinden. Had ik ook met mijn 315. Ook via dealer was dit een drama kun je dit ook via https://www.vwradiocode.nl/ opvragen. Kost 20 euro maar dan heb je wel weer een code erbij. Misschien kan het wel goedkoper maar ik had bij deze site het meeste vertrouwen. Ik had binnen het uur de code binnen.
  9. Bij mijn eerste 3bg was dit ook het geval. Achter was de vloer net een zwembad en voor niks aan de hand. Na vervangen was het probleem opgelost.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden