Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Gisteren
 2. Hij doet her weer..vreemd dan wel enz..
 3. Naar Apeldoorn om je slot te vervangen Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk
 4. Geschakelde massa en konstante + (+30), niet van kontakt dus. grtz, dre
 5. Die geschakelde massa heb je bij je verlichting achterin dus (kofferbakverlichting)
 6. constant+ en massa schakeling? Heb voor de mod die ik wil doen een geschakelde massa nodig.
 7. camera moet je een andere stuurmodule voor gebruiken, van een sharan. Ingangssignaal van de radio is composiet ipv RGB
 8. Niet goed gelezen dus... verlichting ACHTER wordt uit het kofferklepslot gestuurd en heeft een konstante +. grtz, dre
 9. Heb het even opgezocht. Die wordt massagestuurd uit het boornet. Je kan ze niet dimmen, maar die gaat dimmend uit (zachtjesaan); GRTZ? DRE
 10. Als het massa geschakeld is, weet ik voldoende. Kan ik mijn modje inbouwen
 11. Hemelverlichting dimt niet. Alle knopverlichting etc dimt
 12. Net nog even gecheckt in Elsawin, je hebt gelijk voor de interieur verlichting. De kofferbakverlichting wordt echter wel vanuit de CCM geschakeld met de massa.
 13. Als je nu een z/w teller hebt is je gateway sowieso goed. Stuurbediening 12 functies zul je dan ook wel hebben. Op de CE versie is geen carplay te doen? Updaten kun je wel vergeten of je moet via russische fora al aan nieuwe functies kunnen krijgen. (die er niet zijn) De Linux versie is dus gewoon de AliExpress "NoName" versie kost daar ca 150 tot 200 euro (met verzendkosten) en hou er rekening mee dat je dan evt nog tot 50 euro invoerrechten moet betalen. Autopar haalt ze ook daar vandaan.
 14. Binnenverlichting wordt volgens mij +gestuurd uit het boordnet. (met een dimmende functie) grtz, dre.
 15. Hoi Alle, het is massa geschakeld via de CCM. Dus niet vanaf je boordnet.
 16. Hoi beste Dieseltje, Misschien te simpel gedacht. Met een universeel meter, meten waar plus en min is van een hemellampje, dan ga je een draad met een zekering (voor de zekerheid) er tussen het aan de min bevestigen houd het tegen de min van het hemellampje gebeurd er niets, weet je vrijwel haast zeker dat het systeem hemellampjes niet min geschakeld is. Misschien dat iemand een schema voor je heeft. Ik woon dicht bij je wil wel mee helpen.
 17. Ja verschil heb ik ook al gevraagd, buiten de prijs. nog geen antwoord op gehad. Bij autopar.nl hebben ze die 660+ dus daar heb ik de vraag ook al neergelegd. Hoe zie ik of ik de goede gateway heb, auto is nu voorzien van z/w fis bj 2010.. Update naar eventuele nieuwere software voor verbetering van systeem of nieuwe functies. Las dat de goedkopere versies op Windows CE draaien en de duurdere (die ook voorzien zijn van Xmirrorlink en Android Auto op Linux gebaseerd zijn ende linux versie dus wel achteraf te updaten is naar hogere software versies... EDIT: camera met bewegende lijnen werkt ook.?
 18. Ivm een kleine mod zou ik graag willen weten hoe de hemelverlichting achter in een variant geschakeld wordt. Wordt deze via de voedende streng (plus) geschakeld of wordt dit massa geschakeld? Ik weet dat de complete binnenverlichting bij de 3BG serie allemaal massa geschakeld is echter heb je bij een 3C er nog een stuk central electrics (boordnet) tussen zitten die e.e.a. regelt.
 19. Dan ben ik wel heel benieuwd wat het verschil tussen RCD330 en RCD660 is. De laatste bestaat nl niet en is een verzonnen naam door betreffend bedrijf. En wat wil je gaan updaten? Systeem is werkend in je 3C mits je gateway E of hoger hebt. Stuurbediening werkt als je een 12knops stuur hebt. Zeer beperkte FIS informatie (radio frequentie en het telefoon-nummer van de persoon die je belt) Hiervoor moet je minimaal een zwart/wit scherm hebben. (zo'n beetje vanaf bj 2009/2010)
 20. Beste rijders, ik ben aan het rond kijken om mijn RNS510 te gaan vervangen door een iets met CarPlay en niet al te duur. Nu lees is diversen dingen over de RCD330 en RCD660.. is er iemand in de buurt van Schijndel die een RCD330 of RCD660 (liefst de duurdere versie die te updaten is) en hem werkend heeft in een Passat 3c.? Ik zou graag eens willen kijken hoe het werkt en ervaring willen horen.. Groeten Menno
 21. Afgelopen week
 22. IHC966

  Uitlaat 3BG 2.8

  Bedankt. Moet van beide uitlaten nog de flex stukken en resterende lambdasonde ‘s vervangen, wordt vervolgd.
 23. Vinniepilon

  Uitlaat 3BG 2.8

  Fijn vakantie vieren Harry. Zal wel lekkage zijn dan.
 24. Gewoon een nieuwe erin, anders is de kans dat je dezelfde ellende koopt.
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden