Ga naar inhoud
  • 0

Passat = verlaagd


TDI-David

Vraag

Vandaag ben ik naar Lonerdesig(s-tuning) in Venlo gereden om mijn Passat te laten verlagen. Ik had daar, na veel goede recensies op dit forum, een Eibach Pro kit besteld. Aardige lui bij Lonerdesign, ik mocht meekijken. :) Op een lastige bout na is alles goed verlopen. Eindelijk durf ik wat foto's te laten zien. Hiervoor leek de auto op een off road. :roll:

 

post-4891-1423822919,3336_thumb.jpg

 

Off road editie ,VOOR

post-4891-1423822919,6461_thumb.jpg

 

En NA

post-4891-1423822919,7242_thumb.jpg

 

Ik ben er super tevreden mee. Het rijden is net zo comfortabel de uitstraling is tien keer beter. Prijs is ook netjes. Eibach is een aanrader!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aanbevolen berichten

  • 0
Dat zou ik ook nog wel willen :roll: maar langs mij zit iemand die het daar niet zo mee eens is :angry:

Maar vanaf hoe welke prijs is dit mogelijk?

 

Voor ongeveer 300 euro (ligt er aan hoeveel werk ze er aan hebben) heb je er een Eibach Pro kit onder je Passat. Daarna moet je wel nog even uit laten lijnen. Je kan natuurlijk goedkopere setjes aanschaffen en als je het nog beter en duurder wil kan je een schroefset eronder zetten. Maar als je dit forum doorspit dan kom je er achter dat de Eibach set wel favoriet is ;-) Ik zou met dit soort dingen niet de minste en goedkoopste kwaliteit kiezen. Met Eibach heb je ook 5 jaar garantie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0
Ziet er goed uit.

Moet er ook nog eens aan geloven.

 

Wat kost een pro kit alleen ong. dan.

Montage ik kan ik zelf wel.

 

Pro kit alleen kun je goedkoop via duitsland bestellen. Check: http://www.tuning2.de -> 174,95. Verzendkosten naar NL zijn duur. Ik zou het via een kennis importeren . Knap als je de set zelf kan monteren!

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden