Ga naar inhoud

boelie1977

Members+
  • Aantal items

    1170
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over boelie1977

  • Verjaardag 30-11-1977

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Eindhoven
  • Interests
    Auto's Films,Voetbal

Overige

  • Vagcom
    ja 311.2

boelie1977's Achievements

0

Community reputatie

  1. Dankjewel Mathijs. Zal morgen eens een mailtje sturen.
  2. Mijn secundaire luchtpomp deed weer raar dus even onder de auto gekropen, Nu bleek de slang van het luchtfilterhuis naar de secundaire luchtpomp doormidden. Heb deze even geplakt zodat het werkt maar wil m toch vervangen. Nou alleen even kijken wat deze nieuw zou kosten. of dat ik m op de sloop ga zoeken. Hopelijk kan iemand mij aan de prijs helpen.
  3. 1:14 passat3bg. 1.6 benzine. 225/45/R17
  4. Ik heb dat voor €150 door een bedrijfje in pijnacker laten doen. inclusief sensoren en display. Weet niet of dit evt interessant is voor jou. PB me evt maar, zoek ik het adres voor je op.
  5. Zou dit het probleem misschien kunnen zijn? viewtopic.php?f=163&t=27005
  6. Vandaag bij de bandenhandel 2 nieuwe zomerbanden gehaald( Vredestein cento) De eigenaar had nogal een uitgesproken mening over Vredestein. De cento was in tegenstelling tot de sessanta een prima band. En aangezien mijn Vredestein snowtrack winterbanden onder de 4 mm zitten geinformeerd wat de nieuwe snowtrack 3 bij hem zouden kosten. Ook deze raadde hij mij af en adviseerde mij de Nokian WR D3 aan. En liet mij een duits autoblad zien waar de test in stond http://www.reifentrends.de/winterreifen ... sport.html Hopelijk kan iemand meer vertellen over de rijeigenschappen/ervaringen van deze band. Ik heb namelijk nog nooit van het merk gehoord.
  7. Zijn ze vergeten te kijken Maar volgens hem ging dat niet zo snel..? Maar zal vandaag of morgen proberen de slang eraf te halen.Dan zou er toch al water te zien moeten zijn.
  8. Heb de auto gisteren op kunnen halen. Combiklep stond in backorder. Dus duurde het nog een dag langer.Egr was gelukkig niet defect. Hopelijk zijn de problemen nu voorbij.
  9. Nou de eerste info is binnen Combiklep is defect (€195!!) heb een kapotte luchtslang en of de EGR nog goed was wisten ze nog niet. Morgen nemen ze weer contact op. Hopelijk zit de pomp niet weer vol water. Soms zijn auto's even minder leuk..
  10. Ha Eric, kunnen we weer een paar jaar mee vooruit ja. Maar ben idd een tijd lang minder op het forum actief geweest Keek zo nu en dan nog wel maar niet veel gereageerd.
  11. Op wat lichte darmkrampjes en slechts een beetje kokhalsen nergens geen last van gehad.
  12. Tijdens het wisselen van zomer naar de winterbanden kwam ik erachter dat de rubbers helemaal vergaan waren. aangezien de auto verlaagd is met Eibach veren op advies van Antonio op zoek gegaan naar rubbers voor een sportonderstel (art 4B0512131B). Kwam ze op ebay tegen voor $14- maar kreeg van niemand een reactie om ze naar nederland verstuurd te krijgen. Dus bij de dealer de hoofdprijs betaald voor ongeveer €50 de gelukkige eigenaar van 2 nieuwe rubbers. Vraag me af of ik zoiets bij Christine Le Duc niet goedkoper had kunnen vinden Gisteren had Antonio tijd om te monteren. Daar aangekomen had Antonio forumlid Sander 1.9TDI op visite. Na een kopje koffie en zelfgemaakte pizza(door Esther en niet door die nep pizzabakker ) Naar Antonio's garage gegaan. Daar werd de auto met behulp van 4 krikken in de juiste positie gezet. En hadden ze binnen 45 min het klusje geklaard. ( zou willen dat ik het zelf kon/durfde ) Kunnen we weer veilige kilometers maken. Dankjewel mannen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden