Ga naar inhoud
  • 1

TPMS


ferre
 Share

Vraag

Weet iemand waarom mijn auto de branden druk niet vindt?
Alles is gecodeerd heb gisteren 45min met de wagen gereden ma die vindt de sensoren niet. 

E7F7EB66-4208-4578-8B34-A6C6C82AF18E.jpeg

FF71354D-4D1C-49F0-8C3B-9732EBA3FCA3.png

8917AE3A-1671-4657-9963-5CDB85DCEFB9.jpeg

aangepast door ferre
Link naar reactie
Delen op andere sites

Aanbevolen berichten

  • 0

Vandaar nog is contact gehad met de verkoper van de antenne, na het late zien van de live data is hij akkoord gegaan met het versturen van een nieuwe antenne.

nu ma hopen dat die wel werkt🤞

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0
3 minutes ago, ferre said:

Vandaar nog is contact gehad met de verkoper van de antenne, na het late zien van de live data is hij akkoord gegaan met het versturen van een nieuwe antenne.

nu ma hopen dat die wel werkt🤞

Houd mn fingers crossed.

Hopen dat dit het is, en je nu wel 6 gooit...

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0
9 minuten geleden, Diver zei:

Mooi dus dat was het probleem. Geeft meteen weer een stukje rust. ziet er mooi uit zo. 

Ja, op de duur begin je aan alles te twijfelen de coding de antenne de kabels.

ben er wel blij mee

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0
1 minuut geleden, ferre zei:

Ja, op de duur begin je aan alles te twijfelen de coding de antenne de kabels.

ben er wel blij mee

Heeft de leveransier van de antenne nu een nieuwe gestuurd 

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden