Ga naar inhoud
  • 0

ABS ESP issue na sleepring vervanging


daviddoldersum
 Share

Vraag

Heb eindelijk een werkende VCDS kabel, maar de basic setting terugzetten lukt me niet.

 

Login werkt maar dan group 001 geeft een foutmelding.

 

Onderstaande foutmelding heb ik nu.

Is er iets wat ik moet doen voordat ik de basic settings kan terugzetten?

 

Address 03: ABS Brakes        Labels: 4B0-614-517.lbl
   Part No: 4B0 614 517 G
   Component: ABS/ESP front       3428 
   Coding: 00000
   Shop #: WSC 00000 
   VCID: 25414796BFE1006C4B-515A

2 Faults Found:
00778 - Steering Angle Sensor (G85)
            66-10 - Not Matched - Intermittent
01044 - Control Module Incorrectly Coded
            35-00 -  -

Link naar reactie
Delen op andere sites

15 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0

Hopelijk heb je een oude log waar je ABS codering is terug te zien?

Anders zoeken naar logs online waar gelijkaardige motor unit en abs in zit. Anders kan @@dreke je misschien helpen met z'n ABS coding generator ?

Geen oude logs. Waar zie ik wat voor abs unit er in zit.

 

Verstuurd vanaf mijn TA-1004 met Tapatalk

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Ik heb (voorlopig) weinig gegevens van 3BG, maar als ik kan helpen dan graag.

Een oude log zou prachtig zijn, daar staan alle nodige gegevens in...

 

grtz, dre

Vorig jaar heeft VDub me geholpen met het opnieuw inleren van de abs na een ander probleem.

 

Verstuurd vanaf mijn TA-1004 met Tapatalk

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Vorig jaar heeft VDub me geholpen met het opnieuw inleren van de abs na een ander probleem.

 

Verstuurd vanaf mijn TA-1004 met Tapatalk

Hoopte het nu met mijn eigen vcds te kunnen regelen aangezien alleen de sleepring kapot was.

 

Verstuurd vanaf mijn TA-1004 met Tapatalk

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0
  • 0

Ik zal dan even kijken in de Coding log of ik het kan zien

 

je moet overigens eerst Login doen met de code 09555 denk ik, probeer daarna de coding 04255 eens, als ie dat pakt, dan de G sensor kalibreren

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

@@Vdub. Ik ben er eindelijk aan toe gekomen en heb de meldingen kunnen oplossen.

 

Andere vraag. Ik krijg nu niet g een melding bij het volledige uitlezen van de auto.

 

Iets met communicatie fout en de brandstofpomp j538

 

Verstuurd vanaf mijn TA-1004 met Tapatalk

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden