Ga naar inhoud

van der steen auto (den dungen)


crackel

Aanbevolen berichten

Even hier kijken (ook wel bekend als VDS auto):

 

http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?t=37006

 

http://www.nationaalautoforum.nl/12279- ... ungen.html

 

 

 

 

Wellicht heb je hier meer aan (Rubriek op dit forum: "Auto te koop aangeboden / niet je eigen auto"):

 

Zoek je een mooie VW Passat geïmporteerd uit Duitsland met alle opties, lage km-stand en volledige onderhoudshistorie? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Niek Jonker, directeur van Carmatcher (http://www.carmatcher.nl). Niek is echt top en zijn service en manier van communiceren is ongekend en helemaal super. Je kunt een zoekopdracht bij hem neerleggen of eventueel zelf enkele stappen in het proces doen. Niek heeft echt een passie voor auto's; zijn werkwijze en after sales zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Neem gerust eens contact met hem op en vraag naar de mogelijkheden. Veel is mogelijk (zoals garantie, etc.) en je krijgt er via zijn dienstverlening en bemiddeling een waanzinnig mooie auto voor terug!!

 

Succes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben er ook geweest om gewoon even te kijken.... hij heeft heel erg veel passats staan, maar ik kreeg er geen goed gevoel bij.... ik kreeg ook maar een habbekrats terug voor mijn Mondeo. Later ook eens nagevraagd bij een kennis die een apk- en auto-onderhoudsbedrijf heeft en die gaf ook al aan dat je daar niet naartoe moet om een auto te kopen.... "een vos met rare streken en zeer weinig terug voor je eigen auto" werd mij verteld....

 

Ben er daarna dus maar met een grote boog omheen gegaan.... uiteindelijk een passat gekocht bij een kleinere autohandelaar waar ik wel een prettig gevoel bij had.... bovendien kreeg ik 2x zoveel terug voor mijn auto dan bij Van der Steen uit Den Dungen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kijk daar heb ik wat aan. Ik had al gehoord van de vele passats, over de inruil nog niet.

Ik ga van het weekend zoeken, iemand nog suggesties waar naar toe. In een straal van 50 km om apeldoorn.

 

O ja,.. ik zoek een passat van minimaal 2005 met niet teveel op de teller voor een leuk bedrag.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden