Ga naar inhoud

IHC966

Full Members
 • Aantal items

  2765
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

Alles dat geplaatst werd door IHC966

 1. Ook alvast fijne feestdagen allemaal.
 2. Doe ik ook niet. Bout moet en zal los.
 3. Helaas zit de veeltand bout muurvast in de buis. Moer wil er wel af. Door al die jaren vocht en troep vastgerot denk ik. Iemand een tip hoe dit los te krijgen?
 4. Gisteren terug gekomen van weekje Tsjechie. Behalve een foutmelding van automaatbak bij begin van de terugrit, ging alles prima. Mooie omgeving en weer lekker ontspannen
 5. Heb een 3BG, zal kijken of ze die ook hebben. Heb alleen een arm nodig met rubbers en bouten.
 6. Zal eerst een de dealer vragen wat een complete arm kost met bouten. Is inderdaad wel een stuk makkelijker.
 7. IHC966

  Problemen uitlijnen

  Vandaag 4 nieuwe banden op de auto laten leggen. Helaas lukte het uitlijnen niet. Achter zaten de excentrische bouten muurvast en voor 1 kant de stuurkogel vast op de arm. Na de vakantie op zoek naar nieuwe bouten en achter ook nieuwe rubbers of complete arm zodat de boel weer versteld kan worden. Iemand tips of het mogelijk is om alleen nieuwe rubbers te plaatsen en waar kun je deze krijgen?
 8. Nog 1 dag werken, dan vakantie. Ga het nog wel even goed checken.
 9. Heb pas van de auto alle 4 de remklauwen en achter de remslangen vervangen. Als de auto niet loopt is rempedaal hard. Als de motor loopt en je trap flink op het pedaal zakt die langzaam naar beneden. Toch nog lucht in het systeem?
 10. Was na 1 keer starten en omdraaien en uitzetten. Weer wat geleerd.
 11. Dat is waar. Wie weet heeft iemand anders er ook wat aan.
 12. Motor was verzopen, wist niet dat het kon. Gaspedaal op vloer en binnen paar seconden liep die. Wel weer veel over de auto geleerd.
 13. Dat wil je niet weten, achteraf heel makkelijk.
 14. Auto loopt weer, maandag had ik APK afspraak staan. kan die gelukkig doorgaan.
 15. Accu geeft 12,4 volt aan in rust. Zit er net een maand in. Zal hem eens meten met starten.
 16. Gisteren nog weer bezig geweest. Met op contact zetten krijg ik 4,3 volt op de stekker van de pomp. Bij het starten maar 10,8 volt. Lijkt me onvoldoende voor de pomp om goed te werken? Hoe kun je dit het beste meten waar het probleem zit?
 17. Bedankt, ga er eens naar kijken hoe het zit.
 18. Vandaag weer bezig geweest. Nieuwe pomp werkt rechtstreeks op losse accu. Heb nu mijn twijfels over de massa draad vanaf de pomp. Jan zou jij kunnen zien waar deze massa, op een stroomschema, bevestigd is aan de auto.
 19. Nieuwe pomp zit erin, helaas start de auto niet. Pomp draait ook niet bij deur openen of op contact zetten. Dus probleem zit helaas ergens anders.
 20. Net de oude en nieuwe pomp doorgemeten. De oude heeft een weerstand van 0,9 Ohm. De nieuwe 7,9 Ohm. Denk dat de oude pomp toch stuk is. Relais werkt wel bij starten van de auto. Wordt toch een nieuwe pomp.
 21. Okay, had de ECU al uit de doos en wat aan de stekkers lopen drukken. Zal ze eens loshalen en kijken of er misschien oxidatie is. Zal de draad dan doormeten op breuk.
 22. Na wat meetwerk blijkt dat er geen signaal komt op pin T. Heb het geprobeerd met openen van de deur en de auto op contact zetten. Nu maar eens meten of de draad naar de ECU geen breuk heeft.
 23. Is ook de bedoeling, maar heb niet veel liggen thuis.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden