Ga naar inhoud

crackel

Members+
 • Aantal items

  103
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Profile Information

 • Plaats
  apeldoorn

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Gelukt aan deze kant. " Gewoon" onder telefooninstellingen. Dus bij het koppelen van de telefoon. Als de telefoon is gekoppeld, kun je ook de optie mediaplayer activeren. En dan heb je je podcasts of spotify oid via de radio. Wel uitkijken met het geluidsniveau. Het blijkt dat dat verschilt vanaf bluetooth en mdi. succes!!
 2. Hoi, bij mij lukt het ook niet, Ik kan wel de telefoon via Bluetooth aankoppelen, maar de muziek vanaf de iPhone wil niet. (5c of de 7) Ik zal straks ook even kijken als ik de telefoon afkoppel de muziek wel kan afspelen. Maar beide moet toch kunnen, er wordt toch verbinding gemaakt met de telefoon, onafhankelijk van de functie die gebruikt wordt??
 3. Hoi, Nog steeds opzoek naar een ander auto. En wederom een vraag over issue/ klachten/ bekende problemen bij een type passat. Het gaat dit keer om een passat 1.4 tsi uit 2012, benzine en automaat. Zijn er bekende issue/ klachten of problemen en waar moet ik op letten bij eventuele aanschaf?/ Alvast bedankt.
 4. Als ik dit zo lees, kan ik of nog wat problemen verwachten omdat ze zich nog niet hebben voorgedaan (negatief gedacht) of het is gewoon een goed auto waar (op de waterpomp na) geen problemen mee zijn. Moet ik dan voor de 140 pk of 170 pk gaan?? Of maakt dat niet zoveel uit.
 5. Hoi, We zijn op zoek naar een nieuwe (lees andere) auto. De voorkeur is gevallen op een volkswagen passat. Maar voordat we een keuze maken en gaan zoeken. Zou ik graag wat meer informatie verzamelen? Met name over eventuele problemen die er zijn of welke motortypes je wel of niet moet hebben.. De vorige passat die ik namelijk had, had veel verborgen gebreken waarover ik later las. De passat die we zoeken ligt na 2011, diesel, automaat, minimaal 2.0 motor inhoud. Kan iemand mij vertellen waar we op moeten letten.
 6. Net een ford S-max gekocht. Dus nog even niet over op de passat, misschien in de toekomst. Het blijft een mooie auto. Maar dan niet meer de 2006 (2.0 tdi)
 7. Hoi, De passat ook weggedaan, teveel reparatiekosten. (turbo, oliepomp, balansas, schade aan raderwerk) en dan nog niet eens alles bekeken. Jammer t' was zo mooie auto, altijd met veel plezier gereden, Echter ik kan niet werken tegen de kosten die de auto met zich mee bracht. Tot ooit, misschien in de toekomst weer een passat
 8. nog slechter,. dat kan niet
 9. crackel

  passat 2.0 problemen

  Hoi, Een vraagje, komen de passat 2.0 tdi problemen (pompverstuiver, kabelboom, oliedruk, turbo e.d.) ook voor bij de audi 2.0 tdi?? Aangezien ze van dezelfde VAG groep zijn. gr
 10. Hoi, Hier hetzelfde, passat 2006, ellende met pompverstuivers, brandstof pomp, kabelboom, turbo, en nu weer te turbo, ivm verlies olie druk Ze lossen het gevolg op nooit de oorzaak, want dan moeten ze met de billen bloot. Altijd lastig zo'n keuze, het kost je altijd geld.
 11. soortgelijke signalen gehad. Meerdere malen bij de dealer gestaan. Uiteindelijk bleek het de turbo te zijn. Deze vervanger (auw in de portomonee). Maar hij rijdt weer als een zonnetje.
 12. Welke radio gaat het om? MFD / MCD / RNS ??? een MFD radio.
 13. Enig idee waar dat staat op het forum,
 14. Hoi, kan ik op de aux-uitgang een ipod aansluiting krijgen? om de cd-wisselaar te vervangen. gr
 15. ff een update,...de 2e pompverstuiver is ook vervangen. Stond weer stil op de weg,..onderzoek gehad, weer een pompverstuiver kapot, wederom alles onder coulance gemaakt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden