Ga naar inhoud

Nitro68

Members+
 • Aantal items

  2664
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

Nitro68 won de laatste dag op december 31 2018

Nitro68 had de meest gelikete inhoud!

3 Volgers

Over Nitro68

 • Verjaardag 16-07-1964

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Gjøvik, Noorwegen
 • Naam
  Rolf

Overige

 • Vagcom
  VCDS Licenced

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Nitro68's Achievements

761

Community reputatie

 1. Hulpveren helpen tegen het doorhangen als je een volle achterbak en een hut aan je trekhaak hebt hangen, schokbrekers vangen de klappen op. Schokbrekers helpen dus niet tegen doorhangen....... CMIW. Of is doorhangen je probleem niet?
 2. Voor de liefhebbers van techniek: https://www.amt.nl/werkplaats-onderhoud/artikel/2019/02/thema-revisie-kleine-motoren-grote-problemen-10161909?vakmedianet-approve-cookies=1&_ga=2.168986785.1483430918.1550765076-1214355884.1550765076
 3. Dat de rechterkant niets raakt zegt niets, de kunststof inleg in de wielkasten kunnen verschillen van vorm. Je bent gewoon te breed, andere veren zullen daarbij niets veranderen. Heb zelf een 3C sportline gehad, met de standaard 17" leMans velgen en heb nog nooit aanlopende wielen gehad. En die gingen zo nu en dan tot het einde achter met een sleurhut, volle achterbak, dakkoffer en 4 personen er in. Maar waarom spacers? Geven ook een extra belasting op je wiellagers.
 4. Imo is je spoorbreedte dan gewoon te groot....... Ook met straffere veren gaat je wiel aanlopen als je verder in veert.
 5. Nitro68

  XL Banden

  Ook altijd XL onder de Passat gehad. Zat er al onder toen ik hem kocht.
 6. Als je de boel schoon en droog hebt gemaakt, de hele achterzijde vol baggeren met siliconen VET, geen kit, en dan terug monteren op de montageplaat. Kan vocht en dergelijke geen invloed meer hebben.
 7. Zeg ff dat ze zich even voor moet stellen in het voorstel topic, met foto's.
 8. Op slot en je sleutel ver weg of in een goed afsluitbaar blikje.
 9. Wacht nu eerst maar eens af waar de verkopende partij mee komt ipv op de zaken vooruit te lopen. Jij bent als koper niet verantwoordelijk voor het juist afleveren van het pakket. Dus de verkopende partij zal actie moeten ondernemen en contact moeten opnemen met DHL, hij is juridisch de partij die een overeenkomst met DHL is aangegaan. Wil hij dat niet of schuift hij de verantwoordelijkheid van zich af kun je bij Ebay een geschillen procedure starten.
 10. Het is niet relevant wat wij er van vinden, terecht of niet terecht. Ebay en PayPal werken op die manier, dus als je als verkoper op een platform als Ebay handelt neem je dat voor lief. Vervelend als je het overkomt, maar je hebt die voorwaarden geaccepteerd als je gaat handelen op EBay. Als je je als koper daarbij je niet lekker voelt, koop je spullen dan in een normale winkel.
 11. Het is niet relevant wat wij er van vinden, terecht of niet terecht. Ebay en PayPal werken op die manier, dus als je als verkoper op een platform als Ebay handelt neem je dat voor lief. Vervelend als je het overkomt, maar je hebt die voorwaarden geaccepteerd als je gaat handelen op EBay. Als je je als koper daarbij je niet lekker voelt, koop je spullen dan in een normale winkel.
 12. Ehhhhh, zijn niet mijn regels hoor, dat zijn Ebay regels. Elke verkoper weet dat, dus ik zie het probleem niet zo. Dan moet je niet handelen op Ebay, zo simpel is het.
 13. Laat eBay dat lekker uitzoeken, je hebt kopers bescherming en dat weet de verkopende partij ook. Dus je hoeft je niet bezwaard te voelen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden