Ga naar inhoud

Flying Dutchman

Members+
 • Aantal items

  2728
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  35

Flying Dutchman won de laatste dag op mei 5

Flying Dutchman had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2700 Excellent

6 Volgers

Over Flying Dutchman

 • Verjaardag 06-02-1980

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Zuid-Noordholland
 • Naam
  Flying Dutchman

Recente bezoekers van dit profiel

1859 profielweergaven
 1. hee Peeps, missed me? ? Zoals sommige van jullie weten had ik mijn radiateur gesloopt. Deze was los gekomen tussen het aluminium en de plastic kasten aan de zijkanten. Deze radiateur is nu vervangen maar met de gedachte waarom en de locatie toch verder gaan denken. Nu nu heb ik dus sporadisch storingen heb gehad in zowel de kleine als de grote fan resp. V7 en V177. De storing 18068 (fan 1) had ik nu weer maar weet niet of deze oud is van toen hij klapte (2018). Beide zouden onafhankelijk van elkaar gestuurd moeten worden via de ECU waar de v177 via een module/stuurapparaat draait. beide d
 2. Jullie hebben die van mijn al te lang niet meer gezien. [emoji28]
 3. Ik meen ergens gelezen te hebben dat er wegen zijn in het grens gebied tussen Nederland en Duitsland die bewust niet meegenomen worden in de calculaties omdat de fijnstof niet direct op eigen bodem valt maar dus bij de buren. Evenals het verbranden van ons afval bij onze buren zodat het niet bij onze fijnstof gerekend wordt. En nog meer van dat soort trucjes zoals bv stroom importeren of Lekker over zee bomen kappen om hier elektrische voertuigjes in beweging te houden. Geëxporteerde Dieseltjes pruttelen lekker ergens anders verder. Mooie locale oplossingen op papier. Helaas kosten die “oploss
 4. Als spuitenkosten verwaarloosbaar zijn zou ik voor knappe gaan. Het woord over imi schermen is niet heel denderend heb ik begrepen van hun op de wandelgangen.
 5. Ik bestel tegenwoordig best veel uit de states via Myus dat kan soms veel schelen mbt verzendkosten. Je krijgt dan daar een postadres vanwaar hun doorsturen. je kan door het gewicht te weten redelijk bereken wat je gaat betalen inclusief binnenlands verzend naar hun.
 6. Foto is niet van radiateur demontage. Ik heb hier the tandriem van de balansassen vervangen. Het front hangt op draadeinden zodat ik wat ruimte had zonder alles af te tappen. Maar heb wel in die situatie gezeten dus wat betreft olieverlies Valt te overzien. Je verliest wel wat, maar minimaal. Ik heb er toen echter gelijk een flush achteraan gepland bij Eric en kon daar gewoon heen rijden.
 7. Vraag je dat aan mij? Is idd automaat.
 8. Bij mijn 3BG wel. Kun je gewoon aan de kant “hangen”. ABCtje. [emoji6]
 9. Wij zitten weer in de Ardennen. Dit jaar niet met de 8, maar wel wat anders leuks om hier rond te sturen. En met maar 2 cilinderkes minder ook geen straf. [emoji16]
 10. Flying Dutchman

  koppakking

  Behalve de verkoop praatjes heb ik nog nooit goed verhaal gehoord over die bende. Laatst nog bij de Audi dealer een man die dat een goed idee vond bij ze Q7 oid. Volgens mijn ligt die man nu nog aan de hartbewaking.
 11. Ik zou niet gelijk beginnen met van alles en nog wat (laten) vervangen. Staat hier wel eea beschreven wat je eerst nog even kunt doen. Zoals e-shocken,, flushen, en nokkenassen sensoren zelf schoonmaken. Naar alle waarschijnlijk zijn al je waardes dan al gedaald. Succes.
 12. Je kan eens kijken of die “top schaal” waar je veerpoot en ophanging in zit nog goed is. Deze is van aluminium en vanuit je motorruimte vast gezet (3x) het schroefdraad in deze schalen wil nog wel eens “gaar” worden na vervangen van armen schokdempers en/of veren etc. Je kan ze wellicht doorbouten en moeren (weinig ruimte) of geheel vervangen. Ik heb ze vervangen.
 13. Kan ik het @persoon balkje veranderen in gekleurde tekst?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden