Ga naar inhoud

Flying Dutchman

Full Members
 • Aantal items

  2694
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  30

Flying Dutchman won de laatste dag op 26 maart

Flying Dutchman had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2640 Excellent

Over Flying Dutchman

 • Verjaardag 06-02-1980

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Zuid-Noordholland
 • Naam
  Flying Dutchman

Recente bezoekers van dit profiel

1154 profielweergaven
 1. Wij zitten weer in de Ardennen. Dit jaar niet met de 8, maar wel wat anders leuks om hier rond te sturen. En met maar 2 cilinderkes minder ook geen straf. [emoji16]
 2. Flying Dutchman

  koppakking

  Behalve de verkoop praatjes heb ik nog nooit goed verhaal gehoord over die bende. Laatst nog bij de Audi dealer een man die dat een goed idee vond bij ze Q7 oid. Volgens mijn ligt die man nu nog aan de hartbewaking.
 3. Ik zou niet gelijk beginnen met van alles en nog wat (laten) vervangen. Staat hier wel eea beschreven wat je eerst nog even kunt doen. Zoals e-shocken,, flushen, en nokkenassen sensoren zelf schoonmaken. Naar alle waarschijnlijk zijn al je waardes dan al gedaald. Succes.
 4. Je kan eens kijken of die “top schaal” waar je veerpoot en ophanging in zit nog goed is. Deze is van aluminium en vanuit je motorruimte vast gezet (3x) het schroefdraad in deze schalen wil nog wel eens “gaar” worden na vervangen van armen schokdempers en/of veren etc. Je kan ze wellicht doorbouten en moeren (weinig ruimte) of geheel vervangen. Ik heb ze vervangen.
 5. Kan ik het @persoon balkje veranderen in gekleurde tekst?
 6. Zijn video’s “auspuff porn” als test. Werkt makkelijker dan vroegah. Maar toen kreeg ik er ook al geen (start) plaatje bij.
 7. Ben ik ook wel benieuwd naar eigenlijk. Ik heb ook een geurtje en een sporadische storing in deze richting. Dan wel dat koolstof filter dingetje of lekke brandstof slang. Gaat mijn gedachte naar uit.
 8. Je heb wel een internet verbinding? 🤪
 9. Wellicht eerst even via desktop versie? I gebruik op mijn iPad altijd de desktop versie. Moet zeggen dat de site na een schrikmomentje vanochtend en een beetje rommelen in de middag het wel leuker en overzichtelijker vind zo.
 10. Je moet ff een nieuwe “stream” aanmaken met wat jezelf wil zien als nieuwe feed. Of door “create new stream” of een reeds bestaande stream aanpassen en op “save stream” drukken. Een stream kan ook gewijzigd worden in de mini icoontjes. Ik heb er nu twee. “Alles” (gelezen-ongelezen) en 1tje waarin ik zelf heb deelgenomen.
 11. Ja staat ergens rechts. Dan worden balken wat smaller/dunner
 12. Heb nu een “custom stream” dat werkt goed. Jeeeeh
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden