Ga naar inhoud

Flying Dutchman

Full Members
 • Aantal items

  2719
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  34

Flying Dutchman won de laatste dag op april 2

Flying Dutchman had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2679 Excellent

Over Flying Dutchman

 • Verjaardag 06-02-1980

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Zuid-Noordholland
 • Naam
  Flying Dutchman

Recente bezoekers van dit profiel

1511 profielweergaven
 1. Jullie hebben die van mijn al te lang niet meer gezien. [emoji28]
 2. Ik meen ergens gelezen te hebben dat er wegen zijn in het grens gebied tussen Nederland en Duitsland die bewust niet meegenomen worden in de calculaties omdat de fijnstof niet direct op eigen bodem valt maar dus bij de buren. Evenals het verbranden van ons afval bij onze buren zodat het niet bij onze fijnstof gerekend wordt. En nog meer van dat soort trucjes zoals bv stroom importeren of Lekker over zee bomen kappen om hier elektrische voertuigjes in beweging te houden. Geëxporteerde Dieseltjes pruttelen lekker ergens anders verder. Mooie locale oplossingen op papier. Helaas kosten die “oplossingen” ook nog eens geld en mogen wij betalen. Terwijl er geen fabrikant is die het interesseert ze hebben allemaal een list om aan het zogenaamde x% aantal auto’s dat elektrisch is te voldoen. Tesla net zo erg die verkoop zichzelf zodat een ander merk op papier minder uitstoot omdat ze een alliantie zijn van elkaar. Zelfs Tony chocolony gebruikt een maatschappelijk emotioneel onderwerp voor eigen belang. (Winst) Its all about the money. Hè lekker, ff gal spuwen. Sorry, het gaat wel weer [emoji51]
 3. Als spuitenkosten verwaarloosbaar zijn zou ik voor knappe gaan. Het woord over imi schermen is niet heel denderend heb ik begrepen van hun op de wandelgangen.
 4. Ik bestel tegenwoordig best veel uit de states via Myus dat kan soms veel schelen mbt verzendkosten. Je krijgt dan daar een postadres vanwaar hun doorsturen. je kan door het gewicht te weten redelijk bereken wat je gaat betalen inclusief binnenlands verzend naar hun.
 5. Foto is niet van radiateur demontage. Ik heb hier the tandriem van de balansassen vervangen. Het front hangt op draadeinden zodat ik wat ruimte had zonder alles af te tappen. Maar heb wel in die situatie gezeten dus wat betreft olieverlies Valt te overzien. Je verliest wel wat, maar minimaal. Ik heb er toen echter gelijk een flush achteraan gepland bij Eric en kon daar gewoon heen rijden.
 6. Vraag je dat aan mij? Is idd automaat.
 7. Bij mijn 3BG wel. Kun je gewoon aan de kant “hangen”. ABCtje. [emoji6]
 8. Wij zitten weer in de Ardennen. Dit jaar niet met de 8, maar wel wat anders leuks om hier rond te sturen. En met maar 2 cilinderkes minder ook geen straf. [emoji16]
 9. Flying Dutchman

  koppakking

  Behalve de verkoop praatjes heb ik nog nooit goed verhaal gehoord over die bende. Laatst nog bij de Audi dealer een man die dat een goed idee vond bij ze Q7 oid. Volgens mijn ligt die man nu nog aan de hartbewaking.
 10. Ik zou niet gelijk beginnen met van alles en nog wat (laten) vervangen. Staat hier wel eea beschreven wat je eerst nog even kunt doen. Zoals e-shocken,, flushen, en nokkenassen sensoren zelf schoonmaken. Naar alle waarschijnlijk zijn al je waardes dan al gedaald. Succes.
 11. Je kan eens kijken of die “top schaal” waar je veerpoot en ophanging in zit nog goed is. Deze is van aluminium en vanuit je motorruimte vast gezet (3x) het schroefdraad in deze schalen wil nog wel eens “gaar” worden na vervangen van armen schokdempers en/of veren etc. Je kan ze wellicht doorbouten en moeren (weinig ruimte) of geheel vervangen. Ik heb ze vervangen.
 12. Kan ik het @persoon balkje veranderen in gekleurde tekst?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden