Ga naar inhoud

Flying Dutchman

Full Members
 • Aantal items

  2703
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  32

Flying Dutchman won de laatste dag op oktober 15

Flying Dutchman had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2653 Excellent

Over Flying Dutchman

 • Verjaardag 06-02-1980

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Zuid-Noordholland
 • Naam
  Flying Dutchman

Recente bezoekers van dit profiel

1238 profielweergaven
 1. Foto is niet van radiateur demontage. Ik heb hier the tandriem van de balansassen vervangen. Het front hangt op draadeinden zodat ik wat ruimte had zonder alles af te tappen. Maar heb wel in die situatie gezeten dus wat betreft olieverlies Valt te overzien. Je verliest wel wat, maar minimaal. Ik heb er toen echter gelijk een flush achteraan gepland bij Eric en kon daar gewoon heen rijden.
 2. Vraag je dat aan mij? Is idd automaat.
 3. Bij mijn 3BG wel. Kun je gewoon aan de kant “hangen”. ABCtje. [emoji6]
 4. Wij zitten weer in de Ardennen. Dit jaar niet met de 8, maar wel wat anders leuks om hier rond te sturen. En met maar 2 cilinderkes minder ook geen straf. [emoji16]
 5. Flying Dutchman

  koppakking

  Behalve de verkoop praatjes heb ik nog nooit goed verhaal gehoord over die bende. Laatst nog bij de Audi dealer een man die dat een goed idee vond bij ze Q7 oid. Volgens mijn ligt die man nu nog aan de hartbewaking.
 6. Ik zou niet gelijk beginnen met van alles en nog wat (laten) vervangen. Staat hier wel eea beschreven wat je eerst nog even kunt doen. Zoals e-shocken,, flushen, en nokkenassen sensoren zelf schoonmaken. Naar alle waarschijnlijk zijn al je waardes dan al gedaald. Succes.
 7. Je kan eens kijken of die “top schaal” waar je veerpoot en ophanging in zit nog goed is. Deze is van aluminium en vanuit je motorruimte vast gezet (3x) het schroefdraad in deze schalen wil nog wel eens “gaar” worden na vervangen van armen schokdempers en/of veren etc. Je kan ze wellicht doorbouten en moeren (weinig ruimte) of geheel vervangen. Ik heb ze vervangen.
 8. Kan ik het @persoon balkje veranderen in gekleurde tekst?
 9. Zijn video’s “auspuff porn” als test. Werkt makkelijker dan vroegah. Maar toen kreeg ik er ook al geen (start) plaatje bij.
 10. Ben ik ook wel benieuwd naar eigenlijk. Ik heb ook een geurtje en een sporadische storing in deze richting. Dan wel dat koolstof filter dingetje of lekke brandstof slang. Gaat mijn gedachte naar uit.
 11. Je heb wel een internet verbinding? 🤪
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden