Ga naar inhoud

Flying Dutchman

Full Members
 • Aantal items

  2687
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  30

Flying Dutchman won de laatste dag op 26 maart

Flying Dutchman had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2625 Excellent

Over Flying Dutchman

 • Verjaardag 06-02-1980

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Zuid-Noordholland
 • Naam
  Flying Dutchman

Recente bezoekers van dit profiel

1071 profielweergaven
 1. Ik zou niet gelijk beginnen met van alles en nog wat (laten) vervangen. Staat hier wel eea beschreven wat je eerst nog even kunt doen. Zoals e-shocken,, flushen, en nokkenassen sensoren zelf schoonmaken. Naar alle waarschijnlijk zijn al je waardes dan al gedaald. Succes.
 2. Je kan eens kijken of die “top schaal” waar je veerpoot en ophanging in zit nog goed is. Deze is van aluminium en vanuit je motorruimte vast gezet (3x) het schroefdraad in deze schalen wil nog wel eens “gaar” worden na vervangen van armen schokdempers en/of veren etc. Je kan ze wellicht doorbouten en moeren (weinig ruimte) of geheel vervangen. Ik heb ze vervangen.
 3. Kan ik het @persoon balkje veranderen in gekleurde tekst?
 4. Zijn video’s “auspuff porn” als test. Werkt makkelijker dan vroegah. Maar toen kreeg ik er ook al geen (start) plaatje bij.
 5. Ben ik ook wel benieuwd naar eigenlijk. Ik heb ook een geurtje en een sporadische storing in deze richting. Dan wel dat koolstof filter dingetje of lekke brandstof slang. Gaat mijn gedachte naar uit.
 6. Je heb wel een internet verbinding? 🤪
 7. Wellicht eerst even via desktop versie? I gebruik op mijn iPad altijd de desktop versie. Moet zeggen dat de site na een schrikmomentje vanochtend en een beetje rommelen in de middag het wel leuker en overzichtelijker vind zo.
 8. Je moet ff een nieuwe “stream” aanmaken met wat jezelf wil zien als nieuwe feed. Of door “create new stream” of een reeds bestaande stream aanpassen en op “save stream” drukken. Een stream kan ook gewijzigd worden in de mini icoontjes. Ik heb er nu twee. “Alles” (gelezen-ongelezen) en 1tje waarin ik zelf heb deelgenomen.
 9. Ja staat ergens rechts. Dan worden balken wat smaller/dunner
 10. Heb nu een “custom stream” dat werkt goed. Jeeeeh
 11. Hij stond op “All activity”. Dit zal wel niet juist zijn. Heb nu “Unread” instelling in de tabbladen aangepast en lijkt beter.
 12. Misschien niet “vreemd” en wellicht in te stellen. Maar waarom krijg ik alle reacties in een topic appart op de voorpagina?
 13. Vergeet niet je oliefilter (dop) ff te checken. Eigenlijk gewoon altijd ff met een oliewissel. Telescoop magneetje werkt daar heel goed voor. Ben zelf geen voorstander van het ff kijken onder je klepdeksel. Maar goed, dat laat ik aan jouw. Als het er dan toch af is steek ff een magneetje in je kopbouten. En kijk uit met schoonmaken, de daarbij horende troep en zwaartekracht.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden