Ga naar inhoud

bandenman

Members+
 • Aantal items

  3150
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  78

Alles dat geplaatst werd door bandenman

 1. zo te horen kan het de nokkenasversteller zijn...
 2. Voor de liefhebbers heb ik de komende 3 jaar een abonnement op flitspalen e.d. dus constant updates (ook voor andere POI's)
 3. waar heb je die vandaan als ik vragen mag?
 4. kan ik voor je doen, heb een werkplaats in ede. groet Twan
 5. Been there done that [emoji23] Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
 6. Leo veel sterkte! En ook met vragen over de touran ben je van harte welkom.
 7. Dat hangt er een beetje vanaf hoeveel mensen er eventueel interesse in hebben, de bedoeling was om er 2 aan te schaffen voor mezelf maar wellicht dat met meerdere eenheden de prijzen ook kunnen zakken.
 8. ben er ook mee bezig om hem aan te schaffen voor mijn w8, mijn contact zit in rusland en heeft er al zat geleverd hier en daar.
 9. bandenman

  airbag storing

  Kan ik voor je doen op locatie
 10. zal hem eens opzoeken, middenconsole moet er toch uit een dezer dagen, heb je een foto waar die zit @FapperCC
 11. Het gekke is dat de 2 linker sensoren (uitstroom luchtrooster en blower) ongeveer gelijk liggen en de 2 rechter ook, alleen de beide aan de rechterkant wijken allebei rond de 30 graden af van de linker. De temperatuur is ook beduidend lager dus zou je zeggen dat de sensoren werken.
 12. Heb vandaag ook de v159 vervangen, klep werkt perfect alleen blijft de temperatuur aan de rechterkant nog steeds zo'n 30 graden lager dan de linkerkant... (L 56c - R 22c), iemand een idee?
 13. Waarschijnlijk is de stelmotor stuk (heb ik ook aan beide kanten met mijn 3c) soms kan het ook een defecte temperatuursensor zijn maar om daar achter te komen moet ie wel uitgelezen worden.
 14. Als je de trillingen krijgt als je optrekt en zodra je het gas loslaat weer weg is dan is het zeer waarschijnlijk toch een aandrijfas.
 15. Geeft niets hoor, als je me een pb stuurt met je nummer dan bel ik je snel ff op.
 16. Versnellingsbak hoeft er niet af voor het carter!! De 2 laatste boutjes kun je met een verlengde inbusdop 5mm losdraaien, je moet wel de motor verdraaien totdat je een sleuf in het vliegwiel ziet, dan deze sleuf recht ten opzichte van het boutje zetten en dan kun je er bij.
 17. Je zult een stuur moeten aanschaffen waar ze op zitten, deze zijn op het moment best wel betaalbaar, ook is het mogelijk dat er een andere stuurmodule in moet om deze functie te kunnen activeren.
 18. EGR uitschrijven levert geen probleem op met regeneratie.....
 19. Hallo Lennart, afdoppen vd egr is niet voldoende, deze moet ook softwarematig uitgeschreven worden, kan ik eventueel voor je doen. Gr Twan
 20. Ik heb nog een high-end 30bits boordnet te koop met alle functies incl. voorruitverwarming, ook nog een set originele s6 dagrijverlichting in de bingo.
 21. Kettingset heb ik bij Brezan besteld en is natuurlijk van een goede kwaliteit. Brezan gebruikt meerdere merken zoals febi (vaak originele delen met het vw merkje eraf geslepen) maar ook het merk vd foto leveren ze. Verstuurd vanaf mijn Samsung Galaxy S8
 22. geen van beide, als je de as verwijderd (en de eventuele kap die achterop de tripoide zit) zie je een borgclip. Als je deze eraf haalt kun je met een hamer en een beitel de koppeling eraf tikken en de hoes vervangen. Daarna alles weer terug zetten.
 23. Een arm mengsel is een mengsel waarbij er teveel lucht (bv lekkage vacuümslangen of spruitstuk) of te weinig brandstof ingespoten wordt. Verzonden vanaf mijn iPhone X
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden