Ga naar inhoud

SRHoutstra

Members
 • Aantal items

  33
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

9 Neutral

Over SRHoutstra

 • Verjaardag 29-12-1965

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Alkmaar
 • Naam
  Simon Houtstra

Contact Methods

 • Facebook
  Simon Houtstra

Recente bezoekers van dit profiel

199 profielweergaven
 1. Hoi, Wie kan mij vertellen of er iets bekend is wanneer en óf V17 uitkomt voor een RNS 510, of is , wat ik in een andere forum las, de ondersteuning gestopt voor de (oudere) RNS510 radio's?
 2. Zoiets had ik al verwacht.... Is er iemand in de buurt van Alkmaar die dit voor mij kan doen?
 3. Hoi, net met alle aandacht een topic gelezen over dat aan de bijrijders kant altijd lauw/koude lucht blaast van een B7. Ik heb een C3 van eind 2008 en ook bij is dit fenomeen aanwezig. Helaas heb ik geen VCDS en kan dus niets uitlezen, of wel dat het een sensor betreft of de regelmotor (V159) Maar vervelend is het wel. Ik las ook dat er een clima herstel mogelijkheid is .... Geldt dit ook voor mijn passat ? Ik heb de uitvoering met het rode display..... Anderzijds zou ik graag in contact willen komen met iemand (uit de buurt van Alkmaar) die mij hierin kan bijstaan......
 4. Ik lees de laatste tijd veel over blauwe diesel, dat het fossielvrij is en milieu minder belastend etc etc....en duurder..... Het is duurder oke, maar heeft iemand hier al ervaringen mee opgedaan??
 5. Sinds en week of 4 heb ik een soortgelijk probleem. Het koppelingspedaal blijft soms 'halverwege hangen'. Nou gebruik ik de auto niet zo vaak meer en weet het daar een beetje aan dat maar nu ik dit lees, ga ik me wat zorgen maken. Is het makkelijk te herleiden of het aan de koppelingcilinder ligt of aan de druklager??
 6. Net contact gehad met @Frappie maar die doet er niets meer mee. Dus als iemand een andere oplossing weet, hoor ik dat graag.
 7. Ik heb sinds een paar dagen ook een soortgelijk probleem. Wanneer ik de auto van de handrem af wil halen, krijg ik soms op mijn scherm de melding: Parkbrake Failure; Please refer to the owners manual.(Ja ik heb de taal in het Engels staan). Daar heb ik echter niets zien staan over een eventuele foutmelding.... Is het zo simpel dat de schakelaar in het dashboard dan niet (goed) meer werkt? En hoe kom ik er achter welke type ik moet hebben voor mijn Passat (2008 3C 2.0 TDI) ?
 8. SRHoutstra

  Stekker trekhaak

  Van mijn wegklapbarestekker op mijn trekhaak is de plaat waar de stekker op gemonteerd zit, precies doir de helft afgebroken. Precies op de scheidingslijn. Iemand een idee hoe ik dit weer voor elkaar kan krijgen? De stekker hangt nu los te bungelen maar kan nog wel gebruikt worden.
 9. SRHoutstra

  Deukje

  Ik hoop(te) dat er hier iemand zat die het ook kon doen, een commercieel bedrijf kan ik altijd nog naar toe. Maar inderdaad net wat Tarabass zegt, het zou fijn zijn indien het zou kunnen combineren.
 10. SRHoutstra

  Deukje

  Wat is er dan in september?
 11. SRHoutstra

  Deukje

  Pas geleden ontdekte ik een deuk in mijn rechter achter portier, waar ik vreselijk vet van baal. Natuurlijk lag er geen briefje bij dus geen idee wie of wat dit veroorzaakt heeft. Het lijkt alsof er een brommer oid er op ingereden is, gezien de breedte van het deukje, maar dit blijft gissen. Ik ben op zoek naar iemand die dit kan verhelpen (hopelijk zonder te moeten spuiten), want het stoort me enorm omdat de auto verder in mint conditie verkeert. Is er iemand hier (op redelijke afstand van Alkmaar) die dit zou kunnen verhelpen?? En tegelijkertijd de distributie riem vervangen kan en wil??
 12. Tijdens het rijden op de snelweg stopte deze er dus weer mee en de auto af laten slepen naar de garage. De stuurunit is weer vervangen, maar dit keer voor een nieuwe en het probleem is nu verholpen.
 13. Ga ik daar morgen even mee aan de gang. Iets anders kan het niet zijn?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden