Ga naar inhoud

SRHoutstra

Members+
  • Aantal items

    41
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over SRHoutstra

  • Verjaardag 29-12-1965

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Alkmaar
  • Naam
    Simon Houtstra

Contact Methods

  • Facebook
    Simon Houtstra

Recente bezoekers van dit profiel

716 profielweergaven

SRHoutstra's Achievements

9

Community reputatie

  1. Heel hartelijk dank voor deze uitvoerige Informatie Diver. Gaat helemaal goed komen.
  2. Yep, doe ik. 5MO 857 521C is het OEM nummer... Winparts geeft daar echter geen hit op.
  3. Ja, dat is inderdaad mijn auto. Nu nog de juiste zien te bestellen.
  4. WVWZZZ3CZ9P042803 Had um er net af, kon helaas geen partnummer ontdekken.... Weerstand is in ieder geval 0.... De rechter geeft 0.05 ohm aan..
  5. Hai, ouder topic maar ik heb nu ook en (linker) spiegel die niet meer verwarmd. Iemand in de buurt van Alkmaar die er nog eentje heeft liggen? Heb bij Winparts op kenteken gezocht, maar ik weet niet precies welke ik moet bestellen. Qua prijs allemaal verschillend, bolvormig, asferisch... Is voor een Passat Sedan, 2.0 Tdi van eind 2008.
  6. Link update naar Maps Tool https://christian-jeanin.ro/en/mapstool/
  7. Zo, ik heb um nu ook, eindelijk, gevonden via spotnet. Nu het updaten nog........ Branden op DL DVD is duidelijk, maar dat maps tool verhaal?? **** Edit **** Denk het al gevonden te hebben...... **** /Edit **** Maar de flitspalen?? Hoe kom ik daar aan ???
  8. Hoi, Wie kan mij vertellen of er iets bekend is wanneer en óf V17 uitkomt voor een RNS 510, of is , wat ik in een andere forum las, de ondersteuning gestopt voor de (oudere) RNS510 radio's?
  9. Zoiets had ik al verwacht.... Is er iemand in de buurt van Alkmaar die dit voor mij kan doen?
  10. Hoi, net met alle aandacht een topic gelezen over dat aan de bijrijders kant altijd lauw/koude lucht blaast van een B7. Ik heb een C3 van eind 2008 en ook bij is dit fenomeen aanwezig. Helaas heb ik geen VCDS en kan dus niets uitlezen, of wel dat het een sensor betreft of de regelmotor (V159) Maar vervelend is het wel. Ik las ook dat er een clima herstel mogelijkheid is .... Geldt dit ook voor mijn passat ? Ik heb de uitvoering met het rode display..... Anderzijds zou ik graag in contact willen komen met iemand (uit de buurt van Alkmaar) die mij hierin kan bijstaan......
  11. Ik lees de laatste tijd veel over blauwe diesel, dat het fossielvrij is en milieu minder belastend etc etc....en duurder..... Het is duurder oke, maar heeft iemand hier al ervaringen mee opgedaan??
  12. Sinds en week of 4 heb ik een soortgelijk probleem. Het koppelingspedaal blijft soms 'halverwege hangen'. Nou gebruik ik de auto niet zo vaak meer en weet het daar een beetje aan dat maar nu ik dit lees, ga ik me wat zorgen maken. Is het makkelijk te herleiden of het aan de koppelingcilinder ligt of aan de druklager??
  13. Net contact gehad met @Frappie maar die doet er niets meer mee. Dus als iemand een andere oplossing weet, hoor ik dat graag.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden