Ga naar inhoud

Bluemotiondev

Members
 • Aantal items

  56
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Bluemotiondev

Profile Information

 • Plaats
  Deventer
 • Naam
  Richard

Recente bezoekers van dit profiel

487 profielweergaven

Bluemotiondev's Achievements

10

Community reputatie

 1. Ok, denk idd beste want beide doen hetzelfde en synchroniseren helpt niet helaas. Iemand in de buurt van deventer die dit kan?
 2. Volgende probleem heb ik met de afstandsbedieningen, Bij aankoop van de auto bijna 2 jaar geleden deden ze het beide alleen van dichtbij, nieuwe batterijen gemonteerd probleem niet opgelost. Nu werkt 1 sinds een tijdje helemaal niet meer, gemakzucht nr 2 gepakt die deed het wel tot gisteren ... Deed ook niks meer, na veel gedoe met de plastic sleutel deur los gemaakt en accu pool tijdje los, probleem nu is met de plastic sleutel open, alarm gaat af bij deur openen, kastje in de sleuf en alarm uit. Kan hem weer vergrendelen met de afstandsbediening maar ontgrendelen dus niet... iemand tips?
 3. Zijn knetter aan het doorslaan nu...
 4. Opgelost, vandaag de nieuwe gemonteerd en weer heerlijk warm beide kanten..
 5. Ok thanks voor de info? Tuner zit ik ook aan te denken maar ga geen bakken geld aan deze auto uitgeven, de houdt ik liever in de zak dan voor een 2.0, meer power gelijk.
 6. Even op inhakend, sinds een jaar een b6 1.6 tdi cr 105pk, vorige eigenaar de software laten doen bij de dealer, ik vind het verbruik al een jaar erg tegenvallen... 1/13 soms iets zuiniger... kan ik terug naar de dealer om de oude software terug te zetten? en andere betaalbare opties anders? Anders verkoop ik hem liever en koop ik een b7 2.0 tdi dsg , die zal niet meer verbruiken..
 7. Ik heb inmiddels een nieuwe besteld via autodoc, een Denso, die zit er nu ook in, ga het nu maar eens goed aanpakken.
 8. Kan 1 topic vinden met 2 foto's , ik zag in dat filmpje dat hij ergens in dat kastje links ergens aan draaide..?
 9. Ik gok daar idd zelf nu ook op, ook omdat er in bochten de temperaturen varanderen.. heb al wat filmpjes op youtube gevonden alleen in het pools, bestaat er ergens een how to?
 10. Ik ben bang dat het bij mij ook de kachelradiateur is, rechterkant blijft koud, inmiddels de v159 vervangen, werkt gewoon goed, en beide sensoren ook, geen resultaat... heb ook in de bochten koude temp die ik voel... Grote kans dat het deze is?
 11. Je bedoelt AC en 3e van links, jep gedaan, alles kleppen werden 1 voor 1 getest, als ik de temperatuur rechts instel en de klep v159 bediend wordt hoor ik hem ook harder blazen bij dicht of open.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden