Ga naar inhoud

Kanerr

Members+
 • Aantal items

  744
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Alles dat geplaatst werd door Kanerr

 1. Hankook Ventus S1 EVO3 K127, super fijne band. Heerlijk stil en mega grip.
 2. Thanks Jim!! Kan ik in mijn achterhoofd houden bij het zoeken naar een auto
 3. Mag ik brutaal vragen wat zo een geintje kost @Jim78 ?
 4. Dat zijn tips waar ik wat aan heb! Thanks @koert Maar winterpakket is (in de Nederlandse geleverde autos) toch alleen verwarmde sproeiers, koplampsproeiers en stoelverwarming? Standkachel is lijkt mij ook echt een aparte optie wat voor zover ik kan lezen niet in Nederland geleverd is.
 5. Even aanhaken omdat ik rond kijk voor een Golf GTE of een Passat GTE; hebben ze allemaal een voorverwarm functie of is het een optie?
 6. Heerlijk, 'probleem' omzetten naar een mod. Love it. Mijn mod (voor achterste 'licht' knop) zou jouw disco beleving worden mooie rgb strip plaatsen rond panorama dak en losgaan.
 7. Over het algemeen is een imitatie wiel bij schade gescheurd of gebroken. Een OEM wiel zal dan eerder deuken, daar zit dan het stukje kwaliteit in Ik heb liever een gedeukte velg dan een afgebroken velg, ookal kost het wat meer. Maar daarnaast heb je wel veel goede vervangingsvelgen (after market ff voor het gemak) van merken als Borbet, OZ, BBS en in de goedkopere klasse Rial is ook een goede. Dit zijn dan (behalve Rial volgens mij?) ook velgen producenten die originele velgen maken voor autobedrijven (waaronder VW zelf) en daarmee krijg je eigenlijk al een idee over hoe goed de kwaliteit is.
 8. Mag ik vragen wat je tankt?
 9. Ik ga eerst kijken of de pomp wel goed is, vanuit daar zal ik dan verder kijken.
 10. Dit gaat dan wel om een Audi, maar dit is echt exact hetzelfde idee als wat ik heb.
 11. Ah oke top. Weer wat geleerd. Ga er dan ff naar kijken Thanks Peter!
 12. Goede vraag. Nooit gemerkt dat hij lekt of iets in die richting. Koplampen hebben wel druk.
 13. Tja.. geen idee of het hier goed staat. op dit moment heb ik 6 pis straaltjes op mijn voorruit als ik mijn ruitensproeier wil gebruiken. Ik ben de afgelopen jaren verwend met een neveling van screenwash dankzij de sproeikopjes maar vind het echt super tegenvallen bij de CC dat ik 6 pisstralen krijg. Vind het ook frustrerend omdat niet heel mijn ruit schoon wordt (voor zover het kan natuurlijk). Vraag is dan ook of jullie ervaring hebben met het vervangen van de sproeikopjes en zo ja welke ik moet hebben. Scheelt mij weer research...
 14. Kanerr

  BWS - Accu leeg

  We houden het in de gaten. Voor nu lijkt het goed
 15. Kanerr

  BWS - Accu leeg

  Ah @Vdub Matthijs, is dat de sensor op de batterij? Vanmorgen stond ik weer finaal plat. Accu helemaal leeg. Anwb geroepen die heeft hem opgeladen en gestart. Accu uitgelezen en waardes aangepast (van 72 naar 74ah) Maar nu zit in in mn kop met of ik wel de juiste accu heb of dat er wat anders aan de hand is. Of was het wel een kwestie van inleren? Nadat de auto aan stond kwam de voltage niet hoger dan 13.5. Is dat normaal? Met de kabel uit de bem ging hij meteen naar 14.2.
 16. Naja, case closed want heb een Apple gecertificeerde kabel gevonden voor 11 euro. Dan vind ik dat wel meevallen Een adapter werkt helaas niet omdat het vaak een master en een slave is en geen data twee kanten op stuurt. Werkt alleen voor het laden van je telefoon bijv. Thanks voor de antwoorden mannen
 17. Ah, dan gaat mijn vraag inderdaad niet op, toch bedankt voor het proberen te beantwoorden haha. Was helemaal vergeten dat de B8 alleen usb c gebruikt voor apple carplay.
 18. Beetje vage titel but let me explain... Mijn Discovery Media in mijn CC heeft apple carplay en android auto. Nu is het zo dat de ingang USB A is. Alle originele apple kabels in huis hebben een USB C uitgang dus dat brengt mij tot de volgende opties: Optie 1: Koop een nieuwe originele kabel a 20euro (idioot echt waar) Optie 2: Koop een leuke kabel via ome Ali a 5euro Optie 3: gebruik een adapter van USB C naar USB A Nu is optie 1 en 2 simpel en voor de hand liggend maar nu ik toch kabels over heb in huis vind ik het zonde om er dan nog 1 te kopen. Mijn vraag is; Werkt Apple carplay/Android auto ook met een adapter? Hebben jullie dat getest?
 19. @Koots Werkt jouw adapter van usb c naar usb a icm apple carplay? Of is het alleen via usb c?
 20. Lijkt me niet dat je die in een bus formaat hebt, daarbij onnodig dure banden voor wat J.J. nodig heeft. Continental en Michelin zijn over het algemeen goede banden voor op een bus, maar om alle vier de banden zo evenredig mogelijk te laten slijten is het vooral belangrijk om de achterbanden en voorbanden om te wisselen elke seizoen of elke x aantal km's. Achterbanden zullen bijna altijd wel cuppen op een voor wiel aangedreven auto.
 21. Wel raar, heb in ETKA gekeken en de onderdeelnummers zijn hetzelfde. Maar thanks Harry, ga even met Autodoc chatten
 22. Mannen, Aantal weken geleden wissers besteld via Autodoc (Bosch Original) en gisteren geprobeerd te monteren op mijn facelift CC. Tot mijn verbazing wilden ze niet op de armen klikken, terwijl het beide Aerotwins zijn. Op de verpakking van de wissers staat dat hij voor de CC is, maar ging ik verder kijken kwam ik uit op 2008-2011. Klopt het dat er verschil zit tussen de wisser armen van een pre fl en een fl CC?
 23. Kanerr

  BWS - Accu leeg

  Nou, soms moet je gewoon geduld hebben blijkt. Accu geleverd, geplaatst en hij start beter dan ooit. Meteen met OBD11 gescand en alle spanning gerelateerde foutmeldingen gewist. Over 2/3 uur weer even kijken of de accu nog steeds rond de 12v zit.
 24. Kanerr

  BWS - Accu leeg

  Goed, mijn accu is leeg en ik denk dat ik iets niet goed heb gedaan. Gisteren wilde ik wegrijden en Keyless Access werkte niet dus heb ik handmatig de deur open moeten doen (met sleutel in deur). Start knop werkte ook niet dus sleutel in de houder (contactslot dus eigenlijk) en ik kreeg de accesoires stand op de tellers. Starten wilde hij echt niet doen, startmotor draaide niet eens rond. Toevallig had ik de obdeleven erbij en heb ik gekeken of ik kan zien wat de accu liet zien en dat was 5v. Veelste weinig dus en ik ging vanzelfsprekend al ervanuit dat ik de auto met startkabels moet starten. Heb de Polo van mn pa erbij gepakt (veel kleinere accu vanzelfsprekend maartoch) en heb hem, en hier komt mijn stommiteit, direct aangesloten op de accu achteraan. Erna wilde ik dus starten maar niets deed het. Geen tellers, geen interieur lamp helemaal nada. Daarna de start pool onder de motorkap geprobeerd en de min pool op de massa, maar ook dat had geen effect. Ook niet met 10min aan de Polo gehangen te hebben. Ook na het laden liet hij nog 5v zien dus mijn conclusie is accu dood. Heb hetzelfde bij mijn vorige auto (Fabia) gehad. Accu is nog een originele uit 2012 (damn!) en laat een wit lampje zien (met beschrijving: wit=fout, vervangen!). Heb alvast een accu besteld (oud: 72ah met startcapaciteit 650ah, nieuw 74ah met startcapaciteit 680ah, beide Varta) maar ik vond het toch vreemd dat ik ineens niks had en ineens schoot me binnen dat ik misschien wat elektronica geroosterd heb? Vraag is dus: kan het nu zo zijn dat mijn bcm dood is door verkeerd aansluiten van de starterkabels? Hoe nu verder? Accu is trouwens onderweg, wordt vandaag geleverd. Moet ik hier nog een inleer procedure voor volgen of kan ik hem aansluiten en starten? Alvast bedankt..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden