Ga naar inhoud

Jordy_r36

Members+
 • Aantal items

  28
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Jordy_r36

Profile Information

 • Plaats
  gelderland
 • Naam
  Jordy

Overige

 • Auto
  Passat r36

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Jordy_r36's Achievements

9

Community reputatie

 1. Yes dat is ook zeker niet de insteek. We gaan dit plan wel eens even afwachten en anders beginnen we weer op 0😜
 2. Oh wacht de huidige tuner staat gewoon in dit topic haha maar zolang ik dus niks zeker weet ga ik hun ook nog niet beschuldigen!!
 3. Ja ik ga verder geen namen van de huidige tuner noemen want zolang ik niks zeker weet ga ik niemand zwart maken. Maar echter heb ik deze vragen wel of ik niet in de maling word genomen.
 4. Ja ik weet dus niet of jd in de software kan van een andere tuner. Daarnaast mag ik hopen dat het allemaal nog onder "garantie werk" valt. Vandaar deze keuze.
 5. Het plan voor nu is weer nieuwe lamda erin, dan gaat de garage gelijk logs maken. Want die denken ook dat de auto gewoon veel te rijk loopt. Met die logs naar de tuner (waar die al 3x geweest is en ze zeggen dat de software goed moet zijn). Wij betwijfelen het... mocht dit allemaal niet helpen toch maar eens jd vragen voor een "second opinion"
 6. Olie verbruik is gelukkig bijna niks.
 7. Goedeavond daar ben ik weer🙋 Helaas kamp ik nog steeds met 1probleem. Welke lamda ik ook probeer (imitatie of bosch oem) ze houden het allemaal nog geen maand vol. En krijg ik dus weer storing. Nadat ze bij de passat meeting de achterste lamda's los gekoppeld hebben rij ik nog steeds met losgekoppelde. Kan dit een probleem geven? (Ik heb wel minder storingen sindsdien) Mijn bank 2 sensor 1 blijft dus kapot gaan. Ze zijn wel telkens behoorlijk zwart, kan het doordat de auto te rijk loopt ze zo snel kapot gaan? Een andere optie wie we nog overwegen is dat ze te warm worden? Gezien het custom rvs spruitstuk ingewikkeld in heatwrap deze dus te warm word voor de lamda's? Is er hier iemand die nog een idee heeft of een tip? Want wij missen blijkbaar iets! Elke maand nieuwe lamda's erin is ook niet leuk meer. alvast thnx🤘
 8. Helaas.. de zoektocht moet weer verder. 🙃
 9. Vandaag de auto weer opgehaald.. Het evap systeem is vernieuwd. Het uitlaatspruitstuk lekte toch, opnieuw gevlakt en nieuwe pakkingen ertussen. De tijd zal het leren of de storing terug komt.
 10. Als je de lamda's omwisseld geeft de auto dat gelijk aan. We hebben een nieuw slangetje besteld voor het evap systeem.
 11. Minimaal 98 e5. Afgelopen week naar Oostenrijk ook 100 en 102 erin gehad Ik woon aan de duitse grens dus lekker e5 erin.
 12. Hier kan ik zeker wat mee, thnx!
 13. als ik dit enigzins begrijp heeft dit te maken met mijn brandstof toevoer? kan het dan doordoor zijn dat doordat deze solenoid defect is mijn brandstof toevoer ontregeld is en daarmee de storingen kan veroorzaken in de cats die dan verkeerde waardes krijgen?
 14. Toch nog een logg via whatsapp van obd11
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden