Ga naar inhoud

Kanerr

Full Members
 • Aantal items

  711
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Kanerr won de laatste dag op september 16

Kanerr had de meest gelikete inhoud!

Over Kanerr

 • Verjaardag 16-12-1992

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Zoetermeer
 • Interests
  Cars&Goods
 • Naam
  Kaner

Overige

 • Vagcom
  OBD11 pro
 • Auto
  VW CC 3.6 BWS Exclusive

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Kanerr's Achievements

120

Community reputatie

1

Community Answers

 1. Heerlijk, 'probleem' omzetten naar een mod. Love it. Mijn mod (voor achterste 'licht' knop) zou jouw disco beleving worden mooie rgb strip plaatsen rond panorama dak en losgaan.
 2. Over het algemeen is een imitatie wiel bij schade gescheurd of gebroken. Een OEM wiel zal dan eerder deuken, daar zit dan het stukje kwaliteit in Ik heb liever een gedeukte velg dan een afgebroken velg, ookal kost het wat meer. Maar daarnaast heb je wel veel goede vervangingsvelgen (after market ff voor het gemak) van merken als Borbet, OZ, BBS en in de goedkopere klasse Rial is ook een goede. Dit zijn dan (behalve Rial volgens mij?) ook velgen producenten die originele velgen maken voor autobedrijven (waaronder VW zelf) en daarmee krijg je eigenlijk al een idee over hoe goed de kwaliteit is.
 3. Mag ik vragen wat je tankt?
 4. Ik ga eerst kijken of de pomp wel goed is, vanuit daar zal ik dan verder kijken.
 5. Dit gaat dan wel om een Audi, maar dit is echt exact hetzelfde idee als wat ik heb.
 6. Ah oke top. Weer wat geleerd. Ga er dan ff naar kijken Thanks Peter!
 7. Goede vraag. Nooit gemerkt dat hij lekt of iets in die richting. Koplampen hebben wel druk.
 8. Tja.. geen idee of het hier goed staat. op dit moment heb ik 6 pis straaltjes op mijn voorruit als ik mijn ruitensproeier wil gebruiken. Ik ben de afgelopen jaren verwend met een neveling van screenwash dankzij de sproeikopjes maar vind het echt super tegenvallen bij de CC dat ik 6 pisstralen krijg. Vind het ook frustrerend omdat niet heel mijn ruit schoon wordt (voor zover het kan natuurlijk). Vraag is dan ook of jullie ervaring hebben met het vervangen van de sproeikopjes en zo ja welke ik moet hebben. Scheelt mij weer research...
 9. Kanerr

  BWS - Accu leeg

  We houden het in de gaten. Voor nu lijkt het goed
 10. Kanerr

  BWS - Accu leeg

  Ah @Vdub Matthijs, is dat de sensor op de batterij? Vanmorgen stond ik weer finaal plat. Accu helemaal leeg. Anwb geroepen die heeft hem opgeladen en gestart. Accu uitgelezen en waardes aangepast (van 72 naar 74ah) Maar nu zit in in mn kop met of ik wel de juiste accu heb of dat er wat anders aan de hand is. Of was het wel een kwestie van inleren? Nadat de auto aan stond kwam de voltage niet hoger dan 13.5. Is dat normaal? Met de kabel uit de bem ging hij meteen naar 14.2.
 11. Naja, case closed want heb een Apple gecertificeerde kabel gevonden voor 11 euro. Dan vind ik dat wel meevallen Een adapter werkt helaas niet omdat het vaak een master en een slave is en geen data twee kanten op stuurt. Werkt alleen voor het laden van je telefoon bijv. Thanks voor de antwoorden mannen
 12. Ah, dan gaat mijn vraag inderdaad niet op, toch bedankt voor het proberen te beantwoorden haha. Was helemaal vergeten dat de B8 alleen usb c gebruikt voor apple carplay.
 13. Beetje vage titel but let me explain... Mijn Discovery Media in mijn CC heeft apple carplay en android auto. Nu is het zo dat de ingang USB A is. Alle originele apple kabels in huis hebben een USB C uitgang dus dat brengt mij tot de volgende opties: Optie 1: Koop een nieuwe originele kabel a 20euro (idioot echt waar) Optie 2: Koop een leuke kabel via ome Ali a 5euro Optie 3: gebruik een adapter van USB C naar USB A Nu is optie 1 en 2 simpel en voor de hand liggend maar nu ik toch kabels over heb in huis vind ik het zonde om er dan nog 1 te kopen. Mijn vraag is; Werkt Apple carplay/Android auto ook met een adapter? Hebben jullie dat getest?
 14. @Koots Werkt jouw adapter van usb c naar usb a icm apple carplay? Of is het alleen via usb c?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden