Ga naar inhoud

Kanerr

Full Members
 • Aantal items

  653
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Kanerr won de laatste dag op juni 3

Kanerr had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

64 Excellent

Over Kanerr

 • Verjaardag 16-12-1992

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Zoetermeer
 • Interests
  Cars&Goods
 • Naam
  Kaner

Overige

 • Vagcom
  OBD11 pro
 • Auto
  VW CC 3.6 BWS Exclusive

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Lijkt me niet dat je die in een bus formaat hebt, daarbij onnodig dure banden voor wat J.J. nodig heeft. Continental en Michelin zijn over het algemeen goede banden voor op een bus, maar om alle vier de banden zo evenredig mogelijk te laten slijten is het vooral belangrijk om de achterbanden en voorbanden om te wisselen elke seizoen of elke x aantal km's. Achterbanden zullen bijna altijd wel cuppen op een voor wiel aangedreven auto.
 2. Wel raar, heb in ETKA gekeken en de onderdeelnummers zijn hetzelfde. Maar thanks Harry, ga even met Autodoc chatten
 3. Mannen, Aantal weken geleden wissers besteld via Autodoc (Bosch Original) en gisteren geprobeerd te monteren op mijn facelift CC. Tot mijn verbazing wilden ze niet op de armen klikken, terwijl het beide Aerotwins zijn. Op de verpakking van de wissers staat dat hij voor de CC is, maar ging ik verder kijken kwam ik uit op 2008-2011. Klopt het dat er verschil zit tussen de wisser armen van een pre fl en een fl CC?
 4. Kanerr

  BWS - Accu leeg

  Nou, soms moet je gewoon geduld hebben blijkt. Accu geleverd, geplaatst en hij start beter dan ooit. Meteen met OBD11 gescand en alle spanning gerelateerde foutmeldingen gewist. Over 2/3 uur weer even kijken of de accu nog steeds rond de 12v zit.
 5. Kanerr

  BWS - Accu leeg

  Goed, mijn accu is leeg en ik denk dat ik iets niet goed heb gedaan. Gisteren wilde ik wegrijden en Keyless Access werkte niet dus heb ik handmatig de deur open moeten doen (met sleutel in deur). Start knop werkte ook niet dus sleutel in de houder (contactslot dus eigenlijk) en ik kreeg de accesoires stand op de tellers. Starten wilde hij echt niet doen, startmotor draaide niet eens rond. Toevallig had ik de obdeleven erbij en heb ik gekeken of ik kan zien wat de accu liet zien en dat was 5v. Veelste weinig dus en ik ging vanzelfsprekend al ervanuit dat ik de auto met startkabels m
 6. Mag ik vragen waar je dit setje vandaan hebt?
 7. Hoelang hoor je het? Trekt het vanzelf weg?
 8. Vind het echt geweldig dat je ermee bezig bent! Heerlijk leesvoer waar ik totaal niks van begrijp. Stiekem aan het kijken voor een andere stuur voor mijn CC omdat diegene die ik heb het leer op zo een punt beschadigd is dat het erg irritant is 😅 Behalve de R-line van de cc zelf ben ik dus aan het kijken naar de mqb platform rline/gti/r sturen. Deze zullen dus passen en werken in een CC met een zogenaamde "CC EMU" ?
 9. 65% betekend verduisterd. 35% lichtdoorlatend dus Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 10. Bedankt, ik wilde het inderdaad even weten. Helix heb ik genoeg info over Dan wordt het zoiets.
 11. Alle, krijg je de woofer ook werkend op een niet dynaudio systeem? Zelfde manier of doe je het dan anders?
 12. Hmm wel jammer. Hoopte op de meest simpele dingen wel dat hij dat kon doen, maar misschien rij ik langs iemand die wat meer ermee heeft gestoeid. Thanks
 13. Hi gents, Het lukt mij niet om te coderen (aanpassingen of long coding) binnen cent electrics/ channel 9. Wanneer ik de safety code invoer (die op gerrit speek staat) werkt die niet en wordt er een andere code gesuggereerd welke wel werkt. Maar ook met die code krijg ik niets te zien en kan ik niets coderen /aanpassen. Ik wil hele simpele Wijzigingen doorvoeren zoals rain close, sunroof op afstand openen, chlh aanpassen naar drl en mistlicht ipv dimlicht etc etc. Niks bijzonders dus... Ik probeer het met obd11 en ook met originele vcds niet gelukt.
 14. Dan zeg ik een 'bedankt maar nee bedankt' voor de high camera Rustig verder zoeken, moet zeggen daf het toch wel moeilijk is om een fatsoenlijke camera te vinden. Of het wordt een Ali camera
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden