Ga naar inhoud

BARRY_TDI

Moderators
 • Aantal items

  20746
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  258

Alles dat geplaatst werd door BARRY_TDI

 1. **verplaatst. Heeft niks met onderstel te maken lijkt mij.**
 2. Welk merk batterij heb je genomen? De VW sleutels werken het beste met Panasonic en Varta knoopcellen. Duracell en Action meuk zijn met paar keer drukken kracht kwijt. Dan moet je sleutel tegen bestuurders raam houden wil er wat gebeuren. Rood ledje op je sleutel geeft aan batterij bijna leeg. Zou dus echt proberen een Panasonic in te doen. Succes
 3. Dat weet ik helaas ook niet en vandaar dat ik 1 van onze RNS goeroe's Alle getagt heb voor je😊
 4. zit er een RNS in of een after market unit? @dieseltje Alle zou dit in de instelling van de RNS kunnen zitten?
 5. Hoe start de auto? Krijg je ook spontaan andere meldingen van storingen? Hoe oud is de accu en heb je start stop systeem?
 6. Oef wat zuur en helemaal dat die van mij weg is en die van Wytze. Jammer en zonde man.
 7. Zou zeer zeker Hans Jan contacten.
 8. Net boven het rempedaal komt de kabel uit of in. Zo had ik ook de kabel lopen
 9. Verplaatst. Graag in de juiste sectie topics openen.
 10. Ik heb evt nog 2 stekkers met behoorlijk stuk draad eraan. Klein prijsje en verzendkosten kan het jouw kant op komen
 11. BARRY_TDI

  Onderdelen

  https://www.huiskes-kokkeler.nl/service-en-onderhoud/onderdelen#Doetinchem. Vermeld dat je via VWPASSATCLUBNL besteld.
 12. BARRY_TDI

  Onderdelen

  Het is nu Huuskes Kokkeler.
 13. BARRY_TDI

  Trip teller

  Doet het gewoon hoor. Denk omdat je geen FM bent🙈
 14. BARRY_TDI

  Trip teller

  https://forum.vwpassat.nl/index.php?/topic/7592-handleiding-31-bediening-3c/
 15. Ik ben momenteel in Colombia. Hier vragen ze aan de pomp COP 13.500. Omgerekend €3,268 per GALLON😎 Een kleine 82 ~ 85 cent per liter.
 16. Welkom op het forum Ik heb je topic verplaatst naar In Car Entertainment. Het heeft niks met VAG nieuws te maken natuurlijk. Om verder te kunnen reageren zal je je eigen en je passat eerst moeten voorstellen in Ik ben En ik rij gedeelte. Na 3 berichten worden alle andere topics vrijgeschakeld. Denk dat je deze info hebt gemist bij het aanmelden. Veel plezier hier.
 17. **Verplaatst van Algemeen naar ICE**
 18. Ik zeg dat het onder de verkeerde sectie is geplaatst.😅
 19. Hallo Petertje D Welkom op het forum. Wellicht heb je spelregels gemist. Dat geeft niet ik leg ze graag uit. Het is de bedoeling dat je je eigen en je passat voorsteld in de Ik ben en Ik rij gedeelte. Die is toegankelijk. Na 3 reacties gaan de technische gedeeltes ook toegankelijk zijn. Daar kan je in de juiste topic je probleem vermelden. In Mijn verhaal kan je de voortgan van je passat bijhouden. Vandaag lekker gewassen, margen naar de apk dat soort dingen. Ik heb je bericht verplaatst naar het techniesche gedeelte waar je nu dus nog niet kan reageren. Mocht je vragen hebben stel ze gerust! Heel veel plezier op het forum en vriendelijke groet, Barry
 20. Mij werd toendertijd een DAP900 geadviseerd omdat de VAG lakken harder zijn en dat een DAP500 te licht zou zijn. Maar als het jouw klus klaart is het prima toch.
 21. Staat er weer mooi bij!! Is de DAP500 niet te licht voor de VAG lakken? Advies was toendertijd DAP900.
 22. Mooi verslag en goed bezig! Heb je geen 12v punt in de kofferbak? Anders toch draadje leggen richting zekering kast en gezekerd aansluiten. Meer werk maar wel zeker. Succes iig.
 23. Ik denk dat jouw theorie wel eens zou kunnen werken. Als je niet meer als 25% verlies hebt en beide maak je dezelfde sterkte klopt het als een zwerende vinger met wat er in het boekje staat.
 24. BARRY_TDI

  Foutcodes P029900

  Halo Dano, ik heb je topic verplaatst naar de juiste rubriek. In de ik ben en ik rij doe je de voorstel ronde en de klachten/vragen na 3 berichten in de juiste rubriek. Succes👍
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden