Ga naar inhoud

BARRY_TDI

Moderators
 • Aantal items

  20546
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  238

Alles dat geplaatst werd door BARRY_TDI

 1. Hier de topic. Die had je trouwens met de zoek functie ook kunnen vinden👍
 2. Uit een topic uit 2018 zegt @bm-er Bakcode KGU is een 6 traps Tiptronic, een klassieke automaat. Je hebt dus geen DSG
 3. Zeer vermoedelijk de micro switch van je deurslot waarvan de soldering is losgekomen. Zeer veelvoorkomende klacht.
 4. Kijk ook eens op autopartsonline.nl
 5. Mooi dat je een stap verder bent. Lijkt mij dat je de instellingen van je unit moet checken of er iets is aangevinkt. Of juist niet.
 6. En nog maar te zwijgen over het kapot lopen van de rails/geleiding van de pano dak. €2500,-- bij de dealer, een fractie ervan bij een gast in Nunspeet die gespecialiseerd is in pano daken. Weliswaar van BMW, ja die hebben ook last, maar hij fixt ook VW daken.
 7. Ontstoppen ja, zie wat Ozzy aangeeft Fabrieksgarantie forget it. Over het algemeen worden tekortkomingen afgedaan als "producteigenschap" met andere woorden we hebben je geld en leer er maar mee leven. Aldus PON de importeur. Vandaar dat ik mijn post ook begon met dat is een producteigenschap.😃
 8. Dat is een product eigenschap. Bijna iedereen met pano dak of sunroof heeft lekkage. Drain raakt verstopt of wat weer een ander product eigenschap is dat het frame vervangen moet worden voor dik geld.
 9. Beste leden. Het einde van het jaar is alweer in zicht en de Kerstdagen staan voor de deur. Als ik terug kijk op afgelopen jaar konden en mochten we meer gelukkig. De eerste meeting was dan ook een feit in Vorden. Daar waren we samen met een aantal bekenden en ook nieuwelingen. Hopen dat we komend jaar wat meer meetingen kunnen bezoeken. Het is vrij aan full members in overleg met bestuur een meeting te organiseren dus kom maar op! Ook wil ik net als voorgaande jaren stil staan bij hen die deze feestdagen voor het eerst zonder hun dierbaren moeten doorbrengen. Voor hen wensen we heel veel sterkte en kracht toe. Verder willen we mede namens het bestuur en moderatoren een ieder daar waar mogelijk is hele fijne feestdagen toewensen en een gezond en gelukkig 2023. Bestuur en moderator team vwpassatclub Nederland
 10. Dan zou ik de silver nemen ipv de blue
 11. Scherp gezien Peter @wulfke Je hebt een goed punt.
 12. Gun metal zou hem beter staan is mijn mening. Ik sluit me aan bij Jan @Diver
 13. De kwantiteit is minder maar de kwaliteit des te meer!
 14. Mooi dat het is opgelost. Als blijk van waardering gelijk maar Full member worden ?😃
 15. Wellicht onbelangrijk maar een 2002 polo is een 6N2. En mocht het helemaal niet lukken en de kleur is donkerblauw 3 deurs heb ik wel interesse in de motorkap, spatborden en koplampen.
 16. Ik denk dat je kan verwachten dat PON het een producteigenschap gaat noemen.
 17. Als er een aftermarket radio inzit kan je eens kijken of ze kunnen uitlezen als de radio is ontkoppelt. Dus de iso stekker uit de unit trekken. Wat aanslaan betreft lijkt het erop dat er geen brandstof is. Als je de sleutel op en van contact doet paar keer gaat de brandstof pomp aan de gang en zal hij starten wss. Probeer maar eens. Sta je geparkeerd achterover op een helling of staat de auto vlak? Denk ook aan poreuze brandstof leiding waardoor de brandstof verdampt of door lekkage/ geen vacuüm ed.
 18. Als je de topic heb doorgelezen die Heatsink weet je het antwoord. Staat er letterlijk gepost.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden