Ga naar inhoud

ReflexSilver

Members+
  • Aantal items

    2160
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ReflexSilver

  1. Ik rij nu 3,5 jaar en 130.000 km met een AP schroefset met 18 inch wielen. Ongeveer 6 cm verlaagd en voor mij comfort genoeg (het is uiteraard wat je gewend bent). Prima kwaliteit.
  2. ReflexSilver

    Passat GTE

    Afgelopen zaterdag gereden in de Golf 7 GTE, niet verkeerd kan ik zeggen
  3. Ik heb mijn schroefset van AP bij Stroeve Motorsport vandaan, heb de set daar ook laten monteren. Set zit er inmiddels bijna 100.000 km onder en ben nog steeds tevreden.
  4. ReflexSilver

    Bandenadvies

    Rij ondertussen met een 2e set Dunlop SportMaxx GT 235/40/18. Ben meer dan tevreden.
  5. Welkom hier! Ik zou zeggen koop er 1 met een handbak (bijvoorbeeld die van mij - staat hier te koop) Even serieus, denk dat een dsg bak die km's wel kan hebben. Prettig is het wel om te weten of de bakolie regelmatig is ververst.
  6. Ooit deze melding gehad. Bleek dat 2 vd 4 gloeibougies op waren.
  7. ReflexSilver

    Turbo probleem

    1600 voor een nieuwe turbo?!
  8. ReflexSilver

    Roadkills

    Nat maken en dan een half uurtje een krant er op werkt ook heel goed. Maakt niet uit welke krant en hoe oud
  9. Rij sinds 1984 al Golf GTI maar vind dit exemplaar toch werkelijk helemaal niks.
  10. Dreamworks in Baarlo bijvoorbeeld: http://www.dreamworkscartuning.nl/uitro ... uiten.html
  11. Alleen reageert die niet meer... Ik weet niet of hij (Ricardo, als ik het goed heb) op het forum gezeten heeft, maar er zijn een aantal hier (o.a. ik) , die zijn nummer wel hebben. Ik heb mijn 3c bij hem laten doen en wou ook de auto van mijn zoon door hem laten doen. Helaas krijg ik geen reactie terug. Pb anders even zijn tel nr want misschien heeft ie wel een ander nummer ondertussen.
  12. Zo zie je maar weer, ik vind AP zonder hardheidverstelling nog comfortabel. Set staat bijna maximaal omlaag. Ik zou dus voor AP kiezen, heb zo'n set -niet in hardheid verstelbaar- alweer zo'n 45000 km onder mijn 3C zitten en ben meer dan tevreden. Had zo'n set overigens ook al onder mijn Golf V GTI. Eibach Pro had ik onder mijn Golf IV GTI, dit vond ik een te slappe set. Eibach maakt alleen de veren, dempers zijn van Sachs. H&R is ook mooi spul, maar koop je dat onder de 750€? AP maakt gebruik van KW onderdelen.
  13. Ook ik heb ze nu 2 winters onder de 3C liggen (205/55/16). De Nokians bevallen me prima. Made in Russia by the way
  14. Vanmorgen bij Autohaas in Zutphen geweest. Verstuivers en kabelboom zijn vervangen. De 3C lijkt nog soepeler te zijn geworden. Na eind vorig jaar een nieuwe (grotere) turbo, intercooler van een S3, EGR dicht incl. aanpassing JD, retrofit roetfilter er onder vandaan, katalysatoren leeg en chip op maat van JD, nieuwe brandtofpomp, distributieset, waterpomp en nu dus de nieuwe verstuivers moet 'ie er nu wel weer een tijdje tegen kunnen. Service bij Autohaas was overigens normaal, ik werd op de afgesproken tijd geholpen en stond na iets minder dan 2 uur weer buiten Topservice dus daar in Zutphen!
  15. Ook maar een afspraak gemaakt. 15/2 naar AutoHaas Zutphen.
  16. ReflexSilver

    BBS CK

    Stroeve Motorsport in Hardenberg kan kogelpolijsten.
  17. ReflexSilver

    Pilot xenon

    Bij aanschaf van mijn huidige Passat (3C) was deze al voorzien van een of ander after market xenon setje. Nu na anderhalf jaar is de lichtopbrengst veel minder, lijkt het lichtbeeld ook veranderd (links heb ik nu vangrailverlichting) en soms krijg ik de melding op het display dat er een lamp kapot is. Kortom tijd voor wat anders. Ben opzoek naar een goed adres waar men Pilot xenon kan inbouwen. Iemand ervaring?
  18. All weather banden hebben die niet een beetje van alle eigenschappen wel wat maar uiteindelijk net niet genoeg?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden