Ga naar inhoud

Passat92

Members+
  • Aantal items

    220
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Passat92

  • Verjaardag 28-11-1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.Google.nl

Profile Information

  • Plaats
    Amsterdam
  • Interests
    Auto's, vrouwen en Computers!

Passat92's Achievements

1

Community reputatie

  1. Dag allen, ik heb een Pilot Xenon set met 5000K, dat is een witte kleur met een klein/lichte tintje blauw. Nu wil ik van de halogeen kleur af van mijn grootlicht. Iemand die een witte kleur grootlicht merk kent? Dat overeenkomt met de kleur van mijn 5000K pilot xenon? Dank jullie wel. PS: Gaat nogmaals om een halogeenlampje.
  2. Beste mensen, Ik heb nu 2 jaar lang een Pilot 5000K set, uiteraard zeer tevreden erover, echter begint (na een aanrijding) een lamp te vervagen van kleur, zie je ook tijdens het opstarten. En soms wilt hij niet meewerken. Nu is mijn vraag, zal ik weer de 5000k Xenon nemen van Pilot? Of is er een van Philips of Osram met een iets mooiere uitstraling/kwaliteit? Nog 2 vragen. Welke H* lamp heb ik daarvoor nodig? Gaat om een Passat Sedan van 2003. Waar kan ik die origineel bestellen? Andere vraag, welke H* formaat heb ik nodig voor de grootlichten? Dank jullie wel!
  3. Wat toevallig! Ook ik 2jaar lang, zeker 2 uren per dag bijna met lampen aan. 1 lamp vermindert nu, gaat soms niet aan. Ook.ik had de zelfde vragen heel toevallig haha.
  4. Beste mensen, Ik rij een VW Passat 1.8T met 166xxx, nu heb ik zojuist gemerkt tijdens het opstarten (koppeling ingedrukt), daarna loslaten, achteruit rijden, maar toen ik naar voren reed, bleek dus dat de koppeling indrukken zwaar ging? Ik ga wel gewoon normaal voor/achter uit. 3 uur geleden nog normaal mee kunnen rijden, en de auto normaal uitgezet. (koppeling ingedrukt). en motor uit. Wat kan het zijn? Dank!
  5. Vreemde is, ik heb een ballast vervangen, dan doet hij het wel.. Maar nu merk ik soms dat dat lamp niet aangaat, ik heb hem geswicht, maar dan gaat hij op andere ballast/koplamp wel aan???? Toch lamp deffect?
  6. Beste mensen, Ik heb een VW Passat van 2003, met Pilot Xenon, en Xenon lampen van 5000K. Eergisteren tijdens het aanzetten van mijn lampen, zag ik tegenover een raam, dat mijn Xenon linkerlamp, iets uitblikte bij het opstarten, een soort lichroos achtige flits, maar daarna waren beide lampen goed. Vandaag auto opgestart, xenon aan, en nu brandt er een lampje niet. Is nu mijn lamp defect? Of ... ? Want na het opstarten zijn ze beide gewoon nog spierwit, geen regenboog kleur o.i.d. Dank alvast
  7. Beste mensen, Het is een tijdje geleden, maar hier ben ik weer! Goed, mijn Passatje rijdt nog steeds heerlijk, alleen wil ik nu een module/functie hoe dat ook heet, de coming/leaving home. Dus ik heb een VW Passat 3BG/B5.5 met Pilot Xenon verlichting, en ledstadsverlichting, waarbij ik dus via dat lampschakelaar wil kunnen bepalen welke lamp nou aangaat, of de Stadlichts of dimlicht bij het ontgrendelen met de afstandsbediening. Weet iemand of dit mogelijk is? Zo ja, hoe en wie kan dat doen? Amsterdam en/of omgeving. Alvast hartelijk dank! Groet, Passat92
  8. Bedankt, maar een gechipte 1.8T kan nog altijd met EUR 95 rijden? Alleen mag het dan niet zwaar belast worden? Is dat correct?
  9. Haha, nee dat begrijp ik inderdaad. Wat tankte je daarbij toen? EUR 95/98?
  10. Bedankt man, dat moest vast lekker klinken! Was je verbruik daarna drastisch of bleef het het zelfde bij normale rijstijl? En sportieve rijstijl toen?
  11. Bedankt man, dat is duidelijke taal. Mag ik vragen welke km de 1.8T toen werd gechipt?
  12. Excuses, hier staat 300NM. http://www.jdengineering.nl/1-8-20vt-150pk-163pk-180pk/ Maar hij kan max dus bij 400NM, dan houdt het wel een beetje op dus..
  13. Goedenavond allen, Ik heb een vraag omtrent chippen, dat 150PK in mijn 1.8T begint al erg te wennen.. Goed, mijn vraag is.. Hoeveel NM/kppel kan de koppeling/vliegwiel aan van een Passat 1.8T uit 2003? Standaard heeft deze 210NM, maar na het chippen zie ik dat 290 haalbaar moet zijn? Kan de koppeling/vliegwiel dat wel aan? Wat is zo'n beetje de max? 2e vraag, voor de mensen die hun 1.8T hebben gechipt, hoe is jullie verbruik nu gebleven? (Met zelfde rijstijl) en met een iets andere rijstijl? Dank jullie wel alvast.
  14. Passat92

    Alarm vraagje

    Serieus? Dat wist ik niet.. En ik altijd twee keer drukken tot ik het op de voorraam zie knipperen. Gauw maar nog een keer drukken..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden