Ga naar inhoud

Grafix

Members+
  • Aantal items

    207
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Grafix

  • Verjaardag 19-05-1989

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Hamont (B)

Grafix's Achievements

1

Community reputatie

  1. Bij deze foutmelding kwam ik vanmiddag uit toen ik hem aan de vagcom had. Dus ik neem aan dat mijn klep gewoon stuk is?
  2. Deze volg ik even, want ik zit namelijk met hetzelfde probleem aan de passagierszijde. Ik ben van plan het over 2weken te vervangen heeft er iemand een tekening van waar deze motor zich juist bevind. Dan heb ik alvast een idee waar ik aan toe ben.
  3. De persoon die de garanties afhandeld had gister een dagje vrijaf vandaag krijg ik nieuws van de garage. Fingers crossed!
  4. Nee geen last van gehad, toen de foutmelding kwam reed ik 120 eerste afrit eraf gegaan, toen op de afrit stopte hij ermee. Ja hoop idd ook op coulance anders word het een dure grap!
  5. Om hier maar even een kick te geven, Gisteravond m'n Passat ook bij de dealer laten afzetten. Juist hetzelfde probleem als jij had Johan ook de hogedrukpomp van de CR, km's nagenoeg hetzelfde 152.xxx. Morgenvroeg meteen om 8u naar de dealer en hopen dat het ook een gevalletje garantie word. Nog tips oid wat ik moet weten voor evt meer kans te maken op garantie?
  6. Grafix

    RNS 510 USB inbouwen?

    Ik heb nu sinds enkele weken m'n 3bg ingeruild op een 3c, nu wil ik uiteraard hier ook nog enkele dingetjes aan modden. Vermits ik in de passat de RNS 510 met enkel een aux aansluiting in de armsteun heb en een usb poort toch altijd wel handig is zou ik deze willen inbouwen. http://www.aliexpress.com/item/VW-Passa ... 21749.html ik kwam per toeval hierbij uit, hoe gaat het in z'n werk om deze in de bouwen? Is het gewoon plug and play met die kabelboompjes erbij? Ik las ook over verschillende RNS 510 versies, werkt dit bij elke versie? Alvast bedankt!
  7. Om hier even op verder te gaan, kameraad van mij heeft ook zo'n ultrasoon reiniger. Hij doet daar ooit gewoon Dasty (het wonderspul van de wibra ) in
  8. Nee mathijs helaas is hij is van 2004
  9. Heren, Sinds enkele dagen houdt de passat in als ik volgas wil doortrekken, Met langzaam optrekken merk je het niet/nauwelijks maar als je vol op het gas gaat merk je dat hij schokt. Vandaag aan de vagcom gehangen geen foutcodes. Vervolgens motorkap open getrokken om te kijken wat er mis is en blijkt dat de Egr erg vies is en als je met het gas speelt hoor je hem lichtjes sissen en voel je dat hij druk lekt (langs het rood omcirkelde op de foto). Kan het probleem hier zijn oorsprong vinden? En hoe kan ik dit het beste oplossen, nieuwe of 2e hands Egr klep want het lijkt me niet opgelost te zijn met de klep enkel af te doppen?
  10. Doe ik het ook maar ff aanpassen anders snappen ze niet waar ik het over heb!
  11. Euhm Als je velgen gaat laten afdraaien komen ze toch alleen maar verder naar binnen? Lijkt mij gewoon dat je een spacer nodig hebt?
  12. Als je toch voor een dikke velg wilt gaan, waarom geen Helios?
  13. Ik zeg de r36's of mss een setje 19" new type rs4?
  14. Zojuist ook maar even op Autobandenmarkt.nl de Conti's TS 850 besteld, 70€ per stuk incl verzending!
  15. Ik zal morgen eens starten met de zoektocht naar winterrubber. Maar zolang het rond deze temperaturen blijft komt het staal er nog niet op!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden