Ga naar inhoud

hpr

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over hpr

Profile Information

  • Plaats
    Hendrik Ido Ambacht

hpr's Achievements

0

Community reputatie

  1. hpr

    Turbo probleem

    Ja dat is incl arbeidsloon. Vind dit ook erg veel en ben ook niet overtuigd dat dit de juiste oplossong is. Auto staat nog bij de dealer maar ga hem zo ophalen.
  2. hpr

    Turbo probleem

    Na 2 x de drukpot te zijn vervangen doet het probleem van het inhouden bij wegrijden zich nog steeds voor. Bij wegrijden houd de motor in en komt niet op toeren, door gas los te laten en gelijk plankgas te geven komt hij wel door het "dode"punt heen. Dealer is nu van mening dat het probleem zich in de turbo bevind. Speling/zwaarpunt in de schoepverstelling. Advies nieuwe turbo tegen een prijs van 1600,- euro. Het gaat om een Passat Variant 2.0 TDi uit 2009 met 160.000 km op de teller. Naar mijn mening zou een reparatie/gangbaar maken van de schoepverstelling uitkomst kunnen bieden tegen een veel lagere prijs, echter de dealer begint daar niet aan. Zijn er ervaringen hiermee en mogelijk bedrijven die dit wel kunnen?
  3. HAllo, Ben sinds kort in het bezit van een passat 2.0 tdi bluemotion. echter het volgende probleem doet zich voor: In de eerste rit hield de RMS 300 ermee op. Ik naar de dealer en gelukkig was deze in febr nieuw geleverd ivm een inbraak en er werd een nieuwe geplaatst. Na instellen van nav en radio/cd hield hij er weer mee op! In beide gevallen was ik met de cd wisselaar bezig. Mijn vraag is zou het kunnen zijn dat deze storing veroorzaakt wordt door sluiting in de bedrading? Er staat gewoon spanning op de stekker. Is het eenvouig om bv de kabels te vernieuwen ? Ga morgen weer naar de dealer. Misaschien dat een van jullie advies kunnen geven.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden