Ga naar inhoud

Bootje_Ronald

Members+
 • Aantal items

  2243
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Bootje_Ronald

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  midden NL

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Bootje_Ronald's Achievements

1

Community reputatie

 1. +2, 6k is al te blauw...Originele 4,3 is gewoon wit (Osram, Philips). Hakkiewakkie 4300 is geler...
 2. Nee. Moet voor een vriend zijn interieur doen Is nix moeten, is gewoon willen...
 3. Ketting is idd een minder sterk punt, maar d'r rijden er meer zonder dan met problemen. Volgens mij is er ook sprake geweest van een productiewissel of modelwissel van ketting, maar dat kan een goeroe hier je zo vertellen. Goed laten formuleren op je factuur; je krijgt er vast nog minimaal een jaar garantie op?
 4. Fijne reisauto, maar mist eigenlijk de 'oomph' die de turboblokken hebben. Maar goed, een atmosferische V6 rijdt gewoon heerlijk. Mijn passie stond op 56k toen ik problemen kreeg met ketting en 2m vliegwiel. Verholpen door pon onder garantie, op een ingevoerde auto zal je geen NL garantie krijgen... Ik had een full options Highline Business met de meest gekke opties (sedan). Welke opties zou de Duitser meer hebben dan de NL variant? Ik kan er geen bedenken...In ieder geval goed ketting en spanners checken, bij koude start een ratel uit je blok is foute boel... Succes!
 5. +1...Fora worden veelal geraadpleegd en volgeschreven met problemen; als je auto doet wat 'ie moet doen, ga je d'r niet over schrijven. Ketting is natuurlijk wel een zwak punt, maar ik neem aan dat je die goed laat checken, zwart op wit laten zetten en neem garantie. Dan heb je het maximale gedaan. Uiteindelijk rijden er heel veel auto's met dit blok en is de uitval marginaal.
 6. Ik kan het gevoel niet omschrijven...Dat je dit voor me doet raakt me echt! En hoeft niet noodzakelijk in pecunia, maar onze hardhouten vlonder moet ook nog in de olie worden gezet. Als je daar nou 'ns een vrijwilliger voor vindt, ben ik al helemaal happy!
 7. +1 High end systemen worden gecalibreerd op veel betere filtering van frequenties, waarbij de nadruk op het middengebied ligt. Daar gebeurt immers het meest in de bandbreedte. Gevolgd door hoge tonen en dan de lage frequenties. Laag = sub noodzakelijk. Tussen 'laag' en 'laag' zit nog een wezenlijk verschil...Tis niet voor niets dat je in een high end systeem gewoon 5k neerlegt voor alleen de sub...Spatjezuiver kippenvel! Wil je een echt goed testnummer voor je vocals en laag? Probeer dan eens Island featuring Caro (bij voorkeur noze remix) van Daypak & Padberg Daar zit ook wat instrumentaal in. WERELDS!!! Wil je nog meer laag vocals? Probeer dan eens Hyperballad (Live Post) van Bjork. Daar kan teardrops nog een puntje aan zuigen... Bij het intro na het applaus gaat op 5 seconden de wereld ten onder aan écht laag. Weinig systemen die dat goed kunnen ophoesten... En in een auto heb je met relatief weinig middelen een fantastisch geluid. Dynaudio is mooi, maar mist wat laag. In de nieuwe VW-systemen duwt Dynaudio er dan ook een subje bij... En Bose? Da's echt marketingtroep. Hou me ten goede: het is zeker geen aanval, want als je (thuis) geen ruimte hebt of wilt voor speakers is het een praktisch systeem. Maar Bose en middengebied bestaat niet...Allemaal extreem hoog en laag, niks d'r tussen. Ik heb inmiddels gekozen voor een systeem(pje) van Focal: Voor een versterkt compo-setje en een actieve sub(je). Achterspeakers standaard, niet versterkt. Prima oplossing voor de Wolf! Edit: ik vergeet een supernummer: Stronger than me van Amy Winehouse En dan graag de 'Later with Jules Holland'-versie...Zit wat mooi instrumentaal in. Tjeez, en zo heb ik er nog wel een aantal...Before you let me go van Kane (live/February). Goosebumps!!! Nog een allerlaatste: alleen maar instrumentaal (piano). Zeer gaaf gebruikt bij het intro van de in mijn ogen geweldige film 'Intouchables'. Daar wordt het gebruikt met een brullend Maserati blok...Home Cinema-liefhbbers weten wel waarover ik het heb:Una Mattina van Jonas Kvarnstrõm. Weg mat dat standaard lijstje! En voor de techno-boeren onder ons: Wallpaper van SQL. Nee, niet die 'megahit' die overal is stukgedraaid...
 8. Of ze blijven medelijden met je hebben.. Dat mag altijd, want ik heb het echt slecht...
 9. Binnenkort de 7 'R' maar ns bestellen...Dan worden heel wat passie-rijders ziek...
 10. Knock, knock... viewforum.php?f=104
 11. Yugh, wat een lelijk ding...Zijn ze op zoek naar een opvolger voor de Scirocco? Dat was ook al zo'n succes...
 12. Al een tijdje zwijgzaam vanaf de kant mee zitten lezen: je had natuurlijk ook kunnen kiezen voor een verschillende set links en rechts. Had je 2 smaken gehad... Enne, onderwijs is dan mss niet het bestbetaalde beroep, maar ik ken weinig andere beroepen met zoveel vakantiedagen... Maar balen van die banden, maar fijn dat die inmiddels verkocht zijn! Veel plezier met je nieuwe aanwinst!
 13. Meest simpele oplossing: koop zo'n inschuifbare plu in de 'kleur' van je lak. Kost maar een paar Euries en houdt je net zo droog als de originele plu...
 14. Bootje_Ronald

  Car Cam

  GoPro Hero 3 Black Edition. Beste camera die je centjes kunnen kopen...Wow! Ook de bijgeleverde sw is perfect. Filmpje (alles geschoten met genoemde camera):
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden