Ga naar inhoud

Skarloc

Members
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Over Skarloc

 • Verjaardag 18-12-1974

Profile Information

 • Plaats
  Noord Brabant

Overige

 • Vagcom
  Neen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb zelf 2 spelers van Philips (type 7042). Deze hebben nagenoeg hetzelfde ophangsysteem en ik kan je zeggen dat dit redelijk matig is. Paste allemaal maar net om de hoofdsteunstangen en het plastic breekt makkelijk af. Door de armconstructie hebben de spelers ook de neiging om te gaan schudden. Heb uiteindelijk zelf montagesteuntjes gelast van rvs, zodat de spelers netjes strak op hun plaats blijven zitten.
 2. Ziet er inderdaad goed uit. Display tussen de tellers is ook een leuke gimmick ps. Hoe diefstalgevoelig is deze nieuwe RNS versie eigenlijk?
 3. Kaart updaten stelt an sich weinig voor. Het enige dat je nodig hebt is een DL DVD met daarop de laatste kaartversie. Deze dien je simpelweg in je RNS te stoppen waarna je RNS vraagt of je de bestaande kaart wilt vervangen met de kaart die op de DVD staat. Als je een beetje handig bent met internet, kun je de nieuwe kaart daar vandaan halen (laatste versie is V10). Het hoe en waar wordt niet besproken op dit forum, omdat dat niet mag.
 4. Zijn er voor het updaten vanaf een sd-kaart nog speciale handelingen/firmware nodig of kun je dit ook zelf doen? Ik heb weliswaar v10 er gewoon via een gebrande dvd zonder problemen op kunnen zetten, maar zou in de toekomst liever een sd-kaartje gebruiken.
 5. Wat ik lees op de VW-site is dat de Voice 2 adapter spraakbesturing heeft. A2DP (audiostreaming) wordt volgens de site echter niet ondersteund.
 6. Inmiddels gelukt om te verbinden? Zoals hierboven gezegd moet de adapter eerst verbinden met de UHV, daarna kun je je telefoon koppelen aan de TA.
 7. Skarloc

  Bandenadvies

  Ook een mooie BBQ Willem
 8. Skarloc

  Bandenadvies

  @tee. Dat klopt, maar dan liggen ze nog niet om mijn velg
 9. Skarloc

  Bandenadvies

  Ik heb na lang vergelijken en afwegen toch nog maar een keer ContiSportcontact 5 235/45R17 eronder laten leggen. Het schuin slijten kwam volgens de bandenzaak toch voornamelijk door verkeerde bandenspanning. Uitlijnen bleek na controle ook niet noodzakelijk. Vanaf nu bandenspanning maar eens goed in de gaten gaan houden en dan zien we wel hoe lang de Conti's het uithouden. €140,- per band aftikken doet toch altijd weer een beetje pijn....
 10. Skarloc

  Bandenadvies

  Goede tip Ids Maar ben eigenlijk benieuwd naar wat jullie allemaal voor merk en type band rijden. Ik vind persoonlijk dat de Continentals redelijk hard slijten, dus zal relatief zacht rubber zijn. Zijn volgens mij wel de standaard banden die er fabrieks-af opgelegd worden. Heeft iemand een goed advies voor wat betreft een wat duurzamere band?
 11. Skarloc

  Bandenadvies

  Het zijn voornamelijk de banden voor die schuin slijten.
 12. Skarloc

  Bandenadvies

  Op mijn Passat Variant 3c uit 2009 heb ik momenteel mijn 16" winterbanden liggen (niet echt nodig met zo'n winter ) Als zomerband heb ik Continentals 235/45/17" gereden. Deze zijn in het voorjaar echter aan vervanging toe. Bij het wisselen viel me op dat de Continentals redelijk schuin af waren gesleten (auto is echter wel goed uitgelijnd) en ik hoorde van de persoon van wie ik de auto heb gekocht dat dit bij hem ook steeds zo was. Hij heeft er meerdere sets op gehad met allen hetzelfde probleem. Ik ben nu dus aan het kijken wat ik er in het voorjaar als vervanging op zou kunnen laten leggen. Hebben jullie hierover nog goed advies? Duurzaamheid en comfort is voor mij belangrijker dan sportieve eigenschappen. Alvast dank.
 13. Mijn telefoon werkt op dit moment prima met de huidige combinatie (huidige telefoonmodule met Nokia 6310 oplader/pairing module). Dit verandert dan toch niet met een touch-adapter of juist wel?
 14. Zo werkt het op dit moment bij mij ook en ik hoopte eigenlijk dat het zo ook met de touch adapter zou werken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden