Ga naar inhoud

VWStyle01

Members
  • Aantal items

    62
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over VWStyle01

Profile Information

  • Plaats
    The City Edge

VWStyle01's Achievements

0

Community reputatie

  1. Nu heb ik wat verder erover gelezen en kwam ik op dat het probleem een defect deurslot is achter. Nu herinner ik dat ik dit ooit heb gehad bij mijn Golf 4 maar dan in de bestuurdersdeur. Het probleem was toen ook verholpen met het vervangen van het deurslot. Na erover te hebben nagedacht is deze situatie eigenlijk wel goed gezien de kleine op die plek zit en het licht enkel opvalt wanneer het avond is en de deur dan wordt geopend. In dit geval gaat het licht niet aan en de kleine slaapt dan ook meestal als we thuis of ergens aankomen. Dus kortom, perfect! A good situation en ik laat het lekker zo!
  2. Hallo allemaal, Vandaag merkte ik op dat het lampje linksachter niet reageert (aan gaat) wanneer die deur open gaat. Echter gaat deze wel gewoon aan wanneer een andere deur open gaat. Ik kom er maar niet uit... Waar kan dit aan liggen?
  3. Really... hmmm, wist dat niet.. en is dat dezelfde aansluiting Barry? Volgens mij 1 op 1 aan te sluiten. Enige verschil is de timer functie Aahaa, ok, weet je toevallig welke model of benaming ik moet zoeken? Ik schat in dat deze op de 3BG is geintroduceerd...
  4. Really... hmmm, wist dat niet.. en is dat dezelfde aansluiting Barry?
  5. Zekeringkast is helemaal in orde, dus ik denk inderdaad dat het het knopje is. Ik ga deze vervangen.
  6. Nee, voorheen deed hij dat idd wel. Maar nu doet hij niks.
  7. Hello hello, Ik heb een vraag... Ik heb een niet functionerende achterruitverwarming. Dit probleem ontstond toen de knipperlicht zekering was verbrand (onderweg was de knipper eruit gevallen (zat niet goed vast, inmiddels uiteraard gefixt). Dit was in augustus. De knipperlichtzekering was onderweg gefixt en tevens de rest. Alleen had ik toen geen achterruitverwarming nodig dus checkte ik deze ook niet. Nu ik de zekeringkast gecontroleerd heb blijken alle zekeringen gewoon goed te zijn. Kan het ook zijn dat het knopje van de achterruitverwarming defect is geraakt? Gr, Faat
  8. Hoi Fai, ja dat klopt, ik heb deze en andere fotos via het internet gevonden maar dat veertje is echt een kreng! Je krijgt die echt zeer moeilijk op de juiste plek, dit omdat het ook heel moeilijk te zien is hoe deze eigenlijk hoort. Het veertje heeft 2 haakjes en ik kwam er echt niet uit... Zoiezo even een nieuwe unit regelen, maar heb je enig idee betreft wat er achter dat gat waar de unit hoort moet? Werkt het aan en uit gaan op de handvat van het kastje of was daar een andere mechanisme die het regelt?
  9. Dit of de schijven (of 1 daarvan) krom.
  10. Was bij mij voor de zomertijd ook een keer het geval. Ik had het probleem verholpen door een verbrande zekering te vervangen idd.
  11. Hoi tomaat, ik heb exact hetzelfde probleem gehad en heb idd ook de buitentemperatuursensor vervangen. Voor de rest gaf de uitlezing niks aan. Echter deed ook opeens mijn voorruitverwarming het niet (knopje op het paneel). Ik heb uit instinct de hele unit vervangen en hij doet het weer! Tevens geen problemen meer gehad met de rare temperatuurverschillen. Had zelfs in de winter hier last van namelijk. In de zomer was het wel een irritant probleem gezien die natuurlijk dan enkel warme lucht blaast uit veiligheidsoverwegingen. Wat ik toen altijd deed was de boel resetten (accupool loshalen) zodat ik weer even lekker koude clima had lol haha. Heb je het inmiddels opgelost of?
  12. Als dat zo simpel is dan ben ik erg blij met de oplossing. Ik dacht namelijk dat ik iets kapot had gemaakt wat er nog achter dat gat hoort en dat anders de hele dash los moest, want ik herinner wel dat ik iets voelde erachter en dat dat een soort van viel... Of wacht even, wat bedoel je met via achter zijkant, dus het gedeelte waar je de houder op legt toch? Volgens mij zit daar een soort van haakje achter iets toch? Dan heb ik die gemold ook!!! Stupid gewoon!!!! Ja jammer man, want dat veertje was dus los geraakt en heb overal gezocht op het internet en kreeg hem maar niet terug op de juiste manier Misschien ff je dashboard kastje demonteren en dan ff kijken of alles er achter nog goed is? Is het proberen waard. dashboard kastje zit volgens mij vast dmv. 3 schroevjes aan de bovenkant. Kijk daarvoor ff in de kb. Gr. Rohan Heey Rohan, Ja, dat gaat moelijk man, ik heb geen idee wat 'goed' zou moeten zijn... Misschien heeft Fai een gedachte over mijn reactie van zojuist... Ik wacht even wat hij erover denkt....
  13. Als dat zo simpel is dan ben ik erg blij met de oplossing. Ik dacht namelijk dat ik iets kapot had gemaakt wat er nog achter dat gat hoort en dat anders de hele dash los moest, want ik herinner wel dat ik iets voelde erachter en dat dat een soort van viel... Of wacht even, wat bedoel je met via achter zijkant, dus het gedeelte waar je de houder op legt toch? Volgens mij zit daar een soort van haakje achter iets toch? Dan heb ik die gemold ook!!! Stupid gewoon!!!! Ja jammer man, want dat veertje was dus los geraakt en heb overal gezocht op het internet en kreeg hem maar niet terug op de juiste manier
  14. Heey Fai, Ja, dat is het probleem niet, ik twijfelde echt omdat ik opeens dingen las over kraakjes, maar valt dus blijkbaar erg mee, ik ga de set erop doen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden