Ga naar inhoud

Jelle002

Members+
  • Aantal items

    108
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Jelle002

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Roermond

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Jelle002's Achievements

4

Community reputatie

  1. Beetje goeie monteur moet dit klusje in een uurtje geklaard hebben.
  2. Het tandwiel is idd versleten. Waren mijn vermoedens toch goed! Uhm de olie pomp zonder balansasmodule wordt ook Door een ketting aangedreven.. Of heb je er een balansasmodule met tandwielen aandrijving gemonteerd gekregen?
  3. Heeft de garage ook olie druk gemeten?
  4. Idd dat is hem. Mooi dat je hem gevonden hebt.Ik hoop dat zijn passat nog te redden is.
  5. Dat zou ook nog kunnen. Maar daar kan ik niet over oordelen omdat ik dat geluid nog niet gehoord heb. Ik deel hier alleen mijn kennis. En leer nog altijd bij..
  6. Klinkt idd als de olie pomp. Denk dat de tanden van de tandwielen weg zijn dus slipt de ketting over het tandwiel en dat maakt het schrapend geluid. Iemand had hier eens een link gepost van 2 Duitsers die maken allerlei filmpjes en daar kwam ook 1 flimpje voor met de olie pomp en kwam het zelfde geluid uit wat jij nu hebt.
  7. Dat is wel belangrijk. De ketting aandrijving is veel gevoeliger dan tandwiel aandrijving. Daarom is de modificatie naar tandwiel aandrijving toegepast bij deze motoren.
  8. Ik denk dat de dealer wel zo slim is geweest om de juiste pompverstuivers te monteren. Wat wel belangrijk is om te weten of deze motor de modificatie heeft gehad voor de aandrijving van de olie pomp. Deze is namelijk van ketting aandrijving naar tandwiel aandrijving gemodificeerd.
  9. Idd. Vind ik toch een nette oplossing. Ik denk dat je niet veel anders had kunnen verwachten. En kom op maak een paar heerlijke kilometers met je passat en dan vergeet je het al snel weer!
  10. Hoe is het er mee al met een oplossing gekomen?
  11. Dat scheelt een o-ring fijn dat het opgelost is!
  12. Oke de marterschik in combinatie met een geur middel werkt het beste. Wel om de tijd even kijken of het lampje nog knippert deze willen wel eens stuk gaan. Het zijn tenslotte ook Chinese apparaatjes maar voor het geld doen ze hun werk goed! Ik heb in verschillen werkplaatsen in Zuid Limburg gewerkt. Het kwam wel wekelijks voor dat er auto's kwamen met marter schade. Voornamelijk bijten ze in koelslangen, bougie kabels, motorkap isolatie enz.. ik heb eens gehoord dat hier vis afval in verwerkt zit en dat ruiken de marters vandaar dat ze er aan gaan knagen. En het is lekker warm in de motor ruimte.
  13. Gelukkig vallen de kosten nog mee! Bouw wel even een marter schrik in. Deze beestjes kunnen flinke schades aanrichten.
  14. De kwaliteit van Gates, Contitech, SKF is gelijk aan die van OEM. Deze merken produceren zelfs voor OEM merken... Alleen aftermarket zijn de onderdelen een stuk goedkoper als bij de dealer. Terwijl je het zelfde product koopt alleen in een ander doosje.. Er zijn natuurlijk wel slechtere kwaliteit merken maar deze moet je gewoon niet kopen... Ps de waterpomp zou ik los van SKF kopen dan ben je goedkoper uit.
  15. Bij autoonderdelen24.nl is deze nog goed koper. Wel van gates dan.. http://m.auto-onderdelen24.nl/search?keyword=K025607XS Heb ik laatst nog gekocht voor mijn bkp
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden