Ga naar inhoud

Gerardsz

Members
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Gerardsz

Profile Information

  • Plaats
    Westland

Gerardsz's Achievements

0

Community reputatie

  1. Gerardsz

    distributie ketting

    Bert, dank voor je uitgebreide antwoord. Ik schuw er nu wel voor om naar Wittebrug te gaan. Ik heb mijn Passat daar wel gekocht en deze was (ondanks 3,5 jaar oud) in nieuwstaat en reed ook als zodanig.
  2. Gerardsz

    distributie ketting

    Ok dank, naar dit antwoord was ik op zoek!
  3. Gerardsz

    distributie ketting

    Ok dank Vdub voor jouw antwoord! Ik ben dan toch wel benieuwd en dat komt door al die horror verhalen die je leest van reparaties van duizenden euro's. Wanneer de ketting gaat rammelen moet je dan acuut naar de garage of misschien wel stoppen met rijden? Ik heb dat probleem niet maar ben wel nieuwsgierig naar dit soort informatie. Alvast bedankt voor een antwoord. Ik ben trouwens nog in twijfel wat betreft Wittebrug, je leest hele goede maar ook hele slechte recenties.
  4. Gerardsz

    distributie ketting

    Bedankt voor de reacties, een bevestiging (second opinion ) is altijd geruststellend. Toch ben ik wel benieuwd hoe je weet dat de ketting vervangen zou moeten worden, gaat deze dan een ratelen of iets dergelijks geluid maken?
  5. Gerardsz

    distributie ketting

    Beste Forum leden, Ik bij Witte brug een offerte aangevraagd voor een grote beurt en het vervangen van mijn distributieketting. (passat 1.8 TFSI highline sept 2009 - 108.000 km gelopen) Vandaag kreeg ik de volgende reactie: (op mijn distributie ketting vervangingsvraag) Uw auto is uitgerust met een distributie ketting, welke onderhoudsvrij is en niet periodiek vervangen hoeft te worden. Heeft u klachten / problemen met de “ketting” ? Ik heb trouwens geen merkbare klachten met de ketting, ik zou niet eens weten hoe dat zich openbaart. En waarschijnlijk stam ik nog uit de oudheid want ik was in de veronderstelling dat deze rond de 80.000 a 100.000 km vervangen moesten worden. Graag een bevestiging zodat ik met een gerust hart kan blijven rondrijden. (ga over een paar weken naar Wenen vandaar) alvast dank voor een antwoord. Gerard
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden