Ga naar inhoud

cbr600f2003

Members+
  • Aantal items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over cbr600f2003

  • Verjaardag 29-04-1974

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.cambuur.nl/

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Plaats
    Friesland
  • Naam
    CrazyBlade

Overige

  • Auto
    Passat GTE

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

cbr600f2003's Achievements

1

Community reputatie

  1. Doe je nog steeds Vagcom? 

    1. dieseltje

      dieseltje

      Rob is al tijden niet op t forum geweest

  2. Hallo mede Passat rijders... Ik heb een tweetal vragen maar weet even niet waar deze te plaatsen dus toch maar hier..... Na bijna 9 jaar rijden en 200.000 km verder werkt het beestje nog prima. er zijn al aardig wat onderdelen vervangen ondertussen en ook "optisch" is er wat schade bijgekomen... Zo zitten er aan de linkerkant 3 kleine deukjes in: voorportier, achterportier en in het achterpaneel. "iemand die de deur lekker hard openslaat tijdens parkeren zonder naast je te kijken" deukjes. Daar is vorige week een deuk in de rechter achterdeur bijgekomen, iemand die bij inparkeren kennelijk de auto heeft geraakt zonder een briefje achter te laten.... Is er iemand op dit forum (liefst noorden v/h land, woon zelf in Harlingen) die kan uitdeuken?? Vraag 2: heeft er iemand nog evtl speakers voor in de achterdeur liggen?? mag evtl origineel zijn. Alvast bedankt.. Marcel.
  3. @HarroJansen Die website is inderdaad lekker makkelijk.......
  4. Rij gemiddeld 1 op 17 - 18 dus zo'n beetje 289 km op 1 tank..... Gemiddelde snelheid heb ik niet gemeten maar rustig toeren en zo nu en dan 230 tot 240 km/h.. lekker stevig optrekken tot zo'n beetje 15.000 TPM en dat tot en met de zesde versnelling...
  5. Zoo Flinke kluif aan gehad zo te zien maar een heel mooi resultaat.. super
  6. Zo uit de reactie te lezen heb je geen opgeblazen motor inderdaad.... Ik heb met mijn Opel Kadett (niet allemaal beginnen te lachen....!!!) een echte gehad.. De achterliggers verdwenen op de snelweg in een dikke wolk olie en stoom.... De cilinderkop is daarna gevlakt, cilinders gereinigd, nieuwe zuigers erin nieuwe slangen en nieuwe filters erin en het beestje draaide weer.. Beter dan ooit.. Daar zat voor de rest geen electronica aan vast,, ik denk dat je daar nu wel last van hebt..
  7. Kijk dat zijn nou duidelijke antwoorden.... daar heb je wat aan. In dit geval dus dat ik er niks aan heb om te gaan denken over een 6 bak.........
  8. Onze Passat 2,0 3BG (benzine) uit 2004 heeft nu een 5 versnellingsbak. Kan je die vervangen door een 6 versnellingsbak en heeft dit invloed op het verbruik van de wagen???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden