Ga naar inhoud

dieseltje

Members+
 • Aantal items

  16331
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  134

dieseltje won de laatste dag op april 14

dieseltje had de meest gelikete inhoud!

Over dieseltje

 • Verjaardag 04-05-1967

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Groningen (Geboren Fries)
 • Naam
  Alle

Overige

 • Vagcom
  Ross-Tech
 • Auto
  Passat 3C 2.0 TDI DSG 2008

Recente bezoekers van dit profiel

7564 profielweergaven

dieseltje's Achievements

4,2k

Community reputatie

6

Community Answers

 1. Vanaf Bemmel een uurtje en dan heb je een goede diagnose of zelfs de oplossing.
 2. Andere hendel set kopen en vervangen. als je dit uitcodeert blijf je foutmeldingen houden
 3. Welke abs pomp heb je nu?
 4. Heb je al de accu los gehad? simpele handeling en dat reset een aantal zaken
 5. Trek voor de zekerheid eerst even de accu ern pasr minuten los. Ik heb ooit na een software update ook van motormanagement ook rare dingen gehad. Na loshalen van de accu was t weg.
 6. kun je voor veel websites gebruiken die niet meer bestaan😂
 7. ff gegoogled en de info is nog beschikbaar https://web.archive.org/web/20110426221431/http://www.passat3c.info/cms_neu/index.php?page=155
 8. Moet je op de wayback machine server zoeken
 9. Vandaag ff getest. Als ik de navi van de auto instel werkt pijl weergave in mijn teller. Zet ik daarna via carplay google maps aan, schakelt mijn onboard navi uit. Dus geen pijl weergave. Activeer ik daarna, terwijl google maps aan staat, de onboard navigatie weer instel blijft ook google maps actief. gebruik ik alleen apple maps heb ik geen pijl weer gave, wat ik wel in mijn vorige VW Polo had (met mib3)
 10. Bij VW heb je dual functie mbt bt en carplay Bij Audi werkt dat weer niet. Ook de pijlweergave in je teller werkt met carplay navigati niet bij Audi, bij vw weer wel bij apple maps.
 11. In mijn nieuwe Audi A3 heb ik gelukkig de meeste zaken welke predictive zijn kunnen uitschakelen. Het werkt idd verschrikkelijk slecht. De meeste wegen kaarten zijn niet actueel dus als je het systeem z’n gang laat gaan rijdt je 100 waar je 70 mag of er staat ergens een verkeersbord op de parallel weg iets verkeerd en je gaat 50 rijden op een snel weg. I. Theorie een prachtig systeem in praktijk levensgevaarlijk.
 12. Zelfde kant als ik gewisseld heb. Dus moet te doen zijn.
 13. is in een ochtend goed te doen. Er zijn ook wel Youtube filmpjes over. Auto op de krik Wiel eraf binnenscherm eruit Vooral voorkant is wat lastiger om bij te kunnen maar is te doen. is het linker of rechter scherm wat gewisseld moet worden?
 14. Wat voor installatie heb je? standaard zonder versterker of heb je een origineel soundsytem of aftermarkt? Als je de radio loskoppelt, is het geluid er dan nog?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden