Ga naar inhoud

passatpeterrr

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over passatpeterrr

Profile Information

  • Plaats
    Utrecht

passatpeterrr's Achievements

0

Community reputatie

  1. @Fai: Het is het originele alarm voor zover ik weet. Maar ik moet tot mijn spijt bekennen dat de oplossing van Björn inderdaad de juiste was in mijn geval. De batterij van mijn afstandsbediening was blijkbaar zo leeg dat ie niet meer van het slot ging, maar wel op slot. En inderdaad, nieuwe batterij erin en hup, hij deed het weer. Dank voor alle hulp!
  2. Vanmorgen deed m'n afstandbediening het niet, dat wil zeggen: de open/alarm eraf functie deed niks. Uiteraard kreeg ik de auto wel open met de sleutel maar dan gaat netjes het alarm af en kun je hem niet starten (en is de hele straat wakker om 7 uur... ). Het gekke is, dat ik hem wél met de afstandbediening weer op slot kan doen/het alarm erop zetten, de batterij lijkt dus niet leeg te zijn! De gebelde meneer van de ANWB kon helaas niks vinden. Heeft iemand hier enig idee? Ik heb de reserve sleutel aan de andere kant van het land liggen dus kan niet 'even' proberen of die het wel doet. Is het mogelijk om de startonderbreker/alarm te omzeilen ofzo, zodat ik wel kan starten en dan langs de garage rijden?
  3. Kijk dan moet ik maar eens iemand zoeken met zo'n VagCom want bij de dealer komt ie voorlopig (hopelijk) niet... Allen dank voor de antwoorden!
  4. Yep, ik heb een BG variant uit 2004. BG van een kennis van me knippert wel...
  5. Voor zover ik weet, horen de alarmlichten van m'n passat te knipperen als hij op slot/alarm gaat en er weer af, maar dat heeft die van mij nooit gedaan. Iemand enig idee wat dat kan zijn en of het (voor een leek) makkelijk te checken/fixen is?
  6. Ja dat idee had ik al vanuit een aantal topics. Helaas kan ik het stuur er niet zelf afhalen. Dat wil zeggen, eraf gaat me vast wel lukken maar erop niet meer...
  7. Hoi, 2,5 jaar geleden had ik een defecte richtingaanwijzerschakelaar die toen is vervangen bij de dealer (ca € 200!). Hij knipperde steeds erg snel en zonder dat ik aan de hendel zat. Nu heb ik sinds een paar weken hetzelfde euvel, maar heb niet zo'n zin om weer zo'n bedrag uit te geven. Gelukkig las ik hier en daar dat schoonmaken met WD40 oid soms ook (tijdelijk) helpt. Dus wil ik dat eerst proberen. Maar ik vermoed dat dan de kap om het stuur er eerst af moet en ik weet niet hoe dat moet... Kan iemand me vertellen hoe ik dit het beste aan kan pakken, in niet al té technische woorden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden