Ga naar inhoud

susieq1984

Members
  • Aantal items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over susieq1984

  • Verjaardag 03-10-1984

Profile Information

  • Plaats
    nederland

susieq1984's Achievements

0

Community reputatie

  1. de lekkage is gevonden, van het weekend druk bezig geweest met water, als het geregent had kwam het water over de voetplaat naast de koppeling ( die ik niet Heb) na beneden, het blijkt het rubber te zijn waar de kabel van de motorkapvergrendeling door heen loopt, deze is nou afgekit, en na de regen van vandaag geen water meer in de auto, gelukkig, nou verder met het aansluiten van de nieuwe module nu we zeker weten dat het droog blijft in de auto, de bekabeling van de stekker voor de module zijn doorgerot, nieuwe stekkers kosten € 150 per stuk, heb er twee nodig dus daar wordt je niet echt vrolijk van, even kijken of we dat op een makkelijker manier kunnen oplossen, maar die zilveren pinnentjes die in de stekker zitten heb ik nog nergens los kunnen krijgen helaas.
  2. ja we hebben zoiezo 1 sleutel die het niet doet, hij start heel even en daarna slaat ie af en geeft ie melding. met de andere sleutel kan ik de centrale deurvergrendeling niet bedienen nou omdat de comfort module vervangen is, het schijnt dat je de sleutel of de chip opnieuw moet laten herkennen met de nieuwe module. oke ja zondag heb ik niks dus misschien dat ik dan wel even langs kom, is dat toegankelijk voor iedereen dan, ik woon vlak bij Arnhem dus dat komt wel goed, dankje blauwwiekel
  3. ja alles komt over een, schijnt dat de sleutel opnieuw ingelezen moet worden om de nieuwe module te herkennen en zo de centrale deurvergrendeling enz weer aan te kunnen sturen.
  4. comfort module is binnen, meteen aan de slag gegaan, tot mijn verbazing werkt alleen de achterklep weer en verders helemaal niks, als ik de oude geoxideerde module erop zet werkt alles weer behalve de elektrische ramen en het alarm blijft afgaan, wat een tegenvaller, € 350 uitgegeven voor niks, wel heel apart dat de nieuwe comfortmodule niks doet en de oude wel terwijl deze geoxideerd is, wie wat wat hier aan de hand kan zijn.
  5. ochjee, ik denk dat ik hem maar inruil voor een 1.9 dan hihi, lekker burgelijk
  6. oke dan is het goed, er klopt toch nog iets aan mijn passat
  7. inderdaad een goed forum, en als je elkaar ook nog kan helpen is het helemaal mooi. thank Nard, had net effe snel gespiekt maar het rubber is niet nat, dus dat kan ik ook weer afstrepen, hoort daar trouwens geen kap overheen bij dat filter, ik heb gewoon een open filter zonder deksel.
  8. ja krijg het inderdaad druk zo, dacht dat ik wel klaar was nou ik het gevonden heb, maar mooi niet. Deur had ik inderdaad al gecontroleerd en die gaatjes waren allemaal open, dat interieur filter + houder ding, waar zit die ergens, als we toch bezig zijn kan ik maar meteen alles na kijken toch, begint wel meteen goed met de passat, hopen dat ik er verders alleen nog maar plezier van heb. zodra ik de comfortmodule binnen heb laat ik even weten of alles werkt, hoop het wel, iedereen bedankt voor de tips, echt super.
  9. nee zag er niks geks aan vinden, heb alles al weer dicht zitten. heb geen garantie, maar heb het bedrijf gebeld en die bestellen nou een nieuwe comfort module voor mij, dus wordt vervolgt, als het goed is is die volgende week binnen.
  10. ja de module komt kwa cijfers ook aardig overeen met de module die nou aangesloten is, alleen heb gebrobeerd die losse module aan te sluiten maar de stekker verbinding is toch anders, dus micchien is die losse op de sloop gehaald en paste die niet en hebben ze hem maar laten liggen onder de bekleding, stelletje slimmerikken, kwam ook nog een aansteker tegen onder de accu.
  11. goeie tip Schipperss, ga het meteen proberen, volgens mij heb ik dat nog wel ergens in een kast staan.
  12. zojuist ook voor aan de bestuurderskant alles los gemaakt, nog een module gevonden, deze was wel aangesloten, inderdaad vol met water en geoxideerd, dat wordt dus een duur geintje. als ik de module eruit laat kan ik dan nog wel gewoon rijden, is die module echt alleen voor het alarm en de elektrische ramen of regelt die nog meer. tot zover bedankt voor alle informatie.
  13. zojuist bij de achterbank begonnen met bekleding los maken, kwam een hoop water tevoorschijn. halverwege ongeveer onder de bestuurders stoel kwam ik een soort kunststof boxje tegen, hoop niet dat dit de module is want deze lag los met een tros kabels ernaast, dus niet aangesloten, kan iemand mij vertellen of dit de module is of iets anders, zometeen verder na voren kijken wat we daar tegen komen, tot nu toe een hoop water een een vreemd kunststsof boxje, zie bijgevoegde foto's
  14. Comfortmodule?? waar zit deze, ben best technisch voor een vrouw maar een comfortmodule zegt me niks. de matten zijn er al uit maar de bekleding eronder is ook helemaal nat, kan zo een waterstofzuiger ophalen, even kijken of dat werkt. Zit er niet ergengs in het chassis ofzo nog een plug die je weg kan halen zodat het water in de auto weg kan lopen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden