Ga naar inhoud

Fred6372

Members+
  • Aantal items

    69
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Fred6372

  • Verjaardag 17-07-1952

Profile Information

  • Plaats
    Landgraaf

Fred6372's Achievements

2

Community reputatie

  1. Fred6372

    Welke zekering ?

    Top ! Allemaal dank voor jullie hulp en excuus voor de " ietwat late reactie "
  2. Fred6372

    Welke zekering ?

    Hallo, Ik heb per ongeluk ( met de spanningzoeker ) sluiting gemaakt in het 12V stopcontact in de kofferruimte van mijn Passaatje ( 3c station, bwjr. 2010) Niet zo heel erg, maar omdat ik nergens een zekeringentabel kan vinden, heb ik geen idee welke zekering (nummer)ik moet vervangen. Heeft iemand van jullie toevallig zo'n zekeringentabel bij de hand, waar die zekering op is vermeld ?? Alvast dank !!
  3. Ik bedoel natuurlijk Touring, de Wegenwacht komt niet in België.
  4. Omdat het zondagavond is en je morgenvroeg natuurlijk je auto nodig hebt zou ik in deze situatie gewoon even de Wegenwacht voorbij laten komen. Weet je tenminste redelijk vlug wat er aan de hand is . Suc6
  5. Voor een goeie (!) accu voor een 2.3 V 5 ben je tussen 175 en 200 euro kwijt ! En danheben we het wel over een merkaccu !
  6. Dan hebben we dus allemaal weer iets geleerd vandaag !!
  7. ....uh.....je hebt een rode "5"........zou het misschien de turbo kunnen zijn ?
  8. Ben benieuwd of het de dynamo is. Daar had je al eerder iets van moeten merken. Suc6 als je ermee terug gaat naar de verkoper.
  9. Kan dat van het ene op het andere moment, zo maar spontaan gebeuren dan ?
  10. Jawel, lampjes branden normaal en ook de binnenverlichting op normale sterkte, Hij gaat de eerste seconden niet of nauwelijks rond, Met een beetje mazzel pakt die dan wel en gaat de motor ook lopen. De rest van de dag geen probleem meer. Heel vreemd........
  11. Hallo, Ik heb sinds twee weken een probleem met mijn Passat. Mijn accu ( 2 jaar oud) is leeg na 2 dagen stil staan. Er is geen stiekem brandende binnenverlichting en ik heb zelfs mijn radio uit gebouwd. Daar ligt het dus niet aan. Zelfs met zo'n powerblock krijg ik 'm met grote moeite aan de praat. Het gaat dan om de 'eerste, koude start'. De rest van de dag gaat alles gewoon zoals het hoort. Normaal starten alsof er niets aan de hand is. Ik snap er effe helemaal niks meer van. Wie heeft er een idee ? Alvast dank voor het meedenken..............benieuwd naar reacties. Fred
  12. Hallo Het (electrisch) slot in de handgreep van de achterklep van mijn Passat 2.3V5 bwjr 2003 werkt niet meer via de cv en ook niet bij gewoon vastpakken/aanraken. Ook de schakelaar in het voorportier is "dood". Als ik de klep handmatig met de sleutel geopend heb en vervolgens de cv gebruik klinkt er een lange fluittoon, doe ik de klep dicht en gebruik ik de cv dan klinkt de fluittoon zoals gewoonlijk: 1 x kort. Iemand een idee ? En als het een zekering zou zijn, welke (nr) is dat dan. Ik zie namelijk nergens een symbooltje . Alvast dank voor jullie hulp
  13. Dank voor de tip. Mathijs. Een standaardlampje past idd niet. Merkte het pas toen ik begon te klooien. Typisch VW ??
  14. Hallo, Het is te gek voor woorden, maar ik heb geen idee hoe ik een gloeilamp in de achterlichtunit moet vervangen. Ben zojuist door mijn vrienden met zo'n blauwe lamp op het dak getipt dat een van mijn remlichten kapot was. Aardige man ( ja, ja, ze bestaan !!) want ik kreeg geen bon ! Maar ja, nu zit ik de kofferbak met een nieuw lampje in mijn vingers en ik heb geen idee hoe ik dat ding los krijg. En het instructieboekje stuurt je naar de dealer............... Zo moeilijk kan het niet zijn, maar ik zie het nu ff niet. Wie helpt even ? Alvast bedankt !
  15. Hallo Het slot in de handgreep van de achterklep van mijn Passat 2.3V5 bwjr 2003 werkt niet meer via de cv. Als ik de klep handmatig met de sleutel geopend heb en de cv gebruik klinkt er een lange fluittoon, doe ik de klep dicht en gebruik ik de cv dan klinkt de fluittoon zoals gewoonlijk: 1 x kort. Iemand een idee ? En als het een zekering zou zijn, welke (nr) is dat dan. Ik zie namelijk nergens een symbooltje . Alvast dank voor jullie hulp.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden