Ga naar inhoud

Guru

Members
  • Aantal items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Guru

  • Verjaardag 07-07-1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.eisa.nl

Profile Information

  • Plaats
    Amsterdam

Guru's Achievements

0

Community reputatie

  1. Guru

    motor afdekplaat

    Nou hij zit ook goed vast met orginele moeren en ringen alleen de zachte foam dat aan de onderkant zit is uit de afdekplaat verdwenen door de jaren heen en tikt hij tegen de moter aan en dat maakt een kabaal. Oplossing is om zelf te gaan knutselen met wat foam of iets dergelijks. Of natuurlijk helemaal uit het motor gedeelte te verwijderen is toch maar een afdekplaat als sier...helaas
  2. Guru

    motor afdekplaat

    Hallo mede passat rijders, mijn motor afdekplaat is versleten en maakt veel geluid dus heb hem eraf geschroefd. Vandaag ben ik langs de dealer gereden om een nieuwe te bestellen maar tot mijn schrik kwam ik erachter dat de motor afdekplaat (stukje plastic) 135 euro kost Heeft iemand een ander adresje of een ander idee waar ik het goedkoper kan aanschaffen? Bedankt!!!
  3. We gaan het meemaken, iig bedankt!
  4. Die van mij heeft 248K gelopen en vertoont dit soort problemen. Vraag me af of ik ooit de 500K ga halen.
  5. De rechter draagarm is bij mij ook vervangen bij de APK ongeveer een maand geleden. Ik zal de speling eens laten controleren, bedankt voor de tip.
  6. Klopt dat vermoed ik ook, want de auto is reeds APK gekeurd en een kapotte wiellager zou dan gelijk worden gecheckt. Bij mij hoor ik het schaffen alleen onder de 80 km/h, als ik op de snelweg rij hoor ik niks dan de motor. En het vreemde is dat ik het alleen hoor als de auto warm heeft gereden, dus na de snelweg de 50 km/h weggetjes.
  7. Beste Passat rijders, sinds 2 weken heb ik een krassend geluid bij de voor wielen. Het is geen constante geluid maar meer dat er iets schaaft. Heb nog niet kunnen achterhalen of het links of rechts is. Als ik in de ochtend wegrij dan hoor ik niks. Maar nadat ik ongeveer 50 km heb gereden en van de snelweg af kom dan hoor ik dat geluid en bij zachtjes remmen bij 100 km/h trilt de stuur een klein beetje. Ook voelt de auto een beetje hobbelend aan, alsof de rondingen van de wiel niet perfect zijn. Mijn eerste gedachte gaat uit naar de wiellagers maar het zouden ook kromme remschijven kunnen zijn, heeft iemand dit probleem ook wel eens gehad? Recent is de aandrijfashoes vervangen omdat hij lek was en de homekeneet is prima in orde. Bedankt!
  8. Bedankt Vdub, hij gaat vandaag naar een garage die ernaar gaat kijken.
  9. Beste rijders, 4 dagen geleden zat mijn passat te schokken op laag toerental en toen is de brandstoffilter vervangen. Nu schokt hij weer na 1 dag goed gedaan te hebben. Bij een forumlid heb ik de passat laten uitlezen op de dag dat de brandstoffilter vervangen was om te kijken of er niet meer problemen waren. Toen gaf hij telkens de VAG-COM code 550 ( http://www.gerritspeek.nl/vag-com_dtc-00550.html ) Het zou iets te maken hebben met de nokassen timing volgens de code. Nou heb ik op internet ook gelezen dat het eventueel aan de EGR kan liggen en dat die vervuild is... Kan iemand mij helpen met dit probleem, uiteraard tegen betaling. Bedankt!
  10. Nou probleem opgelost, het was de brandstoffilter die het hikken veroorzaakte. Beetje jammer dat het is niet was meegenomen in de grote buurt...slechte garage
  11. heel vreemd, ik ga hem maar eens eerst even laten uitlezen door Fai. Misschien is het de LMM.
  12. nee gewoon een 90 PK kenteken is 23-LF-SK, wellicht kun je hierdoor meer info achterhalen wat betreft de motor type. Wat houdt AJM in?
  13. Het is een 1.9 TDI uit 2000 altijd onderhouden met castrol olie
  14. Beste mederijders, vorig jaar heb ik van mijn baas een leaseauto gekregen om te rijden en was de passat een tijd stil blijven staan(+- 8 maanden). Nadat dat de passat weer werd gebruikt ging de koppakking stuk, een bekend probleem als de passat te lang blijft staan. Nadat de koppakking was vervangen reed de auto weer als een zonnetje. Nu heb ik ongeveer een jaar of 1,5 last van nagelende geluid bij het rijden, dit had ik dus al voordat de koppakking stuk ging. Dat houdt in dat als ik gas geef een nagelende geluid hoor, je hoort dan een beetje dat de verbranding plaats vind. Als je de gas loslaat op 100 km/h dan hoor je de moter prachtig stationair draaien, dus er zal iets met de verbranding zijn lijkt mij. Ik heb verschillende dingen geprobeerd. - Tanken bij verschillende stations (wellicht kwaliteit brandstof) - Injectie reiniger in de brandstof gegoten en hoge toeren maken (injectie vuil/verstopt) - Orginele brandstof en olie filter gekocht bij VW dealer en vervangen Maar het heeft allemaal niet geholpen. Heb me laten vertellen dat dat niet erg is, gewoon doorrijden. Nu heb ik sinds vandaag een probleempje erbij en dat is dat de motor bij 2000 toeren gaat haperen en stotteren. Dan zie je de toerenteller omhoog en omlaag gaan en je voelt een beetje schokken. Nu vraag ik me af heeft de ene probleem met de andere te maken of zijn dit twee aparte gevallen. Iemand ervaring in deze gebeurtenissen? Bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden