Ga naar inhoud

DuMaNLiYoL

Members+
  • Aantal items

    148
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over DuMaNLiYoL

Profile Information

  • Plaats
    Amsterdam
  • Naam
    Yusuf

Overige

  • Vagcom
    Nope

DuMaNLiYoL's Achievements

0

Community reputatie

  1. Excuses, had het laatste tijden erg druk om relax achter pc te zitten. Nog erg bedankt voor het opzoeken van het onderdeelnummer. (Tevens kost het nu 70 euro en paar centjes)
  2. Beste forumleden, Ik heb een Passat 3BG, waarbij mijn deuren worden vergrendeld na 15 km/u. Alleen hoor ik soms na paar seconden mijn rechterachterportier weer vergrendelen. Ook als ik mijn deur handmatig vergrendel, hoor ik alle portieren vergrendelen en mijn rechterachterportier doet dat weer 2 keer (soms ook meer). Ik hoop dat jullie mij hierbij kunnen helpen. Bedankt.
  3. Heb je misschien een onderdeelnummer voor mij?
  4. Geachte VW-drivers, Een aantal maanden geleden heb ik gemerkt dat mijn koplampsproeiers totaal niet meer omhoog gaan. (Aldus beide zeide) Kunnen twee pompen tegelijkertijd stuk gaan? Namelijk heb ik ook gemerkt dat er geen zekering in vakje 3 zit in mijn zekeringkast. Heb geprobeerd een zekering in te plaatsen, maar zit vrij losjes in zijn plek. Graag jullie hulp.
  5. Dan zou het toch helemaal niet werken? Ik zal voor het zekerheid vroeg in de ochtend controleren.
  6. Beste forumleden, Sinds vandaag heb ik een probleem met mijn snelheidsmeter van mijn 3BG. Mijn tank was bijna leeg (Actieradius daalde tot 30 km, was namelijk op zoek naar Shell). Daarbij heb ik volgetankt, daar even ook mijn auto gewassen. Na het wegrijden heb ik gemerkt dat mijn snelheidsmeter niet werktte, toerenteller dergelijke wel. Na een minuut of 3 ging mijn snelheidsmeter stukje omhoog weer omlaag, gaf Bitte tanken aan, ging weer weg en na enkele seconden werktte alles weer normaal. Dit gebeurt nu telkens als ik mijn auto start. Aan wat zal het probleem zijn? Ik hoop zo snel mogelijk op jullie reactie. Bedankt.
  7. Bouwjaar is 2005.. Ik heb zelf ook gezocht, maar heb niet hetzelfde kunnen vinden.. Andere kleuren, etc..
  8. DuMaNLiYoL

    Airco fan

    Als je van voren kijkt rechts (bestuurderskant) en dan helemaal onderin..
  9. DuMaNLiYoL

    Airco fan

    Zeker dat het om de airco fan gaat? Want als je rijdt koelt de wind de radiateur waardoor de fan geen hoge stand zal draaien. Maar zodra je stil staat wordt de motor warm en dan gaat de fan op een hoge stand draaien. Dan klopt het.. Airco fan draait op hoge stand alleen als ik stil sta.. Indien ik weer rij hoor ik geen geluid meer.. Heeft het sensor van de airco fan een blauwe of groene kleur? Namelijk zat er groene in, maar dan draaide de airco fan ook als mijn airco niet aan stond.. Is veranderd met een blauw kleurige en die werkt naar behoren..
  10. DuMaNLiYoL

    Airco fan

    Hallo iedereen, Ik heb een Passat 3BG met een bouwjaar van 2005.. Mijn airco fan werkte niet sinds ik mijn auto heb gekocht.. Ik heb een nieuwe airco fan laten plaatsen, maar zit nu met een vraag.. Als ik mijn auto start en airco aanzet draait airco fan op hoge stand (je hoort het flink draaien), na het rijden draait hij op lage stand en bij het stoppen (zonder motor uit te zetten) draait hij weer op hoge stand, is dit normaal? Bedankt.
  11. Gelukkig niet.. Alleen jammer dat mijn Alarm geen geluid geeft bij in- en uitschakelen, terwijl GT 909 het wel doet..
  12. Ga ik even proberen. Bedankt. Ben je er nog uitgekomen? Ja, heb ipv een GT 909 een Defa 801 aangeschaft. Werkt tot nu toe naar behoren
  13. Aldus als je regensensor hebt, zal je interval schakelaar waarschijnlijk goed functioneren..
  14. Regensensor zit in je Binnenspiegel.. http://www.passatplus.de/umbauteile/reg ... /index.htm En 3BG is de generatie aanduiding van Passat modellen, word ook wel B5.5 genoemd.. http://nl.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Passat
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden